The INKEY List – Hyvää, halpaa ja tehokasta ihonhoitoaSiitä on reippaasti yli vuosi, kun aloin ensimmäistä kertaa kiinnittämään huomiota The INKEY List -ihonhoitotuotteisiin. Brändistä tuli välittömästi mieleen vähän The Ordinary. Se tarjoaa hyvää, halpaa ja tehokasta ihonhoitoa. Tuotteisiin on pakattu laadukkaita raaka-aineita, joilla saa todellisia tuloksia eri ihotyypeille. Edistynyttä ihonhoitoa halvalla, ketäpä ei kiinnostaisi? The INKEY List ei myöskään lisää tuotteisiinsa hajusteita. Tuotteiden hintahaitari liikkuu alle kympistä vajaaseen kahteenkymmeneen euroon. 

Alussa piti jälleen tutkia, mitä tuotteita haluaisin alkaa testaamaan, koska tuotteita on paljon. Brändillä on monia kehuttuja tuotteita, mutta päädyin pienen tutkiskelun jälkeen ensimmäisenä tilaamaan kokeiluun Peptide Moisturizerin, Collagen Boosterin ja ehkä koko sarjan mielenkiintoisimman tuotteen Polyglutamic Acidin. Olen käyttänyt tuotteita nyt hetken aikaa ja olen tykännyt niistä jokaisesta paljon. Tarkoitus on jatkaa tutustumista sarjaan näiden näyttöjen perusteella.

Hinta on edullinen, joten pakkaukset tuntuvat käsissä hivenen halvan oloisilta. Kuitenkin esim. Peptide Moisturizerin pakkaus on nerokas ja sellaista yleensä nähdään vain kalliimmissa ihonhoitotuotteissa esim. Jane Iredalen ja jotkin Patykan voiteista ovat pakattuna samantyylisiin ilmatiiviisiin painalluksella toimiviin purkkeihin. Kansi on tosin hivenen heppoisan oloista kovaa muovia, joten kovassa käytössä tai kolauksesta veikkaan sen halkeavan. En tiedä miksi Collagen Boosteria ei ole pakattu samanlaiseen pumppupulloon kuin Polyglutamic Acidia, koska se koostumuksen puolesta olisi mahdollista. Ehkä Collagen Buuster ei tarvitse säilyvyyden vuoksi ilmatiivistä pakkausta, joten on pysytelty halvemmassa vaihtoehdossa. On muuten hassua, että molemmissa on yhtä paljon tuotetta, vaikka pakkausten kokoerosta ei niin heti uskoisi. 


Collagen Booster on tuotteista se, jolla näkee vähiten vaikutuksia ihoon nopeasti. Lähes vesimäinen boosteri imeytyy ihoon heti ja tekee siitä pehmeän. Kosteuttaa tehokkaasti ja iho näyttää levityksen jälkeen tasaisemmalta ja tuntuu pehmeämmältä. Sisältää hyaluronihappoa ja peptidejä. Todella kiva tuote meikin alle. Toimii myös yöllä, sillä aamulla iholla on nähtävissä plumped-efekti ja iho näyttää kimmoisammalta. Ainakin tällaisillä 40+ iholla ero aamulla on selvä. Hinta n. 10,45 euroa.

Polyglutamic Acid on todellinen ihmetuote. Rakkautta ensikosketuksella! Pumppupullo on näppärä ja hintaansa nähden laadukkaan oloinen. Todellinen must have-tuote kuivalle ja pintakuivalle iholle. Polyglutamic Acid sitoo kosteutta peräti neljä kertaa enemmän kuin hyaluronihappo. Geelimäinen hieman lääkemäiseltä tuoksuva tuote ei jätä iholle tahmeaa pintaa, kuten monet hyaluronihappotuotteet tekee. Se imeytyy ihoon nopeasti. Jättää sen pehmeäksi, jostavaksi ja sileäksi. Sopii meikin alle. Sisältää lisäksi ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja riisiuutetta. Tästä tuli heti tuote, jota tulen ostamaan myös jatkossa, sillä saa pelastettua kiristävältä tuntuvan ihon nopeasti nätiksi meikin alle. Hinta n. 14,95 euroa.

Peptide Moisturizer yllätti erittäin positiivisesti. Edulliset voiteet ovat omassa käytössä yleensä hittejä tai huteja. Joissakin tapauksissa huomaa, että hinnan vuoksi, koostumuksessa on jouduttu tinkimään, mutta ei tässä. Ilmatiivis pakkaus on iso plussa. Tuote säilyy hygieenisenä. En välttämättä olisi huomannut kymmenen vuotta sitten ihollani mitään vaikutusta, kun käytän peptidejä sisältäviä tuotteita, mutta nyt on eri juttu. Voiteessa on todella miellyttävä ja ylellinen koostumus. Se on samaan aikaan ilmavan oloista, mutta täyteläistä. Imeytyy hyvin ja jättää ihon pinnan mielettömän pehmeäksi. Tykkään käyttää voidetta sekä öisin, että meikin alla päivisin. Voiteeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta siinä on miellyttävän pehmeä hivenen makea tuoksu, joka katoaa levityksen jälkeen. Omassa hintaluokassaan paras voide mitä olen koskaan käyttänyt ja päihittää monet kalliimmatkin. Hinta n. 16,95 euroa.


The INKEY Listin tuotteita voi tilata mm. Lookfantasticilta, Cult Beautylta ja Feeluniquelta.

Oletko tutustunut The INKEY List -tuotteisiin? Kiinnostuitko?


 1. Siis tuo Polyglutamic Acid kuulostaa kieltämättä tosi mielenkiintoiselta! Täytyy perehtyä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella hyvä. Ostin jo varapurkin, en halua, että se pääsee loppumaan. :D

   Poista
 2. Tämäkin merkkinä minulle aivan uusi! Hyvän kuuloisia tuotteita ja ihanan edullisia myös.
  Kaunista iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat on todellakin kohdillaan, loistava hinta/laatusuhde.

   Mukavaa sunnuntaita Outi. <3

   Poista
 3. Kiitos jälleen kerran hyvästä vinkistä :D Olin juuri ajatellut tehdä tilausta Cult Beautylle kokeillakseni The Inkey Listiä, mutta vaivaa tuotti hieman se, että mitä tilaisin kokeiluun. Nyt lähtee ostoskoriin Polyglutamic Acid mitä en osannut ottaa edes huomioon, sekä Collagen Booster ja heidän Caffein Eye Cream ja Hyaloronic Acid Serum. Viimeinen saattaa olla jollain ihan toisella nimellä, muisti tekee vähän kepposiaan :D Oikein mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tää postaus osui oikeaan aikaan. Polyglutamic Acid on loistava, piti ostaa jo varapullo, ettei vaan lopu. Collagen on sellainen, että mitä enemmän sitä käytän, sen enemmän tykkään siitä. Varsinkin meikin alla loisto, mutta tykkään siitä kyllä iltaisinkin, laitan retinolin päälle.

   Samaa sinne Tuuli. <3

   Poista
 4. No nythän tuli tarpeita lisää! Aivan uusi merkki,mutta alkoi oitis kiinnostaa. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on todella loistava hinta-laatusuhde ja brändi on muutenkin ideaologialtaan todella kiva. :)

   Poista
 5. Ihan uusi merkki myös mulle! Kivaa viikonloppua Jonna ♥

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives