Ajatuksia Cyber-viikosta ja alekoodi Lookfantastic-verkkokauppaan

*) The Inkey List, Bioeffect, bareMinerals ja La Roche-Posay omia, muut saat


Cyber-viikko on lopuillaan ja Black Fridaykin meni jo. Tällaisia aleviikkoja voi hyödyntää myös vastuullisesti – ostamalla tarpeeseen, ei ostamisen vuoksi. 

Ainakin itse olen osin sen verran pihi, että kun tiedän jonkin tarjousajankohdan olevan tulossa ja jokin arvokkaampi ihonhoitotuotteeni on lopussa, säästän suosiolla ostamisen tarjousajankohtaan. Alesta usein ostan jemmaan myös suosikkituotteitani, joita käytän loppuun nopeaan tahtiin. Joten kaappiin ne eivät jää roikkumaan. Mikä sen parempaa kuin saada oma suosikkituote edullisemmin?

En ole enää vuosiin ostanut mitään ostamisen vuoksi. Parikymppisenä olin tosi kova shoppailija. Silloin kaapissa roikkui vaatteita hintalappuineen, joita en välttämättä ikinä käyttänyt. Viimeiset kymmenen vuotta olen harkinnut kaikki ostokseni tarkkaan. Vertailen myös hintoja ja mietin sopivan ostoajankohdan. Harkitsevaisuudesta johtuen aikoinaan luovuin myös minulle blogin kautta lähetettävästä kauneusboxista, vaikka siitä kirjoitettuja juttuja luettiin todella paljon. Koin erittäin vaivaannuttavaksi sen, että boxin mukana tuli paljon tavaraa, jota en ikinä lopulta käyttänyt. Laitoinkin jatkuvasti tavaraa eteenpäin. Tässä ei ollut mitään järkeä. Joten pyysin, ettei boxia enää lähetetä, vaikka siinä samalla meni mahdollisesti myös aika monta klikkausta tänne blogiin.

Lookfantastic on verkkokauppa, josta olen tilannut kauneustuotteita jo vuosikaudet. Tykkään siitä, että siellä on tarjouksia lähes aina. Melkein joka viikko jollakin alekoodilla saa osasta valikoimaa kivankin alennuksen. Tuotteet tulevat nopeasti ja moitteettomasti perille. 



Valitsin Lookfantasticin valikoimista omia lempituotteitani. Kieltämättä alkoi hieman huvittamaan, kun selasin tarjouksessa olevia tuotteita ja tajusin, että minultahan löytyy jo entuudestaan, vaikka kuinka paljon heidän tuotteitaan. 

*Misshan B.B Cream on ollut luottomeikkivoiteeni jo pitkään. Se pelastaa huonot ihopäivät ja on harvoja meikkivoiteita, joka kestää myös kodinulkopuolisessa työssäni vaativissa olosuhteissa muuttumattomana koko päivän. 

Varmaan jokainen blogi seuraavaa tietää rakkauteni Bioeffectin EGF -seerumiin. Kosteuttava seerumi on arvokas, mutta yhdessä retinolin kanssa, se on tehnyt ihmeitä iholleni. Juuri tällaisiin arvokkaampiin tuotteisiin käytän lähes aina olemassa olevia tarjouksia.

La Roche-Posayn Redermic Retinol nousi raketin lailla, ehkä yhdeksi käytetyimmäksi ihonhoituotteekseni. Rakastan tätä! Hellävarainen retinoli, joka ei kuivata ja sopii herkällekin iholle. Lookfantasticilla on tällä hetkellä tarjouksessa Retinol Bundle, joka sisältää tämän kasvoille tarkoitetun emulsion, sekä saman sarjan silmänympärysvoiteen.

Myönnän suoraan, että siinä missä käytän arvokkaita ihonhoitotuotteita, niin olen hurahtanut totaalisesti myös edulliseen The Inkey Listiin. Pakkaukset eivät tietenkään ole kädessä mitenkään ylellisiä, mutta koostumukset, toimivuus ja tuoksuttomuus ovat asioista, joihin ihastuin sarjassa välittömästi. Polyglutamic Acid on tuote, joka toimii loistavasti yhdessä yllämainitun retinolin kanssa. Kosteuttaa ihoa jopa tehokkaammin kuin hyaluronihappo! Hintaa on normaalisti alle 15 euroa, mutta alennuksesta tästäkin hinnasta lähtee vielä muutama euro pois.

Jouduin jokin aika sitten heittämään roskiin rakkaan *Narsin Orgasm -poskipunani. Sain sen käytettyä melkein loppuun, ennen kuin se vanheni. Aika pian poiston jälkeen huomasin kaipaavani sen poskille tuomaa hohdetta. Minua tosin houkutti myös Orgasm X Cheek -paletti. Päädyin kuitenkin yksittäiseen sävyyn, sillä se on niin paljon näppärämpi mukana kuljetettava kuin isompi paletti. Todennäköisyys käyttää poskipuna loppuun, on myös suurempi.

Jane Iredalen ja bareMineralsin luomivärit ovat kovassa käytössä. BareMineralsin kuuden luomivärin Gen Nude -paletit ovat näppäriä ja niillä saa toteutettua helposti päivään kuin iltaankin sopivan meikin. Paleteissa on sekä mattoja ja shimmerisiä sävyjä. 

Lookfantasticilla tarjoukset jatkuvat tänä vuonna 2.12. asti. Koodilla KLCYBER saat *tämän linkin takana olevasta valikoimasta jopa 50% alennusta. Postauksen linkkejä klikkaamalla, en saa rahallista korvausta, joten koodi on vain sinun iloksi.

Ostitko tällä viikolla mitään?





  1. Kiitos koodista! :-) Voi hyvinkin olla, että hyödynnän. En innostunut alekampanjoista tänäkään vuonna, niistä tulee vain ähky. Ostan kosmetiikkaa lähinnä tarpeeseen, mutta joskus on kiva ostaa silkasta kokeilunhalusta ja trendeihin ihastumisesta. Mäkin olen kehittynyt paatuneesta shoppailijasta paljon harkitsevammaksi ja joskus jopa kriittisemmäksi ostajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli kaikilla paatuneilla shoppaajilla on toivoa, jos mekin on onnistuttu! :D

      Poista
  2. Me ostettiin tekotakka leffahuoneeseen, siellä on välillä kylmempi kuin muissa huoneissa eli tekotakka toimii patterina ja aika kivan näköinen tämä meidän valinta. Myönnän ostin Cath Kidstonin nahkalaukun myös, jota olen kytännyt brittien äitienpäivästä ja nyt oli niin roima ale ja vielä lisäale ja postarit 5€, että sorruin. On keltainen ja siinä on päivänkakkaroita.

    Mitään ei pitänyt hankkia, mutta näin nyt kävi. :)

    Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just ton takia kannattaa kytätä alepäivään, voi saada halvemmalla jonkin himoitun jutun. ^_^

      Mä tilasin ihonhoitotuotteita, joita tiedän, että tulee käytettyä. Ja sitten ostettiin uusi telkkari, mutta sitä ei vartavasten ajoitettu tähän. Onneksi haluamamme sattui olemaan alennettuun hintaan. Oli meinaten aika arvokas hankinta, mutta leffojen katselu on meidän juttu, joten päätettiin, että panostetaan. :)

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
    2. Leffat best ja niitä on ihan eri katsoa telsusta, kuin koneelta. <3 No niin tulin tunnustamaan synnit, eilen lähti vielä ihan mieletön Bambi muki ostoskoriin, nyt olo on suorastaan jo syntinen. Kääks. Piti ripittäytyä. :)

      Poista
    3. Bambi-muki kuulostaa ihanalta! Odotan innolla, et näen sen. :)

      Poista
  3. En ostanut muuta kuin tilasin Dermosilin Black Boxin, jonka olen tilannut jo kahtena vuotena aiemminkin.
    Tarjouksista minäkin ostan kaiken mitä ylipäätään ostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin nähnyt tuon Black Boxin, se on tosi kiva. :)

      Poista
  4. Ostin nuorimmalle kummitytölleni korvakorut joululahjaksi, olivat -30%.
    Muuten en ostellutkaan sitten mitään. Haluaisin ostaa uudet verhot olohuoneeseen ja pari viherkasvia, mutta nyt ei ole vielä sellaisia täydellisiä verhoja tullut vastaan tai sitten ovat liian kalliita.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30% on musta jo tosi kiva ale.

      Olen samaa mieltä verhoista, syy, miksi mulla on ollut vuosia samat verhot. Vaihda vaan kesäksi erit eli mulla on kesä ja talviverhot. Välillä kyllästyttää, mutta en löydä tarpeeksi kivoja ja edullisia. hih

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives