SENSAI Absolute Silk ja joulun lahjapakkaukset

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SENSAI



Aloin miettiä, että vaikka olen kirjoittanut Sensain tuotteista blogiini pian vuosikymmenen, luulen, etten koskaan ole kertonut Sensain tarinaa. Siis sitä, mistä kaikki lähti liikkeelle.

Monelle voi tulla yllätyksenä kun kerron, että Sensain tuotteisiin pääsi tutustumaan ensimmäisenä lontoolaiset yli 40 vuotta sitten. Vielä jännemmän asiasta tekee se, että meitä suomalaisia on vuosikymmenet hemmoteltu Sensain tuotteiden helpolla saatavuudella Sokokselta ja Stockmannilta. Englannissa Sensaita myydään tänä päivänä vain yhdessä liikkeessä Lontoossa – Harrodsilla.

Sen jälkeen, kun Sensai-tuotteet esiteltiin lontoolaisille, on brändi laajentunut myös muualle. Yhä useampi eurooppalainen on vakuuttunut japanilaisesta kauneuskäsityksestä eli J-Beautysta ja ottanut Sensain ihonhoitorutiinin omakseen. Sensain tarkoitus on aina ollut kehittää mahdollisimman korkealuokkaisia tuotteita. 

Vuonna 2019 Sensai vietti 40-vuotisjuhliaan ja sen kunniaksi markkinoille tuotiin Absolute Silk -ihonhoitolinja. Se mikä tekee Sensain tuotteista erityislaatuisia, on niihin käytetty Koishimaru-silkki. Silkki tekee ihosta heleän, kuulaan ja saa sen tuntumaan pehmeältä, sileältä ja kimmoisalta. Sensailla tietenkin on aina haluttu kehitellä heidän tunnusomaista ainesosaansa eteenpäin. Sen tuloksena syntyi Koishimaru Silk Royal -niminen vaikuttava raaka-aine. Teho tutkitusti ihonhoidossa perustuu sen kyvyssä aktivoida hyaluronihapon muodostusta ihossa, jolloin se ehkäisee tehokkaasti ihon kuivumista. Tukee myös ihon omaa suojamuuria.


Olen vuosien aikana käyttänyt kaikkien Sensain ihonhoitolinjojen tuotteita. Absolute Silk on mielestäni yksi kosteuttavimmista ja hoitavimmista linjoista. Soveltuu erityisen hyvin suomalaiselle kosteusköyhälle iholle. Absolute Silk -sarjan tuotteiden luvataankin tuovan iholle sen silkkisen hehkun, jota me kaikki janoamme. Linja sisältää uudentyyppisen yhdisteen polymeerejä ja erilaisia öljyjä yhdistettynä anti-ageing -ominaisuuksia sisältävään Koishimaru Silk Royal -yhdisteeseen. Sensain kaikissa sarjoissa on omanlaisensa tuoksumaailma. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää se, että ne ovat sopivan mietoja. Absolute Silk -sarjan tuotteiden tuoksu on miellyttävä: puhdas, raikas ja pehmeä. Kun sarja lanseerattiin markkinoille, yksi sen kolmesta tuotteesta herätti heti huomiota. 


Absolute Silk Micro Mousse Treatment -hoitovaahto tuo ihonhoitoon aivan uuden ulottuvuuden. Ilmava hoitovaahto on tuote, joka pitää itse kokea! Hiilihappoa sisältävät mikrokuplat parantavat tuotteen imeytymistä ihoon. Hoitovaahto onkin iholla selvästi kosteuttavampi kuin tavalliset hoitovedet. Levittäessä se tuntuu lähes ohuelta emulsiolta, mutta imeytyy hetkessä, eikä jätä tahmeaa pintaa. Iho tuntuu välittömästi joustavammalta ja pehmeämmältä, sekä raikkaalta. Tykkään koko sarjasta, mutta tämä on suosikkituotteeni kaikista. Yleensähän kerrostan meikin alle hoitovettä monta kerrosta, mutta hoitovaahtoa riittää yksi kerros. 

Kuvassa hoitovaahdosta upea Limited Edition -versio, joka on myynnissä niin kauan kuin tuotteita riittää. Se on luotu yhteistyössä japanilaisen kalligrafiataiteilija Suitou Nakatsukan kanssa kunnianosoituksena Sensain japanilaiseen taiteeseen ja kulttuuriin pohjautuvalle perinteelle.





Absolute Silk Fluid -emulsio jatkaa linjalle tyypilliseen tapaan. Se onnistuu olemaan samaan aikaan raikkaan tuntuinen, mutta kuitenkin täyteläinen emulsio. Kosteuttaa tehokkaasti ja yhdessä Micro Mousse Treatmentin kanssa ovat loistava combo meikin alle, sillä ne kosteuttavat kuivankin ihon tehokkaasti, jotta meikki levittyy nätisti. Eivät jätä kuitenkaan raskasta tunnetta vaan kevyen ja raikkaan fiiliksen iholle. Koishimaru Silk Royal -yhdisteen lisäksi lisää kosteutta emulsioon tuovat glyseriini ja maltitoli.



Absolute Silk Creamin koostumus on lähes geelivoidemaista. Ylellisen kevyestä geelimäisestä koostumuksestaan huolimatta se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Ihon pinta jää pehmeäksi ja kimmoisan tuntuiseksi. Sisältää Koishimaru Silk Royal -yhdisteen lisäksi ihoa kosteuttavaa skvalaania, sekä mehiläisvahaa, joka pehmentää ja suojaa ihoa. 


Sensain suositut lahjapakkaukset ovat jo myynnissä Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupoissa. Lahjapakkauksia on kolme. Cellular Performance Cream -lahjapakkaus, joka sisältää täysikokoisen hoitovoiteen, matkakoisen hoitoveden 20 ml ja Eye Contour Cream silmänympärysvoiteen 2 ml. Lash Volumiser 38°C -lahjapakkaus, jossa täysikokoinen Lash Volumiser 38°C -mascara ja Total Lip Gloss -huulikiille 2,3 ml. Cellular Performance Extra Intensive -lahjapakkaus sisältää täysikokoisen Eye Cream -silmänympärysvoiteen, sekä matkakoisen hoitovoiteen 6 ml ja Essencen 5 ml.

Sensain ystävien kannattaa liittyä myös Sensai-klubiin. Liittymällä mukaan saat etuja, tarjouksia, klubi-uutisia ja tuotenäytteitä.


HUOM!

Tällä viikolla Helsingin, Tapiolan ja Tampereen Stockmanneilla Sensain asiantuntijat ovat paikalla ke-la. Kun ostat Sensain tuotteita vähintään 120 eurolla, saat kaupan päälle Micro Mousse Treatmentin 30 ml:ä. Esittelyssä lisäksi Dual Essence, tarjouksia edellä mainitusta Absolute Silk -tuotelinjasta, sekä Cellular Performance -silmänympärystuotteista. 

Ensi viikolla Sensai-esittely Sokoksissa ja Emotioneissa. Kun ostat 100 eurolla, saat kaupan päälle lahjapussukan, joka sisältää Extra Intensive Padsit, Creamy Soapin ja Cleansing Oilin matkakokoisina. Esittelyssä myös Dual Essence ja joulun lahjapakkaukset.

Onko Absolute Silk -linjan tuotteet tuttuja? Ostatko lahjapakkauksia?

  1. Mitäh Lontoossa vain Harrodsilla! Meillä suomalaisilla on hyvin asiat Sensain suhteen. <3

    Oma iho rakastaa tätä Absolute Silk sarjaa, ihan suosikki on tuo fluid ja siihen kun laittaa päälle vielä moussen, niin iho kiittää.

    Testiin tulee useita tuotteita, mutta aina palaan Sensain pariin ja hieman sukkuloiden Lumenen kanssa. Ihan parhautta ja rauhoittaa ihoa, eipä kuule juuri couperosa loimota, kun käyttää Sensaita.

    Ihanaa päivää Jonna. <3





























    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä. Kannattaa pitää mielessä, jos joskus vielä päästään reissuun, että jos Englannissa reissussa ollessa tulee mieleen ostaa Sensaita, että paras suunnata suoraan Harrodsille. Meitä suomalaisia todellakin hemmotellaan tässä suhteessa!

      Mousse kannattaa laittaa fluidin alle, sillä kyseessä on hoitovesi. joka laitetaan ensimmäisenä iholle. Sen päälle laitetaan sitten fluidi tai voide. Toki jos olet saanut hyviä tuloksia noinkin, niin mikäs olen neuvomaan. Säännöt on tehty rikottaviksi, vai miten se menikään. :)

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  2. Ooh, hoitovaahto kuulostaa ihanan ylelliseltä ja hemmottelevalta! Sensai on tuttu (tämä sarja ei), enkä kyllä ole yhtäkään huonoa tuotetta heiltä vielä löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Extra Intensive -linjan lisäksi juuri tämä Absolute Silk on mieleeni. Ikääntyvä iho kaipaa hoitavampia tuotteita, mitä molemmat linjat tarjoavat, tietenkin sitten on myös Ultimate. Peruslinjasta käytän sitten lähinnä kuorintoja, naamioita, puhdistustuotteita ja kesäisen emulsioita. Talviaikaan Absolute Silk ja Extra Intensive on ne lempparit.

      Kiva kuulla, että olet tykännyt Sensain tuotteista. :)

      Poista
  3. Kyllä sitä välillä tulee ostettua valmiita lahjapakkauksia, varsinkin jos pakkauksen tuotteet tiedän saajalleen mieluisiksi.
    Kerrankin voin sanoa, että on tuttu sarja ja jotain matkakokoja näistä tuotteista olen testaillut. Sensai kuuluu niihin tuotemerkkeihin, joihin en ole pettynyt vielä koskaan!
    Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet sanoo juurikin tuota, ettei Sensaihin tarvi pettyä. Allekirjoitan täysin. :)

      Ihanaa viikon jatkoa Outi! <3

      Poista
  4. Ei ole tuttuja...mutta mielellään testaisin. Oon ostanut Estee Lauderin lahjapakkauksia jo 2. Sen ison meikki/ihonhoitosetin. Se oli -20% kupongilla Kicksistä aika edullinen. Tänään vielä hain Estee Lauderin huulipuna setin...5 kpl ja alekupongin jälkeen maksoin 31 e😂👏. Ja IT Cosmeticksin ripsarin ja kulmakynä setin kans -20%. Ihonhoitoo haen vielä...😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän olet ollut ehtivä, nyt vielä Black Fridayta odottamaan. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives