Escada Summer Festival

*Tuoksu saatu, sisältää mainoslinkin


Tiedän, että tulen tänä vuonna hivenen myöhässä tämän postauksen kanssa, sillä Escadan vuoden 2021 kesätuoksu on ollut markkinoilla jo hyvän aikaa. 

Olen monesti puhunut siitä, miten intohimoisesti olen suhtautunut näihin kesätuoksuihin jo teini-ikäisestä lähtien, kun 90-luvulla ostin ensimmäisen Escadan tuoksuni. Muistan vieläkin miltä se tuoksui, kun istuimme serkkuni kanssa kuumana kesäpäivänä pihassa ison sähkökaapin päällä kuunnellen korvalappustereoilla Bad Boys Blueta. 

Kesätuoksut ovat vuodesta toiseen Suomen myydyimpiä tuoksuja ja on helppo ymmärtää miksi. Ne sopivat hyvin nuoremmille, mutta myös me vanhemmat ostamme niitä ihan jo niiden nostalgisuuden vuoksi. Olen pitänyt monista viime vuosienkin kesätuoksuista, mutta minulle edelleen kesätuoksujen kulta-aika on 2000-luvun vaihde. Silloin Escadalla oli iso vaihde silmässä ja markkinoille ilmestyivät kaikki ne suurimmat suosikkini. Suurin toiveeni onkin, että vielä joku vuosi Escada uudeelleen lanseeraisi edes joitakin tuon kauden tuoksuistaan.

Tämän vuoden tuoksu kantaa nimeä Summer Festival. Joten tänä vuonna juhlistetaan kesäfestareita. Saa nähdä onko sellaisena tulevana kesänä lainkaan, mutta päästäänpä ainakin tuoksun kautta festarifiiliksiin. 

 

Escadan Summer Festival on taattua, tuttua ja turvallista kesä-Escadaa – makea ja hedelmäinen. Se on kuin kesäinen cocktail palmupuun alla. Tuoksu avautuu keväisellä kirsikan kukalla ja yllätyksellisellä jäällä. Omaan nenääni tämä jäinen vivahde ei juurikaan tuoksu, ehkä se tuo pienen aavistuksen raikasta vivahdetta makeuden keskelle. On kuin haistaisit suosikkidrinkkiäsi jääpaloilla tai ilman. Tuoksun sydämessä mehukasta mandariinia ja hienostunutta jasmiinia. Pohja on pehmeän puinen santelipuun voimin. Tuoksunuotteja on vähän, mutta nenääni tuoksu on huomattavasti monimuotoisempi cocktail makeutta ja kukkaisuutta.

Iholla tuoksu on pitkään hedelmäinen ja makea, mutta se muuntuu vähitellen pehmeämmäksi, kun puinen vivahde pääsee esiin. Kesto on omalla ihollanki yllättävänkin hyvä 6-7 tuntia. Vaatteista haistan tämän pidemmänkin ajan jälkeen. Summer Festival on niitä tuoksuja, että kaulahuivista tuoksun voi haistaa vielä seuraavanakin päivänä.

Olen huomannut tarttuvani tähän monena päivänä viikossa, kun työskentelen kotona. Summer Festivalista tulee kesäinen fiilis. Toiselle työpaikalleni, jossa haluan ottaa tuoksuherkätkin huomioon, en voisi ajatella tuoksua käyttäväni. 


Joko olet tuoksutellut tai ostanut Escadan Summer Festivalin?

Tuoksua voi ostaa Sokokselta, Stockmannilta ja Kicksistä. *Nordicfeelilla kaikki tuoksut tällä hetkellä -20%.

 1. Jospa kesällä uskaltaisi lähteä ostoskierrokselle, niin kävisin testaamassa kaikkia näitä tuoksuihanuuksia, joita esittelet. :-D Mullakin oli joku Escada vuosituhanteen vaihteessa (en vaan muista mikä), viime vuosina olen kokenut monet liian makeiksi, ja sen vuoksi kieltämättä myös nuoremmille suunnatuiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ikinä ollut mikään kaupoissa shoppailija tai olin joskus parikymppisenä. Sen jälkeen olen tilannut aina suurimmaksi osaksi netistä. Nyt kuitenkin tää vuosi on saanut mut jopa kaipaamaan kunnon shoppailukierrosta. Sellaista, että voisi rauhassa hiplailla, kokeilla ja tuoksutella tuotteita. Joten sitä odotellessa...

   Poista
 2. Tämäkin kausituoksu on kyllä saatava itselleni. Olen Escada tuoksujen superfani, vielä ei ole tullut pettymystä näihin tuoksuihin.
  Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on Escada-fani, niin kyllähän tästä pitää.

   Aurinkoista viikonloppua Outi. <3

   Poista
 3. Tää on ihana, vaikkei omaksi suosikikseni Escadalta ihan ylläkään<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella kiva, musta kuitenkin yksi viime vuosien parhaista, vaikka ei tosiaan ole munkaan suosikki kaikista. :)

   Poista
 4. Tuoksuu kuulostaa ihanan kesäiseltä, mutta saattaa olla omaan maukuuni hieman liian makea.

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muuten kokeilla sellaisia liian makealta tuoksuvia kuumina päivinä. Oon huomannut, että silloin iho "syö" jotenkin tuoksun eri tavalla, eikä voimakkuus tai makeus ole niin voimakkaita kuin näin kuulaina kevätpäivinä. :)

   Samaa sinne! <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives