L300 VITAMIN C – Heleyttä kaikille ihoille

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: L300 


Kirjoittelin viime viikolla Skinimalismista ja siitä, miten heleä luonnollisena näkyvä iho on ihonhoidon uusin trendi. Oma ihonsa hyväksyminen on varmasti monelle tervetullutta.

Muistan, kuinka vielä teini-iässä tärkeintä oli tärkeää saada ihosta kaikki piiloon. Varsinkin 90-luvulla oli tyypillistä kuorruttaa iho paksuilla mattaisilla meikkivoiteilla ja kuorruttaa koko komeus paksulla kerroksella kivipuuteria. Aikuisikää lähestyessä aloin ajatella ihostani ja ihonhoidosta eri tavalla. Kaikki lähti oikeastaan siitä, kun aloin rankaisemisen sijaan hemmottelemaan ihoa. Ihonhoitotuotteet muuttuivat hoitavammiksi ja ihonhoidosta tuli osa itseni hemmottelua ja omaa aikaa. Vähitellen huomasin muuttavani ajatuksia myös meikkaamisesta. Jätin pois paksut meikkivoiteet ja lähdin hakemaan iholle heleyttä. En enää välittänyt siitä jos epäpuhtaudet näkyivät, kunhan iho oli kuulas. Aikuisiällä tärkeintä onkin ollut ihon heleys ja luonnollisuus. Tykkään siitä, että iho näkyy. Oman ihon hyväksymiseen meni aikoinaan kauan. Luulen, että me kaikki kuljemme tässä asiassa samaa polkua. Toisilta se vaan vie kauemmin kuin toisilta. Onneksi Skinimalism-trendin myötä ihmiset ovat alkaneet nähdä erilaisia ihoja ja ymmärtämään, että täydellisyys ei ole tavoite vaan oman ihon hyväksyminen sellaisena kuin se on. Tietenkin eri asia on erilaiset ihosairaudet; niihin kannattaa aina hakea ammattilaisen apua. 

L300 on laadukas ja toimiva, mutta silti edullinen ihonhoitosarja, jonka yksinkertaiset ja tehokkaat tuotteet sopivat loistavasti toteuttamaan tuota uutta ihonhoitotrendiä. Vuodesta 1980 markkinoilla olleen sarjan tuotteet tukevat ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon, joka on tärkeää varsinkin täällä pohjoisen ilmastossa, jossa lämmönvaihtelut ovat suuria. Kosteuttavina aineina tuotteissa käytetään karbamidia, suolaa, maito- ja aminohappoja. 

"C-vitamiinituotteissa on tärkeää niiden stabiilius, jotta niillä saavutetaan tehokkaita tuloksia."

L300 -ihonhoitosarjan uusin tuoteperhe on Vitamin C -sarja, joka sisältää neljä tuotetta: seerumin, päivä- ja yövoiteen, sekä naamion. C-vitamiinituotteissa on tärkeää niiden stabiilius, jotta niillä saavutetaan tehokkaita tuloksia. L300 -sarjan Vitamin C -tuotteissa on käytetty Ascorbyl Glocosidea, joka tunnetaan vakaana C-vitamiinin muotona. Toimii hyvänä antioksidanttina, tehden näin ihosta sileämmän ja kirkkaamman. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja ikääntyvälle iholle. Eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä ole hajustettu. Pieni hyvin mieto tuoksu, mikä kuitenkin on osassa tuotteita ainakin omaan nenääni havaittavissa, tulee niihin käytetyistä antioksidanttisista raaka-aineista – mm. tyrni- ja greippiuutteista, joita kaikki sarjan tuotteet sisältävät.

L300 Vitamin C Instant Glow Day Cream -päivävoide on tuote, johon rakastuin välittömästi. Päivävoiteeseen on käytetty valoa heijastavia pigmenttejä. Beige sävy tuo iholle upean heleyden. Väriä ei kannata säikähtää, koska voide on iholla täysin läpikuultava. Koostumus on ohutta ja helposti imeytyvää, joten sopii loistavasti meikin alle tuomaan iholle lisää kuulautta. Kevyestä koostumuksesta huolimatta kosteuttaa ihoa tehokkaasti sen sisältämän betaiinin ansiosta. E-vitamiini suojaa ihoa.



L300 Vitamin C Glow Boost Face Serum -kasvoseerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon. Läpinäkyvä, ohuen geelimäinen, lähes vesimäinen seerumi imeytyy ihoon hetkessä. Ei jätä tahmeaa pintaa. Tuotteesta ei myöskään jää ihoon monien C-vitamiinituotteiden hieman "rautaista" tuoksua, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja panthenolia. Ihoa rauhoittavaa allantoiinia ja E-vitamiinia.


L300 Vitamin C Revitalizing Night Cream -yövoide on hyvä esimerkki siitä, miksi toisinaan erillinen yövoide kannattaa. Kun valitset yövoidetta, tarkista aina, että siinä on erilaisia vaikuttavia raaka-aineita kuin päivävoiteessa – tällöin yöksi tarkoitetusta voiteesta saa kaikki tehot irti. L300 -yövoiteen koostumus ja raaka-aineet ovat hyvin erilaisia kuin päivävoiteessa, joten näillä on selkeästi keskenään täysin erilainen käyttötarkoitus. Yövoiteeseen on lisätty mm. peptidejä ja keramideja, jotka toimivat loistavasti yhteen C-vitamiinin kanssa. Koostumus on täyteläisempää ja voidemaista, eikä se sisällä heijastavia pigmenttejä. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Aamulla iho näyttää heleältä ja kimmoisalta, kun alle lisää yön ajaksi sarjan seerumin.


Ihon kosteutukseen ja heleyttämiseen ehdoton tuote on naamio. L300 Vitamin C Energizing Face Mask pehmentää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Voidemainen naamio sisältää sheavoita, panthenolia ja betaiinia, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Naamiota voi käyttää antamalla vaikuttaa sen 15 minuuttia ja pyyhkimällä ylimääräiset pois. Olen kuitenkin käyttänyt tätä tietenkin yönaamion tapaan. Levittänyt iltaisin seerumin ja yövoiteen jälkeen vielä kevyen kerroksen naamiota. Antanut imeytyä hetken ja mennyt nukkumaan. Varsinkin pakkasilla tämä tapa toi iholle runsaasti lisäkosteutta.

Tykkäätkö ihoa heleyttävistä tuotteista? Onko L300 tuttu?

Kaikki L300 Vitamin C -sarjan uutuudet löydät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.


  1. Aivan ihanat kuvat ja sarja on tuttu ja tykkäsin. Parasta tässä sarjassa on kyllä todella hyvät hinnat ja jos vertaa vielä moneen muuhun apteekkikosmemerkkiin. Nyt puhun apteekista vaikka Suomessa ei olekaan apteekkisarja kuten Ruotsissa.

    Eniten jäi kiinnostamaan seerumi ja kiinnostaa tietää vaikka eivät ole hajustettuja, tuoksuuko näissä edes vähän sitrus. Tiedät, että rakastan kun tuoksuu, kunhan ei enää iholla tuoksu, kunhan tuoksuu käyttökokemuksen aikana.

    Kiva, että tälle sarjalle tuli tällainen uutuussarja ja kiinnostaisi tuo seerumi.

    Ihanaa viikon jatkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Oletko kokeillut sitä kuivalle iholle tarkoitettua yövoidetta? Se voisi olla sun iholle tosi hyvä talviaikaan. :)

      Seerumissa ei tuoksu mun nenään sitrus ja hyvä puoli on se, ettei siitä jää C-vitamiinituotteissa on olevaa rautaista hajua iholle. Päivävoiteessa on sit omaan nenään aavistuksen sitruksen tuoksua, mut se on tuskin havaittava. Mut tulee tosiaan käytetyistä raaka-aineista, hajusteita näihin ei ole lisätty. :)

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  2. Sarja on minullekin tuttu juttujen perusteella, mutta omaa kokemusta minulla ei ole sarjasta. Minä olen maailman huonoin ihonhoitaja päivisin, mutta tykkään kaikista tuotteista, joita voin jättää iholle yöksi.
    Mukavaa keskiviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit takuulla tän sarjan yövoiteesta ja seerumista. Loistava combo yön ajaksi. Jos iho kaipaa enemmän kosteutta, päälle voi lisätä vielä yönaamion, kuten itse tein pakkasten aikaan. :)

      Samaa sinne Outi! <3

      Poista
  3. Näistä erityisesti toi naamio alkoi kiinnostaa! Tuotteet kuulostavat todella hyvältä :) Ja Instan puolella ehdinkin jo kehua näitä kuvia - ihanan raikkaita ja keväisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana, kun on voidemainen. Ei tartu tyynyliinaan kasvot kii, vaikka pistää yöksi. Odottelee vaan hetken, että imeytyy, jos laittaa paksummin.

      Kiitos, pakkaukset on niin aurinkoiset, että niistä saa aika helposti raikkaita kuvia. =)

      Poista
  4. nyt tuli taas tarpeita! :) minulla on muutama haalea pigmenttiläiskä ja nämä C-vitamiinipohjaiset tuotteet voisivat olla sopivat haalentamaan ja ennalta ehkäisemään läiskiä. Minulla on Lumenelta ja Ziajalta jotain vastaavia tuotteita. Täytyy pitää tämä mielessä käytettyäni ne ensin pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa katsastaa nää. Mä käytän C-vitamiinituotteita paljon varsinkin kesällä päivällä aurinkosuojan alla, jos ne on tehokkaimmillaan ja ennaltaa ehkäisee läiskiä. :)

      Aurinkoista viikonloppua Nina!

      Poista
  5. Tykkään! En ole kokeillut kyseistä tuotesarjaa. Vois mennä kokeiluun😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on tosi hyvä hinta/laatusuhde, joten pidä ihmeessä mielessä. :)

      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  6. Mahtavan freshit kuvat! En ole yhtäkään brändin tuotetta vielä testannut, mutta aion pitää silmäni auki tuon päivävoiteen (seerumikin kiinnostaa) varalta, kuulostaa kivalta tuotteelta. Jos saisi erityistä heleyttä kasvoille etäpalavereihinkin? Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta, kiva, että tykkäsit kuvista. :)

      Muistelen, että sunkin iho ottaa helposti nokkiinsa, joten kannattaa kokeilla. Sullekin suosittelen kuivalle iholle tarkoitettua yövoidetta myös, se on loistava!

      Samaa sinne.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives