Juicy Couture Le Bubbly

 *Sisältää mainoslinkin, tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta


Pakko myöntää, että isoin yllätäjä tuoksurintamalla on ollut viime aikoina Juicy Couture. Oli pitkään niin, että Juicy Couturen Rosé oli ainoa tuoksu, joka jäi minulla aktiivikäyttöön. Tykkäsin muistakin brändin tuoksuista, mutta niissä ei ollut sitä jotain, minkä vuoksi olisin niitä aktiivisesti käyttänyt. Sitten viime vuonna ilmestyi Pink Couture, joka vei sydämeni samantien ja se on ollut niin ahkerassa käytössä, että kulumisen huomaa. 

En tiedä tekikö mennyt hulluvuosi aivoilleni tepposet. Olen huomannut, että tuoksumakuni ei suinkaan ole välttämättä muuttunut "hienostuneempaan" tai nichempään suuntaan vaan melkeinpä päinvastoin – olen alkanut rakastumaan uudelleen samantyyppisiin tuoksuihin kuin mistä pidin parikymppisenä. Makea, hedelmäisen marjaisa tuoksu, kyllä kiitos. Pidän edelleen myös klassisista kukkaisista tuoksuista, jotka ovat olleet rakkauteni aina. Ehkä mieleni alitajuisesti hakee vanhasta tutusta tuoksumaailmasta turvallisuudentunnetta? Kuka tietää.

Minun ei tarvinnut tällä kertaa kauaa odotella Juicy Couturen uutuutta. Helmikuussa ilmestyi uusi tuoksu Le Bubbly. Le Bubbly on sitä parasta Juicy Couturea. Se on varmasti kaikista sitruunaisin ja pirskahtelevin tuoksu mitä brändi on ikinä tehnyt, mutta se silti onnistuu olemaan uskollinen myös Juicy Couture -tuoksuista tutulle makeudelle.


Juicy Couture Le Bubbly luo yhden hengen bileet, jotka muistetaan. Se on hauska, elämäniloinen ja leikkisä. Juuri sitä, mitä ainakin oma sieluni näinä aikoina kaipaa, varsinkin silloin, kun aamu alkaa sillä, ettei tunnu näkyvän valoa tunnelin päässä. Joskus on uskomatonta, miten vahvan tuoksumuistin omaavan päivän, voi oikeanlainen tuoksu osin pelastaa. Oikea tuoksu pystyy luomaan vähitellen mieleen erilaisen vireystason, mitä se oli vielä herätessä. Minulle Le Bubbly on iloinen tuoksu. Se saa yksinkertaisesti hyvälle mielelle.

Le Bubbly avautuu shampanjakorkin poksahdulla. Shampanjan tuoksun ja sen pirkahtelevan kuplivuuden haistaa välittömästi. Sitä seuraa sitruksinen kimara veriappelsiinin ja mandariinin voimin. Makeutta tuovat marjat ja hienostuneisuutta freesia. Tuoksun sydän on kauniin kukkainen – gardeniaa, vaniljaorkideaa ja jasmiinia. Juurituoksussa praliinia, ambraa ja puisia vivahteita. 

Kupliva ja mehukkaan kirpeä alku tekee tuoksusta hyvin epätyypillisen Juicy Couture -tuoksun. Hetken iholla oltuaan, yllättävä kirpeä raikkaus alkaa vähitellen haihtua. Kukkaiset ja makeat nuotit pääsevät sen jälkeen paremmin esiin. Shampanjan pirkahteleva kirpeys on kuitenkin koko ajan läsnä. Erotan tuoksusta helpoiten juuri shampanjan ja alun sitrukset, gardenian ja vaniljaorkidean, sekä praliinin.

Tuoksu on tietyllä tapaa voimakas, haistan sen aluksi pari tuntia itsestäni. Sen jälkeen se muuttuu vähitellen ihotuoksuksi. Iholle se on melko pitkäkestoinen – kahdeksan-kymmenen tuntia.Juicy Couturen Le Bubblya myy mm. Sokos ja Kicks. Juicy Couturen tuoksut löydät myös *TÄÄLTÄ.

Onko tuoksumakusi muuttunut viimeisen vuoden aikana?

 1. Nää on niin jänniä, täälläkin oli vaihe, että ns. erikoistuoksuja vaan suihkuttelin, sellaisia kepeämpiä, hienostuneen colognemaisia ja nyt on menty taas tällä Juicy Couture uutuudella ja Escadan kesällä. Luulin, että olen jo kyllästynyt kaikkiin Escadan kesätuoksuihin, mutta ei. Ympäri mennään, yhteen tullaan.

  Juuri kepeyden ja samppanjan kuplivuuden vuoksi tämä on kyllä yksi ihanimpia Juicy tuoksuja. Luulen, että ihan se alkuperäinen ei enää menisi mulle, ruusu näistä on myös suosikki vaikka muuten en ole ruusufani. Jännää.

  Oikein ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tunnistan ton hienostuneimpien tuoksujen vaiheen, olin menossa kovaa vauhtia sitä kohti, mut sit rakkaus niihin vanhoihin tuli yllättäen puun takaa. :D

   Siinä ruusussa ei lopulta tuoksu se ruusu hirveän voimakkaasti, mutta se tekee sen, ettei se ole myöskään ihan yhtä makea kuin monet muut Juicyt, tuo siihen kivan twistin. :)

   Aurinkoista viikkoa Tiia. <3

   Poista
 2. Tuo pullo on niin kaunis, kuin koru ♥ Täytyy muistaa käydä tuoksuttelemassa Sokoksella. Mä ostan tuoksuja usein matkoilta ja nyt kun niitä ei ole tehty, en ole tutustunut uusiin tuoksuihinkaan.
  Samoja vanhoja siis käyttänyt koko vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, voisit pitää, koska raikkaus tuo sellaisen kivan vivahteen, ettei ole liian makea. :)

   Ihanaa viikkoa Maikku! <3

   Poista
 3. Ei viimeisen vuoden, mutta viimeisen viiden vuoden aikana kyllä. Yhdessä vaiheessa tykkäsin mausteisista ja aika vahvoistakin tuoksuista. Enää en voisi kuvitellakaan sellaisia iholleni. Nykyään tykkään vähän makeista ja kukkaisistakin tuoksuista.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla on jo tuo vaihe takana. Mä en oo oikeastaan koskaan tykännyt tosi mausteisista ja vahvoista tuoksuista, olen kyllä aina halunnut. Olen odotellut, että iän myötä maku voisi kääntyä tuon suuntaisiin, mutta ei. Päinvastoin rakastun niihin nuoruuden tuoksuihin uudestaa. :D

   Samaa sinne Outi. <3

   Poista
 4. Hauska! Itse huomaan myös tuoksumakuni muuttuneen ihan viimeisten muutamien kuukausien aikana! Olen aina pitänyt raikkaista vesituoksuista ja jopa juhlatuoksuni on ollut Trussardin My Name (josta joskus kirjoittelinkin tänne kommenttia, kun löysin sen blogisi kautta). Viime aikoina olen hankkinut itselleni hieman enemmän vaniljaisempia ja myskisempiä tuoksuja, kuitenkin suht. kepeinä. Uusinta uutta ovat Marc Jacobsin Daisy Love -tuoksujen eri versiot joista en pitänyt yhtään vielä viime kesänä :D Ja nyt pidän itselläni jopa Bossin The Scent edt:stä, joka on tyttäreni tuoksu, ja josta voin aiemmin pahoin kun oli mielestäni niin hedelmäisen yököttävä. Että en tiedä mitä on tapahtunut, mutta juurikin tuollainen samantyyppinen polku kohti makeampaa tuoksumaailmaa on menossa. Heh.

  Tyttärelläni on muuten Ariana Granden Sweet Like Candy, ja se on mielestäni asetuttuaan todella samankaltainen kuin Juicy Couture Pink! (Tai ainakin tyttäreni ranteista haisteltuna on näin.) Juicy ei vaan ole ollenkaan niin kestävä kuin Ariana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan My Name "avannut" sun nenän vaniljaisempaan suuntaan? Siinä on saippuaista raikkautta, mutta siinä on myös vaniljaa ja ambraa, joka tekee siihen sen kermaisen ja makean vivahteen. :D Se on varmasti mun ikisuosikki, en kyllästy siihen koskaan. Harvoja tuoksuja, joista itsellä on varapullo Hermésin Un Jardin Sur Le Nilin ja Guerlainin L'Instant EdT:n lisäksi. <3

   Bossin The Scent EdT on täälläkin kovassa käytössä, se EdP on jotenkin liian yksioikoinen makea persikka, mutta EdT on mielenkiintoisempi, joten tykkään siitä enemmän.


   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives