Suklaasunnuntai – Panda Täyssuklaamuna



Pääsiäisen herkut ovat olleet kaupoissa jo pitkään esillä, mutta jostain syystä Pandan Täyssuklaamunat eivät olleet osuneet aiemmin silmiini. Tämä oli siihen asti, kunnes puolisoni parisen viikkoa sitten kauppareissultaan toi minulle pussillisen. Tiesin, että näistä on tehtävä juttu Suklaasunnuntaihin.

Innostuin. Mignon on ehdottomasti suosikkisuklaamunani, koska ei tässä iässä enää niitä yllätyksiä kaipaa. Turhaa roinaa. Pääasia, että suklaata on ja PALJON. Pieni täyssuklaamuna ei ole mikään uusi keksintö. Esim. Kinderillä on omansa ja kaikki varmaan tietävät ne eri värisiin sellofaaneihin pakatut "ruohomunat". Niistä en ole koskaan välittänyt, koska suklaa on niissä yksinkertaisesti pahaa.

Koska kyse on Pandan tekemistä täyssuklaamunista, arvasin, että näiden on pakko olla hyviä. Tykkään ostaa vaihteluksi iänikuiselle Fazerin Siniselle toisinaan Pandan suklaalevyjä. Niiden suklaa on aavistuksen makeampaa kuin Fazerin, mutta ei lähellekään niin makeaa kuin Maraboun. Suklaa on suuhuni myös mielestäni laadukkaampaa kuin esim. Maraboussa.

Pandan Täyssuklaamunat maistuvat tietenkin heidän omalta suklaaltaan. Koostumus on kivan jämäkkä. Pinta on sellainen, ettei suklaamuna sula ihan heti sormissa, sellainen aavistuksen kiiltävä. Näihin jää koukkuun ensimmäisestä munasta lähtien. :D Tykkään myös kivan värisestä pussista, josta huokuu pääsiäisen henki. Toivottavasti näistä tulee pysyvä kausituote.


Oletko maistanut Pandan Täyssuklaamunia?


 

  1. Mulla menny tämmöset ihan ohi, vaikka asun käytännössä melkein Pandan naapurissa :) Oon kyllä miin vannoutunut Kinder-lover, etten tiiä voiko sitä mikään voittaa :D

    VastaaPoista
  2. No en ole maistanut, mutta nyt kyllä pitää. Pitää muistaa nämä ensi perjantaina kun on taas mun karkkipäivä :)
    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, mä en nyt muista mistä kaupasta mies näitä toi. :p

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  3. En välitä Pandan suklaasta, Juhlapöydän konvehdit menettelee. Jotain pääsiäissuklaata olen ostanut, After Eight minimunia ja jotain hyviä karkkeja pääsiäiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on tosiaan makuasioita. Mähän en pienempänä Pandan suklaasta välittänyt, nykyään tykkään kovasti. After Eight -munia pitääkin kokeilla.

      Poista
  4. Näitä oli myynnissä jo viime vuonna. Tykästyin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, multa on sitten mennyt silloin nämä ihan ohi. Mutta vaikuttaa sitten siltä, että ovat tulleet jäädäkseen, mikä on hyvä juttu. :)

      Poista
  5. Mignon ja Kinder aah parasta ja Lidntin suklaapupu. Apua Pandan suklaa ei vaan mulle juurikaan maistu, mutta laku maistuu senkin edestä. Mutta ties vaikka nämä veisi kielen mennessään.

    Ihanaa uutta viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten ne Lindtin pikkumunat on kans hyviä, unohdin ne mainita. :p

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  6. Parasta tällä hetkellä on Halvan Suklaapallot, joissa on mukana lakua... Takuulla tiedät ne :) Ostan niitä nykyään irtona kerran-pari viikossa (liikaa!) eikä kauaa nokka tuhise kun ne on syöty. Rakastan niitä!
    Panda ei suklaan osalta ole minunkaan suosikki. Välillä tekee mieli Maraboun makeaa suklaalevyä, koska se on niin paksu ja siitä on kiva haukata toisin kuin Fazun levystä, vaikka se on suklaana tosi hyvää.
    Silti en ole mikään suklaafani, että söisin sitä levykaupalla - jos suklaata on kaapissa, syön, mutten koskaan vaikkapa ryntää kauppaan suklaanhimossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on sairaan hyviä. Pandallahan on kans sellaisia keltaisi samanmoisia, ne on herkkua. :P

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives