Jane Iredalen huulituotteet ja Instagram-arvonta

 Lipdrink ja Just Kissed omia, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta

Rakastan huulituotteita, vaikka tämä aika onkin vähentänyt huulipunien myyntiä ymmärrettävistä syistä. Kesää vasten huulituotteiden suosio nousee silti aina. Jane Iredalen valikoimista löytyy laaja kirjo erilaisia tuotteita. Valikoimista löytyy myös sellaisia, jotka sopivat maskin kanssa käytettäväksi.  Toiset ovat taas loistavia, kun haluaa kotosalla hieman nopeasti väriä huulille tai miksipä ei vaikkapa oikein kunnon huulipunaa piristämään etäpäivää.


Just Kissed on monivuotinen suosikkini ja se on toiminut loistavana monitoimituotteena nyt poikkeusaikanakin. Kyseessä on sävyttävä hoide, jonka väri huulilla muovautuu ihon lämmön ja pH:n mukaan. Toimii loistavasti myös poskipunana. Koen Just Kissedin todella hoitavaksi. Lisäksi sävy kuluu nätisti pois, eikä luonnollinen väri leviä. Luottotuote, jota voin sipaista huulille vauhdissa ilman peiliäkin. 

Valikoimista löytyy lisäksi Just Kissed -Kuultopuna, jota ei kannata sekoittaa edellämainittuun, sillä kyseessä on kaksi hyvinkin erilaista tuotetta. Kuultopunakin tuntuu kosteuttavalta, mutta ei lainkaan yhtä paljon kuin hoide. Kuultopuna kihelmöi ja tuntuu aavistuksen viileältä huulilla, täyteläistäen niitä. Kihelmöinti ei kuitenkaan ole epämukavan tuntuista. Sävyjä on useita ja ne ovat kaikki sävyttäviä, mutta eivät täysin huulten omaa sävyä peittäviä. Oma suosikkini on LA, joka on todella kaunis hyvin neutraali nude, jossa on kultaista hohdetta. Näyttää huulilla luonnolliselta, mutta kultainen hohde luo näyttävän twistin. Sävy on niin vaalea, että levitys onnistuu ilman peiliä.

LipDrink -Huulivoide kulkee Just Kissedin kanssa aina mukana laukussa. Huulivoide sisältää SPF15 suojakertoimen, joten sillä saa huulille myös pientä aurinkosuojaa. Käytän sävyä Flirt, joka antaa huulille aivan aavistuksen vaaleanpunertavaa sävyä. Omilla melko tummapigmenttisillä huulilla sävy ei juurikaan erotu. Paras ystäväni ei käytä huulipunia, mutta annoin hänelle kesällä oman LipDrinkin juurikin sävyssä Flirt ja siitä tuli hetkessä hänen lempparituotteensa helppokäyttöisyyden ja hoitavuuden vuoksi. Jane Iredalen Puregloss -Huulikiillot ovat suosikkejani huulipunien päällä käytettäväksi, vaikka käytän niitä myös yksinään. Varsinkin nestemäisten mattapunien päälle sopivat erinomaisesti. Se miksi ne ovat loistavia huulipunan päällä, johtuu niiden koostumuksesta. Se on aavistuksen tahmeaa, mutta ei liiaksi. Kun kiiltoa sivelee huulipunan päälle, ne pysyvät, eivätkä muuta huulipunaa litkuksi. Jolloin huulipuna ei pääse helposti leviämään huulten juonteisiin meillä iäkkäämmillä. Huulikiilloissa on upea kiilto, pehmeän hedelmäinen tuoksu ja ne ovat kaikki vegaanisia. Litteät tuubit vievät mukana kulkevassa meikkipussissa vähän tilaa.

Playon -Huulikynä on juuri sen kaltainen tuote, jota tykkään käyttää kotona, kun haluan sipaista nopeasti väriä huulille. Huulikynällä saa näppärästi samalla rajattua huulet. Koostumus on pehmeä ja kynä levittyy huulille nätisti. Sisältää E-vitamiinia, joten huulikynät hoitavat huulia, eivätkä tunnu kuivattavilta. Huulikynä taipuu tarvittaessa myös poskipunaksi. Suosikkini kahdeksasta sävystä on hempeän pinkki Charming. Väriä joutuu korjailemaan päivän aikana, mutta se kuluu pois nätisti himmentyen.

Perinteistä huulipunaa edustaa ylelliset Tripleluxe -Huulipunat. Runsaspigmenttiset punat levittyvät todella pehmeästi huulille, eivät kuivata ja pysyvät useita tunteja kauniina. Ainoastaan syönnin jälkeen punaa joutuu hivenen korjailemaan. Ainakin itsellä huulipunat pysyvät huulilla leviämättä jopa ilman rajausta. 


Uusin tulokas Jane Iredalen huulituotevalikoimaan on Beyond Matte Liquid Lipstick. Nestemäinen mattapuna ei liikahda huulilta edes maskin alla. Sävyt peittävät täysin yhdellä kerroksella. Tuoksuvat vaniljalle. Mattapuniin on lisätty Saflorin -siemenöljyä ja E-vitamiinia hoitamaan huulia. Meistä harva pystyy käyttämään mattapunia joka päivä, mutta nämä ovat ehdottomasti kaikista kokeilemistani sieltä vähiten kuivattavimmasta päästä. Obsession on oma lempparini, kun kaipaan maskin alle pysyvää huulipunaa päivän piristykseksi. Valitsen usein tämän tyylisen punan myös silloin, jos olen menossa ulos syömään. Voin olla silloin varma, että huulipuna ei leviä huulten ulkopuolelle syödessä, vaikka esim. öljyinen salaattikastike sitä kuluttaisikin.

Näiden lisäksi valikoimiin kuuluu Sugar & Butter Kuorinta-/hoitopuikko, joka on täällä blogissakin vilahtanut ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten. Kaksipäisessa huulituotteessa on toisessa päässä sokerikuorinta. Toisessa päässä puikko on kauniin sävyinen huulivoide. Hyvä monitoimituote heille, joilla maskia käyttäessä huulet rohtuvat. 


ARVONTA

Tänään kannattaa ottaa seurantaan Instagramista @keywordlove1 ja @janeiredale_finland -tilit. Julkaisen omalla Instgram-tililläni vielä tämän päivän aikana upean arvonnan osallistumisohjeineen. Yksi teistä voi voittaa omaksi yllä olevan Beyond Matte Liquid Lipstick -huulipunapakkauksen. Pakkaus sisältää kolme sävyä – Blissed-out, Obsession ja Fascination. Pakkauksen arvo on 120,90 euroa. Arvonnan sponsoroi Apellis Oy.

Kaikki huulituotteet löydät Jane Iredalen omilta verkkosivuilta täältä, josta kaikki yli 40 euron tilaukset toimituskuluitta, sekä muilta jälleenmyyjiltä täältä.


Onko korona-aika muuttanut huulituotteiden käyttöäsi? Onko Jane Iredalen tuotteet tuttuja?

 1. Huulipuna-addikti täällä kuolaa - ja kyllä, Jane Irendalet ovat tuttuja ja kyllä, korona-aika on vähentänyt huulipunan käyttöä. Nyt olen päättänyt, että muutamana etätyöpäivänä piristän arkea edes ripsarilla ja huulipunalla!
  Hyvää viikonloppua, Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipuna on kyllä loistava nopea piristys etätöissäkin. <3

   Samaa sinne Lady.

   Poista
 2. Korona-aika on lisännyt entisestään huulimeikkien käyttöäni, kirkas puna kun on supertehokas kasvojen freesaaja etäpalavereihin. Ja piristävät ne muutenkin olemusta ja myös mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, sä olet sitten todella poikkeus, mutta tavallaan ymmärrän. Just loistava piristäjä etäpalavereissa ja lisäksi, kun olet kotona asioita ei tarvitse miettiä turhan pitkälle korjailun kannalta. :)

   Poista
 3. Tässä tuli nyt monta suosikkia kerralla. Iredalen huulipunia en tosin ole ikinä testannut ellei sitten Iredale meikkauksessa ole laitettu. Mutta huulikiillot, ns. huulivoide ja tuo kynä aivan kyllä mielettömiä kaikki. Mutta kuten tiedetään, näin on laita kaiken Iradale kosmetiikan kanssa.

  Ihanaa loppuviikkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä niin tykkäisit myös noista punista, varsinkin Just Kissed -kuultopunista, sellaisia, mistä yleensäkin pidät, eivät ole liian huulipunamaisia sulle. :)

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista
 4. Tripleluxet on ihania<3 Muistaakseni jossain vaiheessa kirjoitin, että voisin hyvin kuvitella pärjääväni jopa pelkästään niiden kanssa, sillä niissä on kaikki mitä huulipunalta toivon! Mä en ole huulipunia käyttänyt tämän vuoden puolella kuin ihan max. 10 kertaa, kun yleensä käytän sen kuusi kertaa viikossa, mitä normaalisti meikkaankin. Ei vaan jaksa enää säätää töissä maskin alla niiden punien kanssa, vaikka kauan sitä vielä viime vuoden puolella teinkin.. Toivottavasti kesällä saataisiin jo nauttia vähän vapaammin maskittomista hetkistä niin pääsisi huulipunatkin taas käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan vain muutamat punat, jotka sen maskin kestää tai järkevää pistää. Onneksi kotona voi käyttää. :)

   Poista
 5. Ovat kyllä tuttuja ja tykättyjä.Minulla ei oikeastaan korona ole tuonut mitään muutosta huulituotteiden käyttöön. En arkisin käytä huulipunia töissä, kun ne lasten kanssa helposti tuhraantuvat. No ehkä kuitenkin käytän enemmän huulirasvaa kuin ennen.
  Mukavaa torstaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että pitäisi olla just tollainen nestemäinen mattapuna, että pysyisi lasten kanssa huulilla. :)

   Mukavaa viikonloppua Outi. <3

   Poista
 6. Litteä tuubi on ehkä paras kokeilemani huulikiilto ja ostin juuri vadelmanpunaista täydennystä. Huulihoide on myös ihanaa laatua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane Iredalen huulikiilloissa on ihan täydellinen koostumus. Huulikiillossa pitää olla aavistus tahmeutta, muuten se ei toimi huulipunan päällä vaan muuttaa sen juoksevaksi. Sitten liian tahmea on inhottava, kun huulet liimautuu kiinni. Huulihoide on mulle sellainen tuote, josta en luopuisi. Loistava, kun haluaa aavistuksen sävyä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives