HAVU Watches – Tyyliä ja persoonallisuutta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:  HAVU WATCHES/Kellon Lume Oy


Olen vannoutunut rannekellojen käyttäjä, nyt ehkä vielä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tiedän, että toisilla kellot ovat kokeneet pienen inflaation, koska kännykästä voi tarkistaa ajan. En tykkää kaivella esiin ajan tarkistusta varten kännykkää, koska sitten jää helposti selaamaan myös somea. Lisäksi töissä rannekello on ehdottomasti helpoin tapa pysyä kartalla ajasta. Olenpa joskus jopa saanut asiakkailta kehuja käyttämistäni kelloista. Tällöin yleensä tietää, että vastapuolta kiinnostaa sama aihe ja siitä voikin sitten vaihtaa pikaisesti muutaman sanan.

Kelloja on yhtä monenlaisia kuin käyttäjiäkin. Kannattaakin miettiä millaisen kellon haluat tai sitten voi olla kuin minä: erilaisia kelloja erilaisiin tilanteisiin ja niitä voi sitten vaihdella tarpeen mukaan. Toiset arvostavat kellon tekniikkaa ja koneistoa, silloin usein käännytään klassisten kellomerkkien pariin. Korukelloja on helppo ostaa omaan tyyliin sopivaksi, mutta mitäs sitten, kun haluat jotain todella erilaista ja persoonallista, kuitenkin sopuhintaan? Haluaisit myös samalla tukea suomalaista yritystä?


HAVU Watches on suomalainen brändi ja sen omistaa suomalainen perheyritys. HAVU:n tarina alkoi vuonna 2019, kun rannekelloon haluttiin yhdistää tyyli, käyttömukavuus ja asenne. Lisäksi haluttiin tehdä jotain uniikkia. Mikä olisi suomalaisille rakkaampaa kuin olla osa luontoa? Siitä lähti ajatus yhdistää kellot ja luonto. Mikä olisikaan suomalaisille kelloille parempi materiaali kuin puu?

Puu on materiaalina kevyt. Talvella se tuntuu ranteessa miellyttävältä, kesän kuumuudessa se ei hiosta. Parissa vuodessa HAVU:n valikoima on kasvanut melkoisen laajaksi. Jokainen varmasti löytää joukosta omaan makuun ja tyyliin sopivan rannekellon. Lisäksi verkkosivulta voi ostaa erilaisia rannekkeita, jotka voi yhdistää kaikkiin kelloihin ja näin luoda vanhasta kellosta esiin uuden persoonan. Sain valita HAVU Watchesin valikoimista itselleni kellon. Tällä kertaa halusin kellon, joka toimisi asusteena ja poikkeaisi täysin muista omistamistani kelloista. Sivustoa aikani selailtuani tiesin, että valintani olisi Ruusu -rannekello. Läpimitaltaan isohko yli neljän senttimetrin mittainen kellotaulu, ruusukultaiset yksityiskohdat sekä korkin lämpö tekivät kellosta silmiini uniikin. 

Ruusu -kellon kellotaulu on tehty korkista, mutta hihna on nahkaa joka on kuvioitu siten, että se näyttää korkilta ja sulautuu kellotauluun. Tykkään kellon vähäeleisyydestä, sillä jo pelkästään melko iso koko tuo sille näyttävyyttä. Aikaa mittaa kvartsikoneisto ja sisällä on valmiiksi paristo, jonka ansiosta kellon saa heti käyttöön. Kello on roisketiivis, mutta veteen sitä ei kannata upottaa.

Nahkarannekkeinen kello on aina helppo valinta, koska hihnan pituutta ei tarvitse miettiä, jos ei sitten ole todella ohutranteinen. HAVU:lla tämäkin ongelma on ratkaistu niin, että niissä kelloissa, joissa rannekkeen pituutta pitää säätää, tulee kellorasian mukana rannekkeensäätötyökalu. Lisäksi sivuilta löytyy linkki videoon, jonka avulla jokainen onnistuu rannekkeen lyhentämisessä. Jokaisen kellon kohdalla mainitaan asiasta sivustolla erikseen. 


HAVU:n kellojen hinnat vaihtelevat 149-199 euron välillä. Takuu on kaksi vuotta ja se kattaa mahdollisesti tuotteissa olevat valmistusvirheet, jotka eivät ole käyttäjän aiheuttamia. Koko kellovalikoiman löydät verkkokaupasta. Kannattaa seurata sivustoa ja HAVU Watchesin Instagram-tiliä, saat ensikädessä tietoa kampanjoista yms. 

Lisäksi HAVU antaa kelloilleen poikkeuksellisen pitkän tyytyväisyystakuun. Voit palauttaa kellon 50 päivän kuluessa, jos et ole siihen testailujen jälkeen tyytyväinen. Toimitus ja palautus ovat aina ilmaisia. Onko HAVU Watches tuttu? Käytätkö rannekelloa? 1. Nämä kellot on kyllä ulkonöltään tuttuja, FB:ssä olen osallistunut tälläisen kellon arvontaankin :) arvostan kyllä ideaa ja kotimaisuutta todella paljon ja nuo kellot on nättejä eikä liian miehisiä. Siro ja kaunis on sinunkin mallisi.
  Joka päivä on kello ranteessa, Suunnon Fitness, mutta löytyy myös yksi Guess ja yksi Puman kello :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sultakin löytyy kelloja tilanteeseen kuin tilanteeseen. ;)

   Poista
 2. Ai niin ja yksi mummon perintökello joka on ollut kunnostettava parisen viikkoa kellosepällä :)

  VastaaPoista
 3. Todella upea kello ja tuo laatikkokin wow. Tämä olisi niin ihana lahjaideakin rakkaalle ihmiselle. Pitää laittaa korvan taakse nämä kellot, kiitos vinkistä Jonna ja mukavaa torstaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikko on tosi upea, sopii hyvin tyyliin. :)

   Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 4. Onpa upea kello! Jotenkin tosiaan tuosta paistaa se suomalaisuus ja pelkästään positiivisella tavalla.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
 5. Tykkään kelloista, mutta tällä hetkellä sellainen työ, ettei saa pitää kelloja eikä sormuksia töissä. Kauniita kelloja🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, toi on harmi, mutta noita töitä voi olla moniakin, joissa ei voi käyttää. Vapaa-ajalla sitten. :)

   Poista
 6. Merkkinä on tuttu. Olen kyllä kelloihmisiä. Välillä oli vuosia, etten käyttänyt.Tällä hetkellä on kaksi kelloa Triwa Falken mustalla kangasrannekkeella, jonka ostin valmistujaislahjaksi itselleni ja sitten yksi reissusta ostettu metallirannekkeinen Timex. Välillä katselen aina sillä silmällä kelloja, että hankkisiko jonkun kivan ja tarpeeksi erilaisen muihin verrattuna. Käytän kelloa myös koruna/asusteena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nimenomaan kellojenhankintakriteeri on se, että niiden on oltava hyvin erilaisia, että niitä voi sit helposti vaihdella tilanteesta riippuen. :) Periaatteessa kait katsotaan kolmella kellolla "pärjää"; urheilukello, pukukello ja joku sellainen statement-kello, mut oon sitä mieltä, et oman mielen mukaan.

   En harrasta urheilua, joten urheilukello olisi aika turha. Haluaisin silti yhden sporttisemman kellon ja Tissotin T-Race valkoisella hihnalla ja punakultaisin yksityiskohdin on haaveissa. Ainakin yhdessä vaiheessa Tissot lopetti naisten T-Race -sarjan, missä oli täydellinen kello makuuni, mutta onneksi löysin haluamani ns. miestenkelloista. Kellotaulun läpimittakin on sama kuin tässä Ruusussa, joten se ei ole liian massiivinen. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives