Skincitylla kaikki tuotteet -15%! Mitä ostin?

*Sisältää mainoslinkkejä

Joko huomasitte, että Skincitylla on pääsiäisen ajan kaikki tuotteet -15%, kun tilaat 50 eurolla? Tämän lisäksi muitakin alennuksia mm. by Terryn ja Dr. Ceuraclen tuotteet ovat -20%.

Teen nykyisin kaikki ostokset harkiten ja olen jo hetken odotellut, että Skincitylla tulisi kaikki tuotteet tarjoukseen. Sillä minulla on jo pitkään ollut mielessä, mitä tarvitsen lähinnä kesää varten.

Halusin ostaa matkakokoja omista lempituotteistani kesän mahdollisia mökkireissuja yms. varten, sekä kokeilla muutamaa itselleni entuudestaan tuntematonta tuotetta matkakoossa. 

Mitä sitten ostin?


Varmaan kenellekään ei tule yllätyksenä, että kaikki tilaamani tuotteet olivat Paula's Choicelta. Kun vaihdan ympäristöön, jossa esim. vesi on erilaista, pidän tärkeänä, että hyviä omalle iholle tuttuja ja turvallisia tuotteita ei kannata vaihtaa silloin uusiin. Se ei vaan ole yksinkertaisesti se hetki, jolloin kannattaa kokeilla uusia tuotteita. Lisäksi Paulan tuotteista suurimmasta osasta pystyy ostamaan myös matkakokoja, mitä pidän bonuksena. 

Paula's Choice CALM -sarja on rauhoittavuutensa vuoksi aivan ehdoton tilanteisiin, jossa olosuhteet muuttuvat. Ostin sarjasta molemmat puhdistustuotteet – geelimäisen *Nourishing Cleanserin (Normal to Oily Skin), sekä saman sarjan maitomaisen *Nourishing Cleanserin (Normal to Dry Skin), joka on pitkäaikainen suosikkini. CALM -sarjasta ostin reilussa matkakoossa myös *Restoring Moisturizerin (Normal to Dry), joka rauhoittaa ihoni joka kerta. Kesällä päivävoiteeksi iholleni liiankin kosteuttava, mutta toimii yövoiteena retinolin päällä rauhoittamaan ihoa.

Olen usein hehkuttanut, miten näppyjen ja epäpuhtauksien suhteen paras tuote on Paula's Choicen *Defence Antioxidant Pore Purifier. Käytän tuotetta vain paikallisesti silloin, kun epäpuhtauksia ilmestyy. Sopii meikin alle, mutta yleensä laitan tuotetta vain yöksi puhdistetulle iholle ennen muita hoitotuotteita. Jo yhden yön aikana epäpuhtaudet ovat rauhoittuneet ja pienentyneet. Ihon pinta on sileämpi. Toisin kuin monet muut "finnintappajat" tämä ei lainkaan kuivata, eikä ärsytä ihoa. Olen yhden kerran ostanut tuotetta täysinäisen ison tuubin, mutta tajusin aika nopeasti, että omilla käyttötottumuksillani siinä ei ole järkeä. Tuote on paikallisesti käytettynä todella riittoisaa ja matkakokin kestää käytössäni useamman kuukauden, joten päätin jatkossa ostaa tarpeisiini pienen koon.

Sen sijaan Paula's Choicen Resist -sarjaa olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa. Ihastuin talvella sarjan puhdistustuotteeseen paljon. Joten ajattelin, että olisi aika kokeilla sarjan muitakin tuotteita. Resist -sarjan ehkä isoin klassikkotuote on *Skin Restoring Moisturizer SPF50, josta parikin lukijaa on minulle aiemmin vinkannut, kehuen tätä loistavaksi päivävoiteeksi, jossa on korkea suojakerroin. Samalla poimin kokeiluun sarjan *Barrier Repair Moisturizerin, joka sisältää retinolia ja voisi siten sopia kivasti yökäyttöön. Viimeisenä tuotteena poimin mukaan sarjasta *Super Antioxindant Concentraten Seerumin, joka sisältää C-vitamiinia ja sopii siten hyvin käytettäväksi Restoring Moisturizerin alla päiväaikaan.

Joko hyödynsit Skincityn tarjouksen? Mitä ihonhoitotuotteita olet ostanut viime aikoina?

Skincityn tarjous voimassa vielä tämän ja huomisen päivän. Shoppailemaan pääset *TÄSTÄ.


 

 1. En ole hyödyntänyt tätä tarjousta. Ostin viimeksi Acon aurinkosuojan kasvoille. Yhtenä päivänä (töissä ulkoillessa) alkoi jo ihoa kiristellä auringon lämpö, joten parasta aloittaa ihon suojaaminen kunnolla.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä viimeistään se aika, kun saa ja pitää alkaa läträämään aurinkovoiteiden kanssa kunnolla. Varsinkin jos on pitkiä aikoja ulkona.

   Mukavaa viikon jatkoa Outi. <3

   Poista
 2. Kävin täydentämässä retinoli varastoa Paula's Choisella. Medik8:in tuote myös huokutti, mutta näytti loppuneen varastosta tälläkertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, et löytyi jotain. Katselin itsekin, että just se lemppari Crystal Retinal 3 oli loppu. Olisin voinut ostaa sitä yhden, sillä sain just käytettyä entisen tuubin loppuun ja avasin toisen suosikkini La Roche-Posayn.

   Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 3. Todella mielenkiintoisia ostoksia! Paula's Choice on edelleen mun ostoslistallani, kunhan saan varastoja vaan pienemmiksi, ja lähden kyllä heti siinä kohtaa katsomaan sun blogista tuotevinkkejä :) Mä en myöskään halua matkoille ottaa mitään uusia tuotteita tai vaikkapa näytepussukoita, mitä taas monet tuntuu suosivan nimenomaan matkustettaessa. Mulla täytyy olla sellaiset tuotteet, joiden todella tiedän toimivan itselläni ja uusia voi sitten testailla rauhassa kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän jo nyt, et tuut ihastumaan Paulan tuotteisiin. ;) Itselläni ei ole ollut paluuta. The Inkey List ja Paula's Choice on varmasti mun eniten ihonhoidossa käyttämät brändit, joihin sit sekoitan niin luonnon-, hoitola,- kuin luksusbrändejäkin.

   Poista
 4. Vähän kuumottaisi tutustua Paula`s Choiceen, mutta täytyy ensin kuluttaa nykyisin purnukoita pois ennenkuin tilaan uusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisit aivan varmasti sarjasta. Tuoksuttomana se sopii loistavasti myös hajusteherkille. :)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä Jonna ja just bongasin, että Neil's Yardia saa SkinCityltä 20% alella.

  Ihanaa uutta viikkoa sinne. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives