Klassikot osa 59 – MISSHA Time Revolution The First Treatment Rx Essence

*Sisältää mainoslinkin


Pitkästä aikaa klassikoiden pariin. Missha Time Revolution The First Treatment Essence Rx on todellinen ihonhoidon uudempi klassikko. 

Mikä sitten tekee Misshan The First Treatment Essence Rx:sta klassikon? 

Koostumukseltaan ohuessa vesimäisessä hoitonesteessä on käytetty K-beautyssa suosittua fermentoidun hiivan uutetta. Peräti 90%:a tuotteen sisällöstä on fermentoitua hiivaa, joten kyse ei ole pienestä pitoisuudesta. Fermentointi vaikuttaakin yleensä niin, että sen avulla ainesosat saadaan muutettua sellaiseen muotoon, että ne vaikuttavat tehokkaammin ja iho kykenee hyödyntämään niitä paremmin. Samalla fermentoinnin "sivutuotteena" voi syntyä lisää iholle hyvää tekeviä ainesosia, kuten aminohappoja, vitamiineja ja antioksidantteja. 

Fermentoitu hiiva pehmentää ihoa, parantaa sen tekstuuria, sekä tuo sille kirkkautta ja napakkuutta. Misshan hoitonesteessä on käytetty myös riisiuutetta, joka auttaa kosteuttamaan ihoa, mutta samalla se toimii myös antioksidanttina. Hyvät ainesosat eivät kuitenkaan lopu edes tähän vaan hoitonesteessä on käytetty myös niasiiniamidia, joka kirkastaa ihoa ja vähentää punoitusta. Hoitonesteen sisältämä helmiuute saattaa kuulostaa aika "hasardilta" ainesosalta, mutta itseasiassa helmiuute sisältää aminohappoja, jotka vaikuttavat positiivisesti ihon suojakerroksen toimintaan ja siten se toimii anti-age -raaka-aineena. Voi parantaa myös ihon kollegeenintuotantoa ja näin häivyttää hienoja juonteita.

Yksinkertaisesti The First Time Treatment Essence Rx kosteuttaa, tasoittaa, kiinteyttää ja antaa sille kirkkautta. Sopii loistavasti herkälle iholle, sekä normaalille- ja ikääntyvälle iholle. Se on myös täysin tuoksuton (en erota edes raaka-aineiden tuoksua), joten se sopii tuoksuherkille- tai allergisille. 

Rakastan hoitonesteitä varsinkin meikin alla, koska niitä on helppo kerrostaa. Siten saa pakattua iholle lisäkosteutta, jotta meikki levittyisi helposti ja näyttäisi mahdollisimman hyvältä. Kannattaa kuitenkin aina muistaa lukita hoitoneste ihoon jollakin paksumman koostumuksen omaavalla voiteella tai seerumilla, kun se on vielä kosteana iholla. Yleensä kolmella kerroksella hoitonestettä saa jo todella sileämmän ja kuulaamman näköisen pohjan. Tykkään lisäksi levittää hoitonesteen aavistuksen valmiiksi kostealle iholle, koska silloin aktiivisista raaka-aineista saa enemmän irti ja iho on vastaanottavaisempi niille.

Ainesosat: Yeast ferment extract, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Bifida Ferment Lysate, Water, Diethoxyethyl Succinate, Propanediol, Sodium PCA, Ethylhexylglyserin, Adenosine, Polyquaternium-51, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Vinegar, Oryza Sativa (RICE) Extract, Glyserin, Pearl Powder, Ceramide NP, Cholesterol, Hydrogenated Lecithin.


Time Revolution The First Treatment Essence Rx on Misshan valmistamista hoitovesistä arvokkaimmasta päästä, mutta pullosta riittää todella pitkään. Saan pullon riittämään useampia kuukausia, kun kerrostan sitä meikin alle aamuisin. Toisinaan laitan yhden kerroksen iltaisinkin muiden hoitotuotteiden alle, kun iho tuntuu tarvitsevan lisää kosteutta.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence Rx 64,95 €/150 ml NYT TARJOUKSESSA 51,96 € ja sen voi ostaa *TÄÄLTÄ

Onko Misshan hoitoneste tuttu?  1. Ei ole tämäkään klassikko tuttu minulle. Olen näistä klassikkopostauksista tykännyt, saan näistä aina tuotetestaus ideoita.
  Kivaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla Outi, että saat ideoita näistä. :)

   Samaa sinnekin!

   Poista
 2. Hyvä inci kieltämättä. Adenosiinia ja keramidia noiden mainitsimiesi lisäksi. Mutta auts miten kova hinta 🙄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, INCI on kyllä loistava, mutta Misshan tuotteeksi arvokas, taitaa olla peräti Misshan arvokkain tuote (muut brändin hoitovedet on edullisempia), mutta onneksi on alennukset. :D

   Poista
 3. Kiinnostaa! Mukava, kun laitoit inci-listan perään🙂
  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tosiaan tähän tuon INCI:n, koska netissä on niin monenlaista liikkeellä. Monissa paikoissa jopa ihan väärän Misshan hoitoveden sisältö, mitä katselin. Tämä mikä mulla tässä on, on suoraan pahvipakkauksen kyljestä otettu, joten siltä osin pitäisi pitää paikkansa. :)

   Poista
 4. Apua, tajusin juuri etten ole koskaan käyttänyt mitään Misshan tuotteita... Voi ei! Täytynee korjata aukko sivistyksessä :D Mutta tämä vaikuttaa äärettömän kiinnostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö mitään? :o Suosittelen ainakin näitä hoitovesiä ja tietenkin legendaarista BB-voidetta, joka on yksinkertaisesti paras. Lisänä korkea SPF-joka antaa lisäsuojaa aurinkosuojan päällä. :)

   Poista
 5. Tämä on tuote, joka on minulle vielä vähän kysymysmerkki. Ainesosat ovat tosi lupaavat, mutta en itse vielä tiedä mitä olisin tästä mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää on vähän sellainen "salakavala" tuote, eka ei tunnu oikein miltään, mutta vähitellen vaikutukset näkyy. :D Hinta on kyllä Misshaksi aika korkea.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives