Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0

*Tuote saatu

En tiedä moniko teistä on huomannut, että peruslinjan tuotteiden lisäksi Elizabeth Ardenilla on kosmeseuttinen ylellinen Prevage- linja, joka tuli myyntiin vuonna 2005? Sarjan tuotteissa käytetään tehokkaita yksittäisiä antioksidantteja. Tuotteiden tarkoitus onkin torjua vapaiden radikaalien aiheuttamia iho-ongelmia. Vuosien saatossa Prevage -sarja on ollut suosittu. Sen tuotteet on voittaneet mm. yli 200 kauneudenhoitoalan palkintoa.

Yksi sarjan mielenkiintoisimpia ja varmasti myös rakastetuimpia tuotteita on ollut Anti-Aging Daily Serum, josta ilmestyi vastikään paranneltu 2.0 -versio.


Seerumin teho perustuu erilaisiin antioksidantteihin, jotka auttavat ikääntymisen merkkeihin. Vapaat radikaalit aiheuttavatkin jopa 80%:a ihon ikääntymisen merkeistä. Antioksidanttien avulla voi suojautua niiltä. Uusitusta seerumista tehtiin myös kliininen tutkimus, mutta otanta oli pieni, kuten lähes aina kosmetiikasta puhuttaessa. Tässä tutkimuksessa 32 naista testasi uutta seerumia kahdentoista viikon ajan. Heistä 90%:lla tapahtui ihossa kliinistä paranemista juonteissa ja tummissa läiskissä, mutta myös iho oli kiinteämpi ja kimmoisampi. Kaikki tutkimukseen osallistujat kokivat ihonsa heleämmäksi, sekä ihon sävyn ja tekstuurin paremmaksi. Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0 toimiikin pitkävaikutteisesti. Se korjaa, suojaa ja parantaa ihon ulkonäköä.

Seerumissa on käytetty vaikuttavina aineina mm. Hydroxydecyl Ubiquinonea, joka toimii vahvana antioksidanttina vapaita radikaaleja vastaan, sekä C-ja E-vitamiineja, erilaisia kasviuutteita ja peptidejä.

Koostumukseltaan kullankeltainen seerumi on kevyen emulsiomaista. Levittyy iholle silkkisesti ja jättää sille aavistuksen kuulautta. Ihon pinta tuntuu hyvin kosteutetulta ja pehmeältä. Iho tuntuu levityksen jälkeen kimmoisalta. Sopii hyvin meikin alle. Seerumia voi käyttää päivällä ja illalla. Itse tykkään siitä kuitenkin eniten meikin alla. Omasta mielestäni tuntu on kosteuttavampi kuin seerumin entisessä versiossa, jota käytin muutama vuosi sitten. Ihon pinta ei kuitenkaan jää rasvaiseksi. Tuotteessa on hivenen kukkainen tuoksu, mutta se ei ole ainakaan omaan nenääni liian voimakas, eikä jää leijumaan kasvoille koko päiväksi. 

OMAT KOKEMUKSET

Ennen jutun kirjoittamista, käytin seerumia joka päivä aamuisin kahden viikon ajan. Koska ihossani ei ole mitään suurempia ongelmakohtia esim. maksaläiskiä tai pigmenttihäiriöitä, mitään isompaa muutosta oli vaikea nähdä. Iho tuntui kaiken kaikkiaan hyvältä. Kimmoisampi tunne ja heleämmältä näyttävä iho varsinkin meikin alle olivat toivottuja ominaisuuksia. Niinpä koinkin, että seerumin käyttö heillä, joilla on ongelmaton iho, on lähinnä ihonhoidollisesti ennaltaehkäisyä päiväaikaan vapailta radiakaaleilta. Käyttö auttaa siten estämään tulevia ihovaurioita ja ikääntymisen merkkejä. Seerumi ei suojaa auringolta, joten muista aina SPF!

INCI: Aqua/Water/Eau, PEG-8, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Dimethicone Crosspolymer, Ascorbyl Glucoside, Propanediol, Hydrogenated Lecithin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Caprylyl Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Carbomer, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Cyclohexasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethylmethoxy Chromanol, Ergothioneine, Hexylene Glycol, Hibiscus Abelmoschus Seed Extract, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Hydroxydecyl Ubiquinone, Hydroxyethylcellulose, Lauryl Glucoside, Lespedeza Capitata Leaf/Stem Extract, Mica, Myristyl glucoside, PEG-100 Stearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Paeonia Lactiflora Root Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Parfum (Fragrance), Peucedanum Graveolens (Dill) Extract, Phenylethyl Resorcinol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polyglyceryl-6 Laurate, Polyisobutene, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Polysorbate 20, Polyquaternium-51, Sclareolide, Silica, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium PCA, Tocopherol, Trehalose, Triacetin, Urea, Xanthan Gum, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Hydroxycitronellal, Benzoic Acid, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Red 4 (CI 14700), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 5 (CI 19140). N01758.



Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0 on tehty myös pakkaukseen parannuksia verrattuna vanhaan. Pumppua on paranneltu, mutta ehkäpä paras juttu on purkin kylkeen alaosaan lisätty pieni ikkuna, josta näkee helposti, kun tuote alkaa olla loppumaisillaan. Tätä olen toivonut jo pitkään muihinkin ilmatiiviisiin pumppupakkauksiin, jotta tietäisi ajoissa ostaa uuden tuotteen ennen kuin entinen loppuu.

Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0 50 ml / 170 € saatavilla toukokuusta alkaen Stockmann Helsinki ja Stockmannin verkkokauppa, sekä Sokos Helsinki, Oulu ja Sokoksen verkkokauppa. 

Oletko käyttänyt Elizabeth Ardenin tai Prevage -sarjan tuotteita?

  1. Upean näköinen seerumi. Täällä ihonhoidossa hoitovedet ja seerumit lemppareita. Täällä ei maksaläiskiä, mutta iho muuten läiskikäs, joten tämä voisi toimia omilla kasvoilla.

    Ihanaa viikon jatkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tykkäisit tästä. :)

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  2. Elizabeth Ardenin ripsareista olen aina tykännyt! En ole muita tuotteita oikeastaan kokeillut.
    Ihanaa torstaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä osa tosi hyviä, pysyy munkin hankalissa silmissä.

      Ihanaa viikonloppua Outi! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives