Kesän 2021 paras kesätuoksu – DKNY Be Delicious CoconutsKesäkuu on ihan kulman takana ja sehän tietää sitä, että on paras hetki julkistaa kesän 2021 paras kesätuoksu. En ole hetkeen metsästynyt mitään hajuvettä niin hartaasti kuin DKNY:n Be Delicious Coconuts -tuoksua. Kun keväällä ensi kerran tuoksun netin syövereistä bongasin, se oli jo silloin monesta paikasta loppuunmyyty. 

Tällä hetkellä tuoksua kuitenkin saa mm. Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupoista, eikä 49 euron hinta 50 ml:n pullosta ole todellakaan paha. 

En ole koskaan ollut mikään suuri kookostuoksujen ystävä. Tykkään kyllä, jos kookosta on tuoksuissa, mutta se ei missään nimessä saa olla sellainen överimakea "in your face" -tyylinen elämys. Be Delicious Coconuts -tuoksussa kiehtoi eniten se, että sen luvattiin olevan harvinaislaatuinen raikas kookostuoksu. 


DKNY Be Delicious Coconuts onkin enemmän kookosvesimäinen tuoksu kuin sellainen todella makea ja kermainen, millaiseksi kookostuoksut yleensä mielletään. Alkutuoksussa kookosnektaria, sydäntuoksuna magnoliaa ja pohjalla myskiä. Hyvin yksinkertainen tuoksu ilman turhia kikkailuja, kuten kesätuoksun pitääkin olla. 

Be Delicious Coconuts on kuin kesäpäivä rannalla. Se on kesätuulen henkäys, aurinkoa ja hiekkaa varpaissa. Se saa sinut hymyilemään. Tiedän jo nyt, että tulen ikuisesti liittämään kesän 2021 ja tämän kookosrakkauden yhteen.

Tuoksu avautuu raikkaalla kookoksella, haistan myös hiukan hienostunutta magnoliaa. Omalla iholla tuoksu kuivuu melko nopeasti myskisen kookoksiseksi. Kesto on yllättävän hyvä, kun kyse on EdT:sta, ihollani n. 6-7 tuntia. Coconuts on melko uniikki tuoksu, mutta raikkautensa vuoksi se toimii todella hyvin missä vain – rannalla, toimistossa, kotona ja kesän juhlissa. Luulen, että tämä miellyttää jopa heitä, jotka eivät yleensä kookostuoksuista pidä.


Joko olet tuoksutellut DKNY Be Delicous Coconutsia? Mikä on tämän kesän kesätuoksusi?

 1. Kuulostaa niin ihanalta ja vitsi tässä on nätti pullo. Pakko mennä tuoksuttelemaan tämä.

  Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tän kesän paras kesätuoksu! <3

   Ihanaa viikkoa Tiia.

   Poista
 2. Rakastan kookoksen tuoksua, vaikka en sen mausta tykkää. En olekaan tätä tuoksua vielä tuoksutellut. Tykkään kyllä yleensä dkny:n tuoksuista.
  Tämän kesän tuoksuni on Escadan summer festival.
  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tuoksuttamassa tätä, saatat pitääkin tästä. Itse en myöskään ole kookoksen isoin fani, joku Bounty -patukka on mun pahin painajainen. :D

   Samaa sinne Outi. <3

   Poista
 3. Täähän kuulostaa hyvältä! Täytyy ehdottomasti pitää mielessä ja tuoksutella, kun tilaisuus tulee :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives