Klassikot osa 60 – Elemis Pro-Collagen Marine Cream

*Sisältää mainoslinkin 


Elemis on Englannin suosituin spa- ja ihonhoitomerkki. Elemis panostaa ihonhoidossa kokonaisvaltaiseen elämykseen. Brändi tekee tuotteilleen paljon kliinisiätutkimuksia, joiden avulla tuotteiden teho voidaan todeta. Elemis yhdistelee lisäksi tuotteissaan paljon luonnollisia raaka-aineita ja viimeisintä teknologiaa.

Brändin tunnetuin tuote ja siten myös todellinen klassikko, on Pro-Collagen -tuotesarjan ensimmäinen tuote – Pro-Collagen Marine Cream. Sitä myydään maailman laajuisesti purkillinen joka yhdeksäs sekuntti. Tähän pystyvät vain todelliset klassikot ja kulttituotteet. Yleensä siihen onkin aina syy, miksi toisia tuotteita ostetaan yhä uudestaan ja uudestaan.


Elemiksen Pro-Collagen Marine Cream -voiteen teho perustuu Padina Pavonica -levään. Levä vahvistaa epidermistä, tukee ihon kosteuspitoisuutta saaden sen näyttämään kimmoisammalta ja täyteläisemmältä. Voide onkin loistava tuote varsinkin ikääntyvälle tai kosteusköyhälle iholle. 

Padina Pavonican lisäksi voide sisältää punalevää, joka sisältää paljon iholle välttämättömiä rasvahappoja. Chlorellaa joka sisältää aminohappoja. 

Voiteen koostumus on suorastaan ihastuttava. Se on voidemaista, mutta siinä on selkeä geelimäinen -vivahde. Tuntuu iholle levittäessä miellyttävän raikkaalta. Imeytyy välittömästi ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Sopii erinomaisesti hyvän imeytyvyyden vuoksi myös meikin alle. Omalla ikääntyvällä iholla koen voiteen jopa liian kevyeksi yöllä retinolin päällä käytettäväksi, mutta meikin alla toimii ikääntyvällä iholla täydellisesti, koska voide kosteuttaa välittömästi ja tekee ihon pinnasta sileän. Nyt kesäaikaan, kun ihoni on ollut rasvoittuvampi, voide on toiminut myös yöaikana, kun talvella se tuntui aavistuksen liian kevyeltä. Pro-Collagen Marine -voiteessa on miellyttävä tuoksu. Omaan nenääni siinä yhdistyy kukkaisuus ja raikas merellisyys. Tuoksu ei ole mitenkään todella voimakas, mutta se jää kyllä leijumaan hetkeksi nenän alle levityksen jälkeen niin kuin spa-sarjojen tuotteilla on tapana, koska niiden on tarkoitus luoda hoidoissa kokonaisvaltainen elämys. 



INCI: Aqua / Water / Eau, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Isononyl Isononanoate, Dicaprylyl Carbonate, Dimethicone, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Chlorella Vulgaris Extract, Padina Pavonica Thallus Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Acacia Decurrens (Mimosa) Flower Extract, Rosa Centifolia (Rose) Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Coco-Caprylate / Caprate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Glyceryl Polyacrylate, Polyisobutene, Fragrance (Parfum), Citric Acid, Chlorphenesin, Glyceryl Acrylate / Acrylic Acid Copolymer, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Cuminum Cyminum Seed Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Limonene.

Onko Elemis Pro-Collagen Marine Cream tuttu?

Tuotetta voi ostaa *täältä.



  1. Ei ole tuttu tuote, mutta se nyt ei varmaan ollut yllätys sinulle :D Suosittelemasi tuotteet kuulostavat hyviltä ja niin siis tämäkin.
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
  2. On tuttu kun taitaa löytyä jemmoista :D en ole vielä päässyt korkkaamaan mutta talvella varmaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää voide on ollut musta tosi usein LF:n joulukalenterissa, joten varmaan sitä kautta monelle tuttu. Tykkään varsinkin tän koostumuksesta tosi paljon.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives