Suklaasunnuntai – Marabou Bubbly


Muistin, että blogissa ei ole vietetty hetkeen suklaasunnuntaita, joten oli taas aika. Lapsuudessani ennennäkemätön suklaauutuus oli aikoinaan norjalainen Stratos. Kuka vielä muistaa sinisen pakkauksen, jossa punaiselle luki päällä Straros. Suomalainen lapsi ei sellaista suklaata ollut ennen nähnyt. Ilmavaa, kuplivaa höttöä, joka hapertui hetkessä suuhun. Suklaa oli ällön makeaa, mutta siinä oli pientä kirpeyttä. Suklaa ei ollut suosikkini, mutta jännän koostumuksen vuoksi ostin sitä aina silloin tällöin. Stratokseen törmää nykyisinkin aina silloin tällöin, mutta läheskään kaikista kaupoista sitä ei löydy. 


Jokin aika sitten Marabou lähti klassisen Stratoksen jalanjäljille ja toi markkinoille Bubblyn. Bubblyn koostumus on samanlaista höttöä, mutta suklaan sisällä olevat kuplat ovat tasaisen säännöllisiä, kun Stratoksen sisuksessa on eri kokoisia ilmakuplia, eikä niitä ole läheskään niin paljon ja tasaisesti kuin Bubblyssa. Lisäksi Bubbly on aavistuksen jämäkämpää suussa kuin erittäin höttö Stratos. Siinä missä Stratoksessa oli suussani ällömakeuden lisäksi sellainen outo kirpeä vivahde, Maraboun Bubbly on tehty Maraboun suklaasta. Se maistuu aivan normaalille brändin suklaalle, ainoastaan kuplat ja ilmava koostumus tekevät siitä hauskan syötävän. 

Makuelämys on todella makea. Olen silti näitä muutamia ostanut aina silloin tällöin ilmestymisen jälkeen. Jokin tässä ilmavassa koostumuksessa saa koukuttamaan. Bubbly on juuri sopivan kokoinen, yhtään enempää ei kerralla pystyisi syömään.


Oletko maistanut Maraboun Bubblya?

 1. Muutaman kerran itsekin syönyt ja ihan hyvää tuo on :) hauska on tuo kuplamainen koostumus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus on tosiaan hauska miltein koukuttava. :D

   Poista
 2. Täytyypä tätä testata, Stratoksesta en välittänyt, mutta tämä voisi maistua. Miten on mennyt tämä herkku ohi multa edes.

  Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäät tästä varmasti, koostumus kuitenkin poikkeaa vähän Stratoksesta ja suklaa on parempaa. :)

   Poista
 3. Olen maistanut ja tykkäsin. Kerran ostin itselleni rankan työpäivän jälkeen. Haukkasin suklaata ja join kylmää maitoa päälle.
  Ihanaa elokuun alkua sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään tästä kovastikin, mutta harvoin tulee ostettua.
  Pidin kyllä Stratoksesta myös, mutta eipä sitä ainakaan meidän kaupoissa täällä näy.
  Yhteen aikaan Stratosta taisi löytyä keksihyllystä jonkin muotoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole sellainen syönpä joka päivä suklaa. Enemmän juuri sellainen, että joskus tekee mieli, kun osuu silmiin. :)

   Poista
 5. Tätä myytiin aiemmin mutta en ole enää nähnyt missään, tosin täällä on aika suppea vaalikoima. Maistoin, ihan hauska kokemus mutta ei ole tullut enää ostettua :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives