SKINCITY skincare – Laadukasta, tehokasta ja kohtuuhintaista ihonhoitoa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SKINCITY

Minulta usein kysytään, mikä on lempipaikkani ostaa ihonhoitotuotteita. Vastaan aina Skincity. Syitä tähän on monia. 

Skincity ei ole ole vain kosmetiikan verkkokauppa vaan paljon muuta. Se on ihonhoitoklinikka netissä ja ammattikosmetiikan verkkokauppa. Sivuilta löytyy laaja valikoima tuotteita niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin. 

Sopivien ihonhoitotuotteiden valitseminen ei aina ole helppoa. Jos sinua kiinnostaa tai yhtään mietityttää mitkä tuotteet olisivat ihollesi sopivia, kannattaakin sivuilla tehdä maksuton ihotesti. Se on helppo ja nopea. Testin vastausten avulla kosmetologi suosittelee sinulle ihon kuntoa ja toiveitasi vastaavan yksilöidyn ihonhoitorutiinin 1-3 arkipäivässä. Palvelu on täysin vapaaehtoinen ja maksuton, etkä sitoudu ostamaan tuotteita, joita kosmetologi sinulle suosittelee. Skincityn kosmetologeilta saat lisäksi apua niin ihonhoitoon kuin tuotevalikoimaankin koskevissa kysymyksissä chatin välityksellä, sähköpostitse ja puhelimitse.

Skincitylla on aina ilmainen toimitus, palvelu jota usein ihonhoitotuotteita tilaava osaa arvostaa. Kassalla voit lisäksi valita, haluatko tilauksen mukaan veloituksetta tuotenäytteitä, kestokassin, meikkipussin tai jopa pienen Kokeshi-nuken, joka on Skincityn tapa kiittää asiakkuudesta.

Tällä kertaa tein sivuilla ihotestin, koska halusin tietää, millaisen ihonhoitorutiinin kosmetologi valitsisi minulle kokeneiden kosmetologien kehittelemästä vegaanisesta SKINCITY skincare -tuotesarjasta. Vaikka olenkin hyvin kartalla ihostani ja ihonhoidostani, koen arjen luksuksena sen, että alan ammattilainen valitsee minulle toisinaan käyttämäni tuotteet. Niissä saattaa olla mukana yllätyksiä, joita en itse olisi osannut edes ajatella. 

Sarja oli minulle entuudestaan jonkin verran tuttu, mutta en ollut aiemmin toteuttanut koko ihonhoitorutiiniani pelkästään sarjan tuotteilla. SKINCITY skincare vakuutti minut alunperin laadukkailla ja kohtuuhintaisilla tuotteilla, joilla saa tuloksia jopa herkälle iholle. Tuotteissa on miellyttävät koostumukset. Niihin on pakattu optimaalinen pitoisuus aktiivisia ainesosia. SKINCITY skincare onkin ihonhoitosarja heille, jotka haluavat laadukasta ja tehokasta ihonhoitoa kohtuuhinnalla.

Tällä kertaa kosmetologi oli valinnut minulle kuusi tuotetta täydelliseen ihonhoitorutiiniin SKINCITY skincaren tuotteilla. Ihoni lähtökohta oli se, että syksyn tullen kesällä usein normaalissa tilassa oleva ihoni kuivuu helpommin. Kosteuden lisäksi halusin iholleni lisää kimmoisuutta.


Puhdistustuotteeksi oli valikoitunut Soft Foaming Cleanser. Käytän harvemmin vaahtoavia puhdistajia, joten tämä oli mielenkiintoinen valinta. Tuotetta suositellaan levitettävän kosteille kasvoille, mutta tykkään tehdä vaahtoavan puhdistustuotteen kanssa niin, että vaahdotan sitä hetken kosteissa käsissä, jonka jälkeen vien tuotteen kostutetuilla kasvoille. Koen, että tuote toimii tällöin hellävaraisemmin. Soft Foaming Cleanser poisti meikin kasvoilta tehokkaasti, mutta se ei silti kuivattanut ihoa tai jättänyt sitä kiristeleväksi. Sitä voi käyttää ainoana puhdistustuotteena, mutta meikkipäivinä puhdistin tuotteella ihoni kahdesti, koska olen niin tottunut kaksoispuhdistukseen. Meikittöminä päivinä kertapuhdistus iltaisin riitti. Sisältää C- ja E-vitamiinipitoista vihreää kaviaaria, sekä skvalaania, glyseriiniä ja mangonsiemenöljyä, jotka kosteuttavat ihoa.

Luminous Licorice Toner ei mielestäni ole pelkkä kasvovesi, vaikka se tasapainottaakin ihoa puhdistuksen jälkeen. Se on myös paksuhkoa nestettä oleva hoitovesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää monia lempiraaka-aineitani ihonhoidossa kuten probiootteja, lakritsiuutetta ja rohtosammakonputkea, jotka yhdessä rauhoittavat tehokkaasti ärtynyttä ihoa. Aamuisin kerrostin tuotetta hoitoveden tapaan meikin alle useampia kerroksia, jolloin iho näytti kimmoisalta ja heleältä.

Sitten päästäänkin ehkäpä lempituotteeseeni eli Peptide Strenght Second Concentrate -seerumiin, joka on pakattu täyteen peptidejä. Seerumi sisältää peräti yhdeksää erilaista peptidiä, joten se on monivaikutteinen tuote. Ohut ja hajusteeton geelimäinen seerumi tuntuu iholle levitettäessä miellyttävän raikkaalta. Imeytyy nopeasti. Antaa iholle kosteutta ja tekee sen kimmoisaksi. Pidemmän ajan kuluessa siitä voi saada apua myös epätasaiseen ihon sävyyn, hyperpigmentaatioon ja hienoihin juonteisiin. 

Päivävoiteena käytin SPF 50 Light Emulsion -aurinkosuojaa. Kaikki aurinkosuojat eivät sovellu täyttämään myös voiteen virkaa, mutta tämä taipuu siihenkin. Tuote sisältää paljon kosteuttavia raaka-aiheita kuten skvalaania, glyseriiniä ja E-vitamiinia, jonka lisäksi se tarjoaa laajakirjoisen korkean aurinkosuojan. Koostumus on kivan kevyttä. Ihon pinta jää kuitenkin aavistuksen tahmean tuntuiseksi, joka tekee tästä loistavan aurinkosuojan meikin alle, koska meikki tarttuu tällöin paremmin "kiinni", eikä lähde liikkumaan päivän aikana. 

Yövoiteena käytin toista minulle valittua voidetta 24H Barrier Extreme Creamia. Se on tasapainoittava ja ihoa suojaava voide. Voiteen sisältämä kauraöljy rauhoittaa ihoa ja luo ihon pinnalle suojaavan kerroksen. Sisältää myös keramideja, bisabololia ja pantenolia. Glyseriini ja skvalaani antavat iholle kosteutta. Todellinen ihon SOS-voide on koostumukseltaan paksuhkoa mutta samettista. Imeytyi nopeasti, eikä jättänyt ihon pintaa tahmean tuntuiseksi. Voiteeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta tässä on hiven tuoksuttoman tuotteen tuoksua. Joku voisi sanoa, että tämä tuoksuu apteekille. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan.

Viimeisenä ihonhoitorutiinin tuotteena oli Mellow Moisture Mask. Kuten tiedätte, en koskaan huuhtele hoitavia naamiota pois. Onneksi nykyajan kosteuttavat naamiot taipuvat moneen. Mellow Moisture Maskin voit antaa vaikuttaa iholla vartin ja halutessasi huuhtoa tai pyyhkiä ylimääräiset pois. On kuitenkin se kolmas ja mielestäni paras vaihtoehto: jättää hyvä tuote vaikuttamaan yön ajaksi. Käytin kosteuttavaa naamioita pari kertaa viikossa iltaisin. Todella kovilla pakkasjaksoilla saatan laittaa kuuriluontoisesti joka ilta. Pistän naamion aina ihonhoitorutiinin viimeisenä tuotteena, jonka jälkeen annan sen hetken aikaa imeytyä ennen nukkumaan menoa. En kuitenkaan tällöin pistä naamiota ihan niin paksua kerrosta kuin pistäisin, jos olisin huuhtelemassa tai pyyhkimässä tuotteen pois. Välttämättömiä rasvahappoja sisältävä voidemainen naamio kosteutti ihoa tehokkaasti. Huomasin ihosta aina aamulla, jos olin laittanut yön ajaksi naamion. Iho näytti aamulla paljon kimmoisammalta ja heleämmältä kuin normaalisti. 


Skincity halusi tarjota lisäksi lukijoilleni alekoodin. Saat koodilla HAKUSANA25 kaikista SKINCITY skincaren tuotteista -25%. Koodi on voimassa 28.10-4.11.2021. Sinulle sopivien tuotteiden valintaan saat apua tekemällä maksuttoman ihotestin Skincityn sivuilla.

Oletko kokeillut SKINCITY skincaren tuotteita?
  1. Minulla on useampikin tuote tältä sarjalta ja kyllä tykkään. Olen saanut meidän pojankin puhdistamaan naamansa Skincityn tuotteilla :)
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Outi, loistava saavutus, että olet saanut pojankin hoitamaan ihoa. :)

      Samaa sinne. <3

      Poista
  2. Tässä voisi olla omalle iholle tuotteita ja tuo kosteuttava naamio kuulostaa erityisen hyvältä. Tykkään hirmuisesti, miten SKINCITYN tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä ja meikit myös.

    Todella monta kiinnostavaa tuotetta. SKINCITY on toivottavasti tullut jäädäkseen.

    Ihanaa illan jatkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta-laatusuhde on näissä kyllä enemmän kuin kohdillaan. Tykkään myös siitä, että sisältöä on todella ajateltu ja jo niitä lukiessa on helppo ymmärtää tuotteet myös tehokkaiksi. :)

      Ihanaa viikon jatkoa Tiia. <3

      Poista
  3. Licorice Toneria olen käyttänyt yhden pullollisen, ja voi elämä miten siitä pidin.Toimi kuivalla ihollani ihan täydellisesti. Eikä ole edes kallis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla muiltakin hyvää palautetta sarjasta. Toner on ihana. Lakritsiuute on ainakin omalle iholleni sellainen todella rauhoittava raaka-aine, joka toimii aina. :)

      Hinnathan näissä on todella kohdillaan, varsinkin kun katsoo, mitä tuotteet sisältävät.

      Poista
  4. Tuo Licorice Tonerin inci oli sen verran namiska, että menee aika varmasti ostolistalle 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava,seerumin lisäksi mun suosikki. ^_^Joku lukija muuten myös Instagramissa kehui sitä mulle, joten kannattaa kokeilla.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives