Lempituotteet Exuviancelta

Tuotteet saatu


Satun tietämään, että lukijoissani on useampia Exuviance-faneja. Siksi onkin vihdoin mukava jakaa omat  suosikkituotteeni Exuviancelta. 

Exuviance on brändinä hyvin omanlaisensa, eikä toista vastaavaa löydy markkinoilta. Sarja keskittyy siihen, että heidän tuotteillaan saat aidosti näkyviä tuloksia ihollesi. Tuotteiden tehokkuuden keskiössä ovat AHA- ja PHA-hapot, NeoGlukosamiini ja Aminofili. Näin ollen tuotteet, sekä Exuviancen kasvohoidot ovat kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoritumisprosessia ja siten parantamaan ihon luonnollista toimintaa. Toisin kuin voisi äkkiseltään ajatella, sarjasta löytyy tuotteita myös herkälle iholle. Exuviancen sivuilla voit helposti valita ihotyypin mukaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. 

Olen vuosien aikana käyttänyt sarjan valikoimista jonkin verran tuotteita, mutta muutama on noussut ylitse muiden. Tykkään erittäin hellävaraisesta ihonhoidosta, joten ei ihme, että suosikkini soveltuvatkin pääosin hyvin myös herkkäihoisille. Exuviancen tuotteet ovat suurimmalta osalta hajustettuja, mutta tuoksumaailma on useimmissa tuotteissa melko mieto. 

Gentle Cleansing Cream – On yksi tuotteista, joka sopii erinomaisesti varsinkin herkälle iholle. Puhdistusvoide irroittaa kevyen meikin. Sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholla. Sisältää PHA:ta, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Tämän lisäksi tuotteeseen on pakattu kosteuttavaa glyseriiniä ja erilaisia kasviuutteita. Tuoksu on miellyttävän mieto. Tuote levitetään kuivalle iholle pyörivin liikkein. Tämän jälkeen iho kostutetaan ja hierontaa jatketaan vielä hetki. Tämän jälkeen huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Puhdistajaa voidaan käyttää 1-2 kertaan päivässä. Itse tykkään käyttää tätä yleensä iltaisin ensimmäisen vaiheen puhdistajana. Pidän erityisesti siitä, miten kirkkaana tuote pitää ihon. 

Ultra Restorative Creme – Täydellinen täyteläinen voide kuivalle ja herkälle iholle varsinkin talviaikaan. Voidetta voidaan käyttää myös esim. mikrohionnan tai laserhoidon jälkeen. Voide sopii käytettäväksi niin päivällä kuin yöllä, mutta ihollani tämä on  selvästi yövoide, jolloin tykkään käyttää täyteläisempiä voiteita. Jos tuotetta käyttää päivällä, on päälle muistettava lisätä aina aurinkosuoja. Voide tekee ihosta sileän tuntuisen ja kosteuttaa tehokkaasti. Sisältää mm. glukonolaktonia ja laktobionista happoa. Kosteuttajina toimivat glyseriini ja erilaiset öljyt. 

Retinol Eye Cream – Käytän harvoja silmänympärysvoiteita, mutta Exuviancen Retinol Eye Cream on yksi niistä harvoista. Kun aloin käyttämään retinolia kasvoilleni säännöllisesti iltaisin, heräsi heti kysymys, millä pidän silmänympärysihon hoidon samalla tasolla? Yleensä kasvoille laitettavat retinolituotteet ovat aivan liian voimakkaita silmänympärysiholle, jonka vuoksi silmänympärysiholle kannattaa valita juuri sille tarkoitettu retinolia sisältävä silmänympärysvoide. Näihin on yleensä alennettu retinolin määrää, jolloin ne eivät ärsytä tai kuivata yhtä helposti herkkää silmänympärysihoa. Voide sisältää kapseloitua retinolia. Koostumus on kivan ohutta. Annostelupumppo on huippu, sillä saa annosteltua tuotetta mahdollisimman pienen määrän. Tuotetta kannattaa aluksia laittaa vain 2-3 iltana viikossa ja siitä sitten nostaa käyttökertojen määrää. Jos iho ärtyy tai alkaa kovasti hilseilemään, niin kannattaa pitää tauko ja kokeilla sen jälkeen, vaikka aluksi levittää tuotetta vain kerran viikossa. 



Exuviancen tuotteita saa helpoiten ostettua brändin omilta verkkosivuilta, josta saa myös hyvää opastusta oikeiden tuotteiden valintaan juuri sinun ihotyypillesi. Ilmainen toimitus yli 70 euron tilauksille. Exuviance-hoitoloissa voit käydä ammattilaisella tehokkaassa juuri sinun ihollesi suunnitellussa hoidossa. 

Onko Exuviance tuttu? Suosikkituotteesi?


  1. Ei ole tuttu merkki! Kuulostaa kyllä hyvältä merkiltä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Exuviancen tuotteet ovat todella tehokkaita ja tykkään erilaisesta filosofiasta, mikä brändillä on.

      Aurinkoista sunnuntaita Outi. <3

      Poista
  2. Ihan uusi sarja, en ole koskaan kuullutkaan mutta kiitos esittelystä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Exuviance on ollut olemassa kauan, mutta kyseessä on enemmän hoitolasarja, joten siksi voi jäädä hivenen tuntemattomammaksi. :)

      Poista
  3. En ole kattavasti testannut Exuviancen tuotteita, mutta aivan paras jalkavoide löytyy kyllä Exuviancelta.

    Kivaa viikonloppua Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se jalkavoide on huippu! <3

      Aurinkoista sunnuntaita Tiia.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives