Lomalla!



Nyt on päässyt käymään niin, että olen seuraavat lähes kaksi viikkoa talvilomalla. Jee. Aion pyhittää joulukuun alkupuolen jouluvalmisteluille, sillä juuri ennen joulua on sitten melkoista vipinää toisessa työssäni. Mikä on oikeastaan kiva, sen jälkeen voikin taas rauhoittua joulun viettoon. Sovitut blogityöt sen sijaan ovat tältä vuodelta paketissa. 

Päätin, että aion nauttia lomastani täysin siemauksin, sillä vuosi on ollut rankka, vaikka en sitä täällä ole niin tuonut esiin. Kaikkea kivaa on tiedossa. Lounastreffit ystävän kanssa. Treffaan myös hammashygienistiäni, jonka kanssa minulla on sovitusti treffit aina joulun alla. Nauretaankin aina, että laitetaan hampaat joulukuntoon. Pitäähän sitä jouluperinteitä olla. :D Tämän lisäksi näen parasta ystävääni ja vietämme perinteisiä illanistujaisia.

Aloitin joulun fiilistelyn ensimmäisen lomapäiväni kunniaksi koristelemalla kuusen. Meinasi tosin tulla heti mutkia matkaan. En nimittäin meinannut löytää kuusenjalkaa, koska olin pistänyt sen eri paikkaan kuin kuusen. Pitää varmaan tänä vuonna petrata asiassa, koska ei tässä enää nuoremmaksi tulla. Vuosi on pitkä aika, joten tässä iässä helposti unohtaa, mitä kätöset puuhailivat viime loppiaisena, kun pistivät kuusen pois.

Lomailuni ja joulun alla tulevat toisen työn kiireet tietävät sitä, että joulukuussa tulee vähemmän blogipostauksia kuin yleensä. Postailen kyllä, mutta täysin oman fiiliksen mukaan kevennetysti. Ainoa lukkoonlyöty postauspäivä on to 9.12. Sillä silloin täällä avautuu Kauneusbloggaajien joulukalenterin yhdeksäs luukku. Kannattaa seurailla avautuvia luukkuja Instagramissa ja blogeissa, sillä tiedossa on ihan mahtavia luukkuja, mitä olen muiden tulevia sisältöjä kurkkinut. Ensimmäinen luukku avautuu Charlotta Eve -blogissa ja Instagramissa. Joten sieltä pääsette aloittamaan keskiviikkona joulun odotuksen.

Joko siellä valmistellaan joulua?

Ihanaa viikkoa kaikille!

Ylin kuva: Pexels

 1. Olen nyt saanut joulukortit tehtyä ja kolme lahjaakin on jo paketeissaan, joten hyvällä mallilla on täällä valmistelut.
  Ihanaa lomaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
 2. Super ihanaa lomaa Jonna ja kaikkea on mahtunut sun vuoteen, joten nyt nauti koko sydämestä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Onhan tässä ollut kaikenlaista, joten hyvä ottaa aikaa itselle. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives