SENSAI-suosikit ja upea arvonta Instagramissa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SENSAI

Jotkin asiat elämässä jäävät mieleen. En ikinä unohda sitä hetkeä, kun ostin ensimmäiset Sensain tuotteeni. Se oli paljon aiemmin kuin tämä blogi oli olemassa edes ajatuksen tasolla. Aloitin tuotteiden käytön sieltä, mistä se tuntuu olevan monille muillekin Sensain tuotteisiin vähitellen ihastuneilta helpointa – nimittäin maailman parhaasta ripsiväristä. Tämän jälkeen laajensin kokemuksia ensin kaksoipuhdistuksen saloihin, joka muuten oli asia, josta Suomessa ei tuolloin vielä sen enempää puhuttu. Siitä ne kokemukset karttuivat vähitellen myös sarjan muihin tuotteisiin. Voisi varmasti puhua vuosia kestäneestä rakkaustarinasta. 

Sensai on brändi, joka aikoinaan muutti paljon käsitystäni ihostani ja sen hoidosta. Sensain ihonhoitofilisofia on aina perustunut hellävaraisuuteen. Tärkein asia mitä voit tehdä ihollesi, on olla sille lempeä. Kohdella sitä kuin se olisi yksi kalleimmista aarteistasi. Sensain ihonhoito on kokonaisvaltainen elämys – rituaali, jossa asioita toteutetaan tietyssä järjestyksessä. 

Vuosien saatossa minulle on noussut sarjasta esiin omia suosikkeja. Ne ovat jonkin verran vaihdelleet vuosien saatossa, mutta monet ovat pysyneet mukana jo pitkään. Tänä aikana Sensain tuotevalikoima on laajentunut huimasti ja uusista tuotteista on noussut esiin lisää suosikkeja. 

Mitkä sitten ovat tämän hetken suosikkejani?


Kun puhutaan tämän hetken suosikeista, en voi millään olla mainitsematta Sensain The 12 Holiday Gift -kalenteria. Kalenteri sopii loistavasti vaikka omaksi iloksi joulukuuta ilahduttamaan, jolloin voit avata ylellisen yllätysluukun joka toinen päivä. Ehkä haluat ilahduttaa läheistä ylellisellä joululahjalla? Tällöin hän voi nauttia lahjasta koko vuoden, avaamalla aina yhden luukun joka kuukausi. Kalenteri on kooltaan näppärän pieni, mutta jo paino kertoo siitä, että sisällä on jonkin verran tavaraa. Kalenteri sisältää kaikki mahdolliset tuotteet kokonaisvaltaiseen Sensain ihonhoitorituaaliin. Lisäksi mukana on meikkejä ja vartalon hoitoa. Pakkaus on koristeltu Japanin luonnosta ja neljästä vuodenajasta muistuttavilla kuvilla, joita koristaa Kirie -paperinleikkaukset. Sisältä paljastuvien tuotteiden koot ovat runsaita matkakokoja, joista riittää helposti useampia käyttökertoja. Omassa käytössä osa matkakokoisista tuotteista on kestänyt helposti parikin viikkoa. Hinta on 245 euroa.


Ihonhoidon saralta yksi pisimpään käyttämistäni Sensain tuotteista on Prime Solution. Minulla on sellainen tunne, että jopa monelle Sensain käyttäjälle tämä tuote on hivenen vieraampi. Varsinkin talvi-ihonhoidossa hoitovesi on ollut monesti pelastus. Tosin sanana hoitovesi ei oikeastaan kuvaa Prime Solutionia ollenkaan. Se ei ole koostumukseltaan hoitovesi vaan ennemminkin paksuhkoa seerumia. Ihanan raikastavan tuntuinen tuote levittyy hyvin ja imeytyy ihoon välittömästi. Kuten muitakin hoitovesiä, voi tätä paksuudestaan huolimatta kerrostaa, eikä se silti koskaan ole lähtenyt rullautumaan meikin alla. Tehokosteuttava hoitovesi levitetään puhtaalle iholle puhdistuksen jälkeen. Puhtaan raikkaan tuoksuinen Prime Solution soveltuu erityisesti kuivalle, pintakuivalle ja ikääntyvälle iholle. Rasvoittuvan ihon omaava voi käyttää sitä jopa yksinään meikin alla tuomaan iholle kosteutta. Itse lisään päälle vielä emulsion. Sisältää mm. glyseriiniä, niasiiniamidia ja hydrolysoitua silkkiä. Pullo on iso ja se kestää jokapäiväisessä käytössä useampia kuukausia.

Unohtaa ei voi tietenkään Sensai The Silk EdT:ta, joka on edelleen ehkäpä paras koskaan tehty puhdas tuoksu. Tuoksu on raikas, itämainen ja elegantti. Ajatuksena on, että tuoksun sekoittuessa ihon omaan tuoksuun, syntyy yksilöllinen tuoksu. Alun tuoksuhuntu sisältää bergamottia, punapippuria, päärynää ja orvokin lehtiä. Tuoksun sydämessä pionia, ambraa, orkideaa ja kieloa. Pohjalla koostuu myskistä ja tonkapavuista. Hämmentävintä on se, että tuoksu sisältää monia voimakkaiksi ja helposti tunnistettaviksi miellettäviä tuoksunuotteja – punapippuri, kielo ja myski. Jollain mystisellä tavalla tämä tuoksu onnistuu silti laskeutumaan iholleni niin, että minun on hyvin vaikea erottaa tässä yksittäisiä tuoksunuotteja. The Silk EdT yksinkertaisesti sulautuu ihoon persoonalliseksi puhtaaksi tuoksuksi. Sopii mielestäni tuoksuksi hyvin kaikkiin tilanteisiin. Kesto on ihollani hyvä, kuutisen tuntia. 

Total Lip Gloss on Sensain valikoimissa melko uusi tulokas. Viime keväänä suosion saattelemana huulikiillosta tuli markkinoille lisäksi sävytettyjä vaihtoehtoja. Alkuperäinen klassikko kulkee kuitenkin aina mukana laukussa. Huulikiilto sisältää huulia hoitavia ainesosia, joten se myös hoitaa huulia. Melkein lasimaisen kiillon antavaa kiiltoa voi käyttää huulilla yksinään tai lisätä huulipunan päälle. Total Lip Gloss on käytännössä väritön, mutta se antaa huulille aavistuksen vaaleanpunertavaa sävyä ja ripauksen hohdetta. 

Muistan hyvin, kun Extra Intensive -tuotesarja tuli markkinoille. Linja onkin siitä lähtien ollut oma suosikkini kaikista Sensain tuotesarjoista. Tuotteet sopivat erityisesti ikääntyvälle iholle, sillä ne antavat iholle elastisuutta, kosteutta ja heleyttä. Juuri sitä, mitä ikääntyvä ja kuiva iho kaipaavat. Kasviöljyjä sisältävä Extra Intensive Mask -naamio pelastaa ihoni, kun muu toivo varsinkin kuivuuden suhteen on menetetty. Naamio levitetään iltaisin ihonhoitorituaalin päätteeksi. Voidemainen ja täyteläinen naamio kosteuttaa tehokkaasti yön aikana. Aamulla iho näyttää ja tuntuu kimmoisammalta, sekä on hyvin kosteutettu. 

Extra Intensive -sarjaan kuuluu myös "salainen paheeni", josta en ole luopunut, vaikka vuosien saatossa olen ihonhoitoani jonkin verran yksinkertaistanut. Silmänympärysiholle tarkoitetut 10 Minute Revitalising Eye Padsit pelastavat väsyneet aamut, jotka tuntuvat lähtevän käyntiin aivan liian hitaasti. Laput ovat käytössä ahkerasti talvella, sillä pakkaset ja keskuslämmitys saavat silmänympärysihoni vaativammaksi, mitä se on kesäaikana. Laitan laput aamulla herättyäni silmien alle ja vaikutuksen aikana, syön aamupalan. Tehotiivistettä sisältävät laput tuntuvat iholla virkistäviltä ja kosteuttavat tehokkaasti, samalla kun antavat heleyttä. Kun haluan oikein virkistävän vaikutuksen, nostan lappupussin jääkaappiin yön ajaksi. Jos pussin pohjalle on jäänyt tiivistettä, levitän sen vielä lopuksi koko kasvoille ja jatkan siitä ihonhoitoa muilla tuotteilla.


Nimesin Sensain Highlighting Concealerin aikoinaan leikkisästi valokynän ja peitevoiteen rakkauslapseksi, koska se mielestäni kuvaa parhaiten tuotetta. Kun ikää on reilut neljäkymmentä vuotta, niin silmänurkissa ja silmien alla alkaa vääjäämättä olemaan naurujuonteinta. Näihin juonteisiin peitevoiteet helposti vajoavat päivän aikana, vaikka ne kiinnittäisi puuterilla. Liian paksut ja mattaiset peitevoiteet saavat silmänalusihon näyttämään elottomalta, kuivalta ja ryppyiseltä. Kynässä on leveä sivellinpää, millä on näppärää levittää tuote iholle. Peittää hyvin, mutta heijastaa myös aavistuksen valoa, joten ei tee ihosta liian mattaa vaan jättää sille aavistuksen luonnollista heleyttä. Puuterilla kiinnitettynä pysyy koko päivän, eikä vajoa juonteisiin. Paras aikuisen ihon peitevoide, mitä markkinoilla on. Käytän sävyä HC00.

Sensailla on neljä erilaista mascaraa ja yksi ripsien pohjustustuote. Kaikkia ripsivärejä yhdistää se, että ne lähtevät pois lämpimällä vedellä. Omat silmäni ovat sen verran haastavat, että ainoastaan lämpimällä vedellä irtoavat ripsivärit ovat sellaisia, joihin voin luottaa koko päivän kaikissa olosuhteissa. Kaikilla ripsiväreille saa näyttävät ripset käyttämällä pohjustajaa. Pikkuhiljaa suosikikseni on kuitenkin noussut Separating & Lengthening -mascara. Omissa ripsissäni on tuuheutta, mutta pituutta uupuu. Ripsiväri pidentääkin ripsiä yksitellen ja antaa siten pituutta lyhyille ripsille. Tykkään myös siitä, että ripsiväri erottelee ripset kauniisti, eikä paakkuunnu.
Moniko tietää, että Sensailla on oma SENSAI-klubi? Liittymällä mukaan klubiin saat tietoa uusista tuotteista ja rahan arvoisia etuja. Liittyminen on ilmaista. Mukaan klubiin pääset täältä

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja ajattelin, että haluan myös lukijoilleni mahdollisuuden voittaa tässäkin jutussa esiintyneitä suosikkituotteitani. Kannattaa ottaa heti seurantaan Instagramista @keywordlove1 ja @sensaibeauty_finland -tilit. Sillä jo ensi viikolla sinä ja ystäväsi voitte olla upeiden tuotepakettien voittajia.

INSTAGRAM-ARVONTA

Arvotaan kaksi tuotepakettia. Molemmat paketit sisältävät seuraavat tuotteet: Sensai The Silk EdT, Total Lip Gloss ja Separating & Lengthening -mascara. Yhden paketin arvo on 186 euroa. Tarkemmat ohjeet arvontaan osallistumisesta löydät @keywordlove1 Instagram-tililtä vielä tämän päivän aikana. 

Mitkä ovat sinun suosikkituotteesi Sensailta? 1. Oma Sensai suosikkini on Silky Purifying Cleansing Milk, se on minun arjen luxus putsari :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cleansing Milk on kyllä loistotuote. Käyttänyt sitä paljonkin.

   Ihanaa alkavaa viikkoa Outi. <3

   Poista
 2. Monta samaa suosikkia kuin sinulla. Tuo kasvonaamio ja hoitovesi ja peiteaine. Lisäksi suosikki primeri, meikkivoide ja irtopuuteri löytyy Sensailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kanssa Sensain irtopuuterista silloin kun vielä käytin irtopuutereita. Sensain primeriä käytän mäkin paljon. :)

   Poista
 3. Entsyymikuorinta ja hoitoneste.

  VastaaPoista
 4. On monen monta suosikkia, mutta jos nyt yksi pitäisi nostaa yli muiden, niin aurinkotuotteet ovat kyllä ihan omaa luokkaansa.

  Sydämellistä loppuviikkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkotuotteet ovat kyllä ihan omaa luokkaansa koostumuksiltaan. Sainhan niihin koukuttamaan jopa ystäväni. :D

   Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives