Edulliset Mossa-suosikit

*MAINOS: Mossa, *sisältää mainoslinkkejä

Nyt kun eläminen on kallistunut ja tulee kallistumaan lisää, se saa varmasti monet miettimään muita kulutustottumuksiaan tarkemmin. Samalla tulee miettineeksi vaihtoehtoja, mistä voisi säästää. Ihonhoidossa varmasti monet arvokkaammat suosikit jäävät ostamatta ja tilalle etsitään edullisempia, mutta mielellään yhtä tehokkaita vaihtoehtoja. Käytän paljon apteekkikosmetiikkaa muutaman arvokkaamman tuotteen rinnalla, joten minun on helppo säädellä omaa kulutustani. Tuoksujen hintojen noususta aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin. Vaikka mainostan blogissani tuotteita (sitähän tuotesuositukset ovat, mainostamista), minusta tästä hintojen noususta pitää puhua, sillä tulevana talvena ovat useat pulassa. Moni harkitsee monet ostoksensa paljon tarkemmin kuin aiemmin. Sen takia ajattelin alkaa nostamaan täälläkin esiin entistä enemmän edullisia suosikkituotteitani. Tuntuu jopa jotenkin väärältä kehua yli sata euroa maksavaa seerumia, kun moni miettii, millä ostaa ruokaa ja lämmittää taloa.

Monet pitkäaikaiset lukijat varmaan miettivät, käytänkö vielä luonnonkosmetiikkaa? Käytän, vaikkakin todella paljon vähemmän ja harkitummin kuin aiemmin. Minulla on silti edelleen monissa sarjoissa yksittäisiä lempituotteita, joita tulee ostettua usein lisää. Mossa tunnetaan luonnonkosmetiikassa edullisista, mutta tehokkaista ja toimivista tuotteistaan. Useat tuotteet sisältävät AHA-happoja, eivätkä ne välttämättä siitä syystä sovi ihan kaikille. Jos sinulla on helposti ärtyvä iho, kannattaa testailu aloittaa varovasti. 

Sarjasta löytyy yksi pitkäaikaisimmista suosikkituotteistani. Pelkään aina, että sen valmistus lopetetaan, koska se on kuulunut valikoimiin alusta asti. Ilmeisesti muutkin tykkäävät tuotteesta, koska myynti jatkuu, vaikka uusia tuotteita sarjaan tulee aika säännöllisin väliajoin.


*Juicy Clean Purifying Crème-Mousse 11,90 € – Piti ihan tarkistaa, mutta tämä puhdistuote on esiintynyt blogissani jo vuonna 2016. Vaikka Mossa on uudehko sarja, tämä on pitänyt pintansa hyllyssäni kuuden vuoden ajan. Hinta on mielestäni todella edullinen siihen nähden, mitä tuote tarjoaa. Pehmeästi vaahtoavassa puhdistajassa on jännittävä emulsion ja vaahtomaisen putsarin välimaastossa oleva koostumus. Puhdistusmaito muuttuukin veden kosketuksesta pehmeäksi vaahdoksi, joka huuhtoutuu helposti pois. Jos et yleensä tykkään puhdistusmaitojen koostumuksesta, tästä pidät. AHA-hedelmähappoja sisältävä valkoherukka kirkastaa ihoa ja tämän todella huomaa aktiivisessa käytössä. Tuotteessa on kirpeän raikas tuoksu, eikä se kuivata ihoa. Tuote, joka käy kaikkiin tilanteisiin. Sopii erityisen hyvin silloin, jos iho tuntuu tukkoiselta tai pinnalla on kuivaa ihosolukkoa.

*Glow Cocktail Cleansing Foam 15,90 € – Yksi uusimmista tulokkaista sarjaan. Ihastuin tuotteeseen heti, sillä Mossa todellakin osaa puhdistustuotteiden teon. Vaahtopuhdistaja sopii hyvin ensimmäisen vaiheen puhdistajaksi ennen Crème-Moussea. Tuote puhdistaa meikin tehokkaasti, kuivattamatta ihoa. Vaahto ei ole paksuinta mahdollista, mutta se pysyy hyvin kasassa. Tuotteessa on hivenen hedelmäinen tuoksu.

*365 Days Defence Certified Natural Sunscreen - Sävyttävä aurinkosuojavoide SPF30 20,30 € – Tiedän, että talviakaan aurinkosuojan käyttäminen Suomessa tuntuu turhalta, mutta tällaiset sävytetyt aurinkosuojat tekevät käytöstä kasvoilla helppoa ympäri vuoden. UV-suoja tulee sinkkioksidista. Mossan voide on koostumukseltaan kivan ohutta ja siinä on antioksidanttisia vaikutuksia. Tuoksu on hedelmäinen, kuten lähes kaikissa Mossan tuotteissa. Sävy on vaalea ja läpikuultava, se ei juurikaan erotu ihollani, joten sopii hyvin myös vaaleammalle iholle. Sopii mielestäni hyvin meikin alle, koska tuote ei täysin kuivu vaan jättää meikille hyvän tartuntapinnan. Sopii hyvin normaalille ja pintakuivalle iholle. Rasvoittuvalle iholle jää liian kiiltäväksi.

*Juicy Peel 5 Minute Peeling Mask 18 € – Nopeaa, helppoa ja tehokasta ihonhoitoa. Naamio kirkastaa ja siloittaa ihoa vain viidessä minuutissa! Kun iho näyttää samealta ja väsyneeltä, tällä saa palautettua ihon hehkun. Sisältää AHA-happoja ja karpalon andioksidantteja. Tuotteen sisältämät fenolit ehkäisevät tulehduksia. Tuotetta voi pitää iholla 5-15 minuuttia, mutta aluksi valitsisin lyhyimmän vaikutusajan. Suositellaan käytettäväksi kahdesti viikosta, mutta omalle iholleni kerta viikossa tai kerta parissa viikossa riittää.

*Glow Cocktail Illuminating Anti-Pigmentation Cream 16,90 € – Rakastan hehkuvaa ihoa, joten ei välttämättä kovin yllättävää, että monet Mossa-suosikkini ovat Glow-sarjasta. Voide tekee ihosta pehmeän, hehkuvan ja kimmoisamman oloisen. Sopii erityisen hyvin meikin alle, sen sisältämien C-ja E-vitamiinien ansiosta. Yöksi valitsisin käyttöön kosteuttavamman voiteen. 


Mossan tuotteita myydään laajasti eri verkkokaupoissa. mm. *Jolie, *Olo-Apteekki ja *Eleven.

Onko Mossan tuotteet tuttuja? Suosikkeja? Mietitkö hintojen nousun myötä, mitä ihonhoitotuotteita ostat?

 1. Olen tykännyt monestakin Mossan tuotteesta, mutta tuo Purifying putsari on sellainen jota ostan aina uusiksi :) Ostan paljon korealaista kosmetiikkaa joka on melko edullista, ei ole sinällään vaikuttanut hintojen nousu. Kauneusboxeista saattaa joskus tulla kalliimpia juttuja niin onhan niitä mukava saada ja käyttää, ei sellaisia tulisi itse niin ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistankin, että toi putsari on myös sun lempituote. Näkyy tasaisin väliajoin sun loppuneet-postauksissa. 😁

   Onneksi muun kosmen hinta ei ole noussut ihan niin paljon prosentuaalisesti kuin tuoksujen. Niissä korotetut hinnat näkyy tosi selvästi. Ei edes lentokentällä ollut mielestäni edullista. 😬

   Poista
 2. Mossan tuotteita oon testannut useampiakin, mutta näistä yksikään ei ollut ennestään tuttu. Toi Juicy Clean sarjan putsari alkoi kiinnostaa! Voisin veikata, että saisin jopa mieheni käyttämään tota, nyt kun hän on vihdoin tajunnut, että säännöllisellä ihonpuhdistuksella hänen ihonsa pysyy puhtaampana ja finnit poissa. Melkeen kuusi vuotta siihen menikin, että sain hänet hoitamaan ihoaan edes jollain tavalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mossan putsarit on huippuja. Mieskin voisi tykätä, syväpuhdistavat, kun sisältävät aha-happoja. Mahtavaa, että sait hänet hoitamaan ihoa, kyllä sen eron aika nopeasti huomaa, jos ei ole aiemmin tehnyt mitään. 😅

   Poista
 3. Nämä ei ollutkaan minulle ennestään tuttuja tuotteita vaikka luulen kyllä nähneenä näitä olo apteekissa.
  Olen jo vuosia pysynyt aikalailla samoissa tuotteissa. Pitkän etsimisen jälkeen kun löytyy hyvä tuote, niin siitä ei halua luopua :)
  Ihanaa lokakuun alkua sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin käytän tosi paljon tuttuja hyväksi havaittuja, mutta onneksi löytyy aina myös uusia.

   Samaa sinne Outi. ❤️

   Poista
 4. Mossa on hyvin tuttu ja tykkään sarjasta, itseasiassa kaikki nämä tuotteet ovat tuttuja <3 Mossalla on oikein hyvä hinta-laatusuhde, kiva että nostit sarjaa esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. 👍

   Poista
 5. Ihanaa että että teit just nyt tän postauksen, oon harkinnut 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen - Sävyttävä aurinkosuojavoidetta jo jonkin aikaa. Kokeiluun menee!

  Ihanaa loppuviikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät, toimii talviaikaan hyvin. 👍

   Poista
 6. Muita tuotteita en ole vielä käyttänyt, mutta tuo aurinkosuoja oli kesällä jokusen kerran käytössä. Itse en hirveästi tykännyt, tuntui jäävän kalvoksi kasvoille jonka alla sitten kuumassa iho hikosi entistä enemmän ja se tunne kun kasvoilla oli aivan kuin naamio jonka alla hoki virtasi. Ehkä kuitenkin vielä annan mahdollisuuden tälle ja kokeilen vähän ohuemmalla (?) kerroksella/ilman meikkivoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lisännyt tosiaan suoraan päälle puuterisen mineraalipohjan, jos olen meikkipohjaa tuotteen kanssa käyttänyt. Muuten yleensä vaan vähän peitevoidetta ja puuteria t-alueelle.

   Luulen, et toimii sulla paremmin nyt, kun ilmat on viileämmät, niin ei tuu toi hiki virtaa olo kuten kuumalla.

   Poista
 7. Ostettiin sisarusten kesken viime jouluna äidille Mossalta ihonhoitotuotteita hemmottelusetiksi. Yökyläillessä olen niitä testaillut ja nyt oma joululahjatoiveeni perheeltä on Mossaa :D erityisesti sitruksisen öljyn tuoksu on huumaava.
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eli varsin onnistunut lahja siis... 😄

   Jos tässä postauksessa olis ollut vielä yksi tuote ja käyttäisin itse säännöllisesti öljyjä niin tuote olis ollut just toi öljy. Se on superhyvä hintaansa nähden. 👍

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives