Lancôme Idôle Nectar EdP – Tuulahdus kesää

*Sisältää mainoslinkin, tuoksu saatu

Kerroin syksyisessä kosmetiikkahaasteessa käyttäneeni lomamatkalla Lancômen Idôle EdP -tuoksua, johon rakastuin lähes kolmen vuoden makustelun jälkeen. Minulla on jemmassa vielä yksi Idôle-tuoksu, joka ilmestyi hetki sitten. Siinä missä alkuperäinen tuoksu sopii mielestäni käytettäväksi ympäri vuoden, Lancômen Idôle Nectar suorastaan huutaa kevättä ja kesää. En malta odottaa, että kaivan tämän pullon kunnolla esiin, kun auringonsäteet alkavat maaliskuulla lämmittämään. Olenkin jo päättänyt, että tämä tulee olemaan tuoksu, josta tulen muistamaan kevään ja kesän 2023.

Ensiksi on todettava, että pullo on yksi markkinoiden kauneimpia, jos ei jopa kaunein. Haloefektillä varustettu lasipullo on suorastaan nerokas. Se näyttää aina erilaiselta, riippuen siitä, miten valo siihen osuu. Siinä on suoranaista maagista taikuutta. Jo pelkkä pakkaus on silmänruokaa sielulle.


Mielestäni Idôle Nectar on tuoksuna "helpompi" kuin alkuperäinen Idôle, se ei ole kuitenkaan tylsä. Tuoksu on kuin tehty ruusutuoksujen rakastajille. Ruusuntuoksu on tosin erittäin hienostuneessa muodossa, eikä sellainen klassinen jopa mummomainen ruusuntuoksu, minkä monet nenässään haistavat, kun ruusuntuoksua kuvaillaan. Idôle Nectar tuoksuu kesältä. Se on mieltä nostattava, makean karkkinen ja kukkainen tuoksu. Ihollani siinä on myös hivenen hedelmäisen mehukas nektarinen vivahde, vaikka tuoksunuoteissa ei ole näkyvissä mitään hedelmäistä. Tämän vuoksi se onkin tuoksuna erityisen kiinnostava. Tuoksunuoteista ei välttämättä voi aavistaa, miltä Nectar oikeasti tuoksuu. Nimi kuvastaakin tuoksua loistavasti.

Nectar alkaa hyvin ruusuisesti – ruusulla, turkkilaisella ruusulla ja Grassen ruusulla. Sydämessä karamelliä ja popcornia. Pohjalla vaniljaa. Ihollani tuoksu on karkkisen kukkaisa, hieman hedelmäinen ja vaniljainen. Haistan myös aavistuksen vihreyttä, mikä saattaa tulla Grassen ruususta. Olen huomannut, että nenäni haistaa usein pientä vihreyttä, kun tuoksussa on tuota käytetty. Pidän siitä tosi paljon, koska se tekee aina välittömästi tuoksuun ripauksen sellaista vihreää sateista raikkautta. Popcornia tietenkin koitin kovasti haistella. Se tuli kuin tulikin esiin tuoksun oltua pari tuntia iholla sellaisena pienenä paahteisuutena. Popcorni ei ollut kuitenkaan ihollani kovin havaittava ominaisuus. 

Jos kaipaat tuulahduksen kesää, silloin Idôle Nectar saattaa olla tuoksusi. 


Lancôme Idôle Nectaria voi ostaa mm. *TÄÄLTÄ. Koot 25 ml (50,95 €,), 50 ml (79,50 €) ja 100 ml (108,95 €). Kuvissa 50 ml:n pullo.

Millaiset tuoksut sinua viehättävät kesällä ja keväällä?

Sitten vielä yksi juttu... Todella paljon kiitos kaikille kommentoijille! Pitkästä aikaa täällä blogissa on alkanut olemaan enemmän kommentteja kuin pitkiin aikoihin. Ei tietenkään mitään siihen verrattuna, että ennen niitä saattoi tulla kymmeniä paljon pienemmillä lukijamäärillä, mutta nyt sentään jälleen enemmän kuin yksi tai kaksi. Kommentit tuovat ihan uutta virtaa tähän kaikkeen tekemiseen. 

  1. Ihana tosiaan tuo pullo. Keväisin siirryn kevyempiin tuoksuihin, kun syksyllä ja talvella tykkään mausteisimmista tuoksuista.
    Ihanaa tiistaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mausteiset tuoksut on just ihania syksyllä ja talvella, suosin silloin itsekin niitä. ❤️

      Kivaa viikonloppua Outi.,

      Poista
  2. Kaunis pullo ja kuulostaa aika ihanalle tuoksulle! Minulla on vaan pari lempparia joita käytän ympäri vuoden, ehkä kuitenkin kesällä sitä kevyempää.
    Kommentit ovat parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on kyllä harvinaisen upea! ❤️

      Kesällä kyllä tykkää käyttää kevyempiä, jotenkin syksyyn ja talveen sopii paremmin mausteiset, voikkaammat ja lämpimämmät tuoksut.

      Poista
  3. Itselläni ei ole the kesätuoksua, mutta tuo alkuperäinen Idôle löytyy ja siitä pidän, joten tätä pitää ehkä käydä nuuskuttelemassa ensi kesää varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät alkuperäisestä, luulen, et voisit pitää tästäkin,vaikka onkin vähän raikkaampi. Sopii kesään täydellisesti. 😍

      Poista
  4. Alkuperäinen Idole oli minulle aika vaikea tuoksu, vaikka sen olisi pitänyt sisältää kaiken, mistä periaatteessa tykkään, mutta Nectar oli tehty aivan liian makeaksi omaan makuuni. Jos minulta kysytään, niin täydellinen tuoksu kesään on California Reverie (Van Cleef & Arpels https://viaperasperaadastra.com/2021/01/19/kuvankaunis-oma-kosmetiikan-suosikkilistani/#TUOKSUT-om-lista). Se on hyvin raikas ja sitruunainen, eli hyvin monien inhokki :) Tuoksujen maailmassa minulle oli pitkään ollut ongelmana ainainen makeus ja vanilja, jota naisten tuoksuissa oli roppakaupalla. Onneksi nykyään valinnanvaraa piisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän hyvin, et se voi olla vaikea. Mulle se vaati tietynlaisen fiiliksen, et lopulta ihastuin, vaikka se on ollut mun kaapissa kolme vuotta.😅

      Musta yhdessä vaiheessa tuoksuissa oli harvemmin vaniljaa, mut nyt tuntuu, et sitä on taas kaikessa, mitä uusia tuoksuja tulee. 😅

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives