3.12.2015

Sensai

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Luulen, että aika moni blogiani seurannut arvasi tämän arvonnan tulevan, onhan arvontaviikolla kuitenkin tarkoitus arpoa niitä omia suosikkituotteitani. Kun aikoinaan lähdin ensimmäistä kertaa pitämään arvontaviikkoa, keräsin koko viikon tuotteet sille pohjalle, että ne olivat niitä mistä itse pidän. En nähnyt järkeväksi arpoa mitä tahansa vaan mukana piti olla ajatusta. Lisäksi halusin, että joku lukijani saisi mahdollisuuden onnen suosiessa päästä testaamaan itselleni tärkeitä tuotteita. 

Olen monen monta kertaa kirjoittanut siitä, miten Sensai on itselleni sarja, jolla hemmottelen itseäni vähintään kahtena päivänä viikossa kokonaisvaltaisesti. Niinä kahtena päivänä en käytä mitään muuta kuin Sensain tuotteita ja illalla suoritan vielä kunnon hemmotteluhoidon iholle yönaamioineen kaikkineen. Kuitenkin tällä kertaa arvottavat kaksi tuotetta ovat sellaisia, jotka ovat minulla käytössä jokainen aamu. (paitsi silloin kun testaan muiden sarjojen tuotteita) Tämä on se combo, minkä valitsen yhdeksän kertaa kymmenestä. Mielestäni tämä on kaikista kokeilemistani paras yhdistelmä meikin alle. Näitä kahta kun on laittanut niin meikki levittyy pintakuivalle iholle kuin unelma. Vaikka Sensai vannoo kaksoispuhdistuksen- ja kosteutuksen nimiin, niin näitä tuotteita voi käyttää myös erikseen. Sensain tuotteet ovat siitä loistavia, että niitä voi kerrostaa, olen laittanut parhaimmillaan viittä-kuutta tuotetta päällekkäin iholle ja ne eivät vaan lähde rullautumaan. Siinä on jotain maagista. 

Aamulla kun olen pyyhkäissyt kasvoni misellivedellä on tämän kaksoiskosteutuksen vuoro.

PRIME SOLUTION 75ML

Sensai tunnetaan hoitovesistä, mutta Prime Solution poikkeaa sarjan muista hoitovesistä, vaikka tätäkin käytetään niiden tapaan ensimmäisen vaiheen kosteutukseen. Koostumus on ohutta, mutta kuitenkin täyteläistä, sellaista aavistuksen paksuhkoa seerumia. Tuoksu on tyypillistä Sensaita: hieman kukkaisen puhdas. Prime Solution on iholle todellinen tehokosteuttaja, vähänkin kuivat kohdasta ihosta häviää välittömästi levityksen jälkeen. Syy miksi r-a-k-a-s-t-a-n tätä. Tämä on oikeasti pelastunut kaikki aamut, jolloin ihoa on kiristellyt. Levityksen jälkeen iho tuntuu virkistyneeltä, pehmeältä ja täydellisen kosteutetulta. Sensain ideologian mukaan tähän päälle tietenkin lisätään toisen vaiheen kosteuttaja, mutta väitän, että rasvaiselle iholle tämä on täydellinen meikinalusvoide yksinään, mutta me korppuihoisemmat lisäämme tietenkin päälle kosteuttavan emulsion tai voiteen ennen meikkiä. Tuote on arvokas, mutta järkelemäisestä 75ml:n pullosta riittää iloa todella pitkäksi aikaa.

EMULSION II (MOIST) 100ML

Prime Solutionin päälle lisään Sensain tapaan toisen vaiheen kosteuttajan Emulsion II:n, vaikka mietin pitkään myös Emulsion III ostamista talveksi. Sain kuitenkin Sensain kouluttajalta vinkin. Koska ihoni on lähinnä pintakuiva, eikä rutikuiva niin Emulsion III saattaisi olla liikaa iholleni ja aiheuttaa liian kosteuttavana jopa epäpuhtauksia, joten hän antoi vinkiksi levittää Emulsion II kahdesti. Tämähän tietenkin Sensain tuotteilla onnistuu, koska kerrostaminen on mahdollista. Olinkin sitten tosi tyytyväinen, että päädyin tähän tuttuun ja turvalliseen Emulsion II:n. Emulsion II on koostumukseltaan ohutta, mutta kosteustehot siinä ovat hyvät. Levityksen jälkeen iho tuntuu napakammalta. Emulsion II on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle, mutta ohuen koostumuksen vuoksi en näe mitään syytä, että tätä ei voisi käyttää rasvoittuvalle iholle esim. yövoiteena. ARVONTA:Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikkooni onko Sensai sinulle tuttu sarja, jos on, mikä on suosikkituotteesi. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua myös laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Laita viestin otsikoksi Sensai -arvonta. Osallistumisaikaa on vain pe 4.12 klo 12.00 asti. Onnea arvontaan!

Arvonnan aputonttuna häärii Berner Oy.
158 kommenttia:

 1. Oi, onpa kauniita kuvia. Sarja on tuttu vain kirjoituksista, omakohtaista kokemusta ei valitettavasti ole, hinta on tullut vastaan.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oooh! Itselläni on himotuslistalla Sensain kosteuttava kasvosuihke. Sen sumuhuntu on ihanan hienojakoinen. Sensain aurinkovoide on tosi miellyttävä käytössä!

  VastaaPoista
 3. Sensaita en ole vielä raaskinut hankkia, vaikka tuotteiden kokeilu kyllä kiinnostaisi. Arvonnassa mukana :)
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 4. OOh mikä luukku! On tuttua muutamat tuotteet, itseruskettava, huuliryppyvoide, kasvovesi ja en muista miksi kutsukaan micelle puhdistus? On mielestäni ihanin, paitsi itse asiassa Sensain eau de toilette, on kaikkein ihanin <3

  VastaaPoista
 5. Jopa vähän nolona myönnän, että vaikka oon kahlannut selektiivistä kosmetiikkaa läpi hullun lailla, Sensai-raukka on jäänyt paitsioon. En osaa oikeastaan sanoa muuta suosikkia kuin puuteripaperit. Ne on ainoita, jotka on mulle tuttuja. Joten jos jossain, niin tässä arvonnassa olen mukana! :D

  S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Sensai on nimenä tuttu, ihonhoitotuotteista olen vain haaveillut. Ainoa käyttämäni tuote on Sensain 38 ripsiväri, superhyvä klassikkotuote.

  VastaaPoista
 7. Sensai <3 Oiiii mikä palkinto. En osaa valita yhtä kun rakastan niitä kaikkia ja iso kiitos kuuluu sinulle <3 ilman muuta mukana arvonnassa, koska näistä ei ole kokemusta.
  dioriinablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Sensai on nimenä supertuttu, ihonhoitotuotteet ovat kukkaroni ulottumattomissa ikävä kyllä. Käytössä on ollut värikosmetiikasta klassikkotuote se 38ripsari.
  OutiS
  outipistesaariahoätgmailpistecom

  VastaaPoista
 9. Sensaista ei ole sarjana sen kummemmin kokemusta, paitsi legendaarisesta 38-ripsarista joka on ihan huippu! Myös sensain uusi Silk- tuoksu on aivan hurmaava, seuraavana ostolistalla :)

  ssorvo@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Aivan upea palkinto! Sensai ei ole tuttu sarja, vaikka kerran olin laivalla erittäin lähellä ostaa jonkun setin mutta ei sieltä sitten saanut palvelua niin se jäi. On kyllä kiinnostanut hirveästi kokeilla kun Sensaista on kuulunut paljon kehuja. (minnanmail@gmail.com)

  VastaaPoista
 11. Sensailta tuttu tähän mennessä vain ihana ripsiväri. Muihinkin tuotteisiin haluisin tutustua.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 12. sensai ei ole kovinkaan tuttu merkki, sillä ei ole kovinkaan opiskelijaystävällisissä hinnoissa! :D mutta oliko sensai ennen kanebo? eräs kanebon luomiväriduo on aivan uskomattoman hyvä. rakastan sitä, se on oikea aarre, ja ihanan ylellinen niin laadultaan kuin pakkaukseltaan! toivottavasti en nyt ole käsittänyt väärin tätä kanebo/sensai-asiaa ;) joskus sain myös sensain minikokoisen vartalorasvanäytteen, mutta sen käyttö oli ärsyttävää kun se oli lasipullossa enkä jaksanut tapella tuotetta ulos pullostaan... varmasti tuotteena olisi ollut mainio! ihanaa olisi joskus päästä kokeilemaan kunnolla sensain tuotteita, brändi viehättää minua suuresti.

  mila_cyan(at)hotmail(piste)com

  VastaaPoista
 13. Huh mikä arvonta! Sensai on mulle melko tuntematon sarja, osaltaan hintansa vuoksi. Pullon puhdistusöljyä olen käyttänyt ja sen päälle en oikein ymmärtänyt. Ihan kiva joo, mutta samanveroisia saa halvemmallakin. Lukemani perusteella puhdistusvoide voisi olla enemmän mun juttu, joten sitä täyttyy jossain vaiheessa kokeilla.

  emmi.tolonen (at) netti.fi

  VastaaPoista
 14. Minun Sensai suosikkini on silk emulsion light. Sitä olen käyttänyt jo 2-3 pulloa.

  kahvimaitoa (a) g m a i l c o m

  VastaaPoista
 15. Sensain 38 ripsari kuuluu jo arkeeni ja nyt käytössä on Sensain putsari. Käytän pelkästään nyt step 2 putsaria.

  whiteandfresh@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Olen Sensain tuotteita kyllä hypistellyt,mutta hintatasonsa vuoksi ovat jääneet vielä hyllyyn. Ostoslistalla muiden ihanuuksien kanssa jotka on "pakko saada" :)

  marjovaat@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ei ole tuttu sarja, olisin kiinnostunut kokeilemaan. katikait(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Herranjumala nyt mennään todelliseen luksukseen! :o Sensai on minulle täysin vieras merkkinä. Jotenkin Sensaista tulee aina ensimmäisenä mieleen kaksoispuhdistus ;D josperi_@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Aivan huikea arvonta, on todella laadukkaista tuotteita, minulla on ollut yksi kosteusvoide käytössä.
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  VastaaPoista
 20. Sensai on köyhälle tuttu vain unelmista! :D

  VastaaPoista
 21. Sensai ei oo mulle entuudestaan tuttu merkki, mutta tutustuisin kyllä enemmän kuin mielelläni! :)
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ei ole tuttu mutta tämä kombo kuulostaa ihan huippuhyvältä, ehdottomasti mukana :)
  tiina.ketonen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Heh, tuttu on, mutta sen verran hintava, että kovin vähälle tutustumiselle on jäänyt. Olen varma, että pitäisin kaikista ihonhoitotuotteista, koska kevyt kosteusemulsio oli nuorempana suosikkini. Sitä sai ison pullon aina Sokoksen tarjouksesta ja se riitti pitkään.
  Nyt sanon kuitenkin irtopuuterin.

  virpikatriina@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Sensai on jokseenkin tuttu, mutta ne ole omistanut kuin ripsivärin ja rakkausrätin- joista viimeinen on suosikkini. Olisi ihanaa päästä testaamaan nämä! <3

  Ihanaa torstaita,
  Sonja / meikkimonsteri@ gmail .com

  VastaaPoista
 25. Mulla on ollut kaikenmaailman kokeilusettejä Sensain Silk -puolelta ja mä rakastan niitä Emulsioneita. Paitsi hinnan puolesta. Eli siis jatkuvassa käytössä mulla on putsareita (Cleansing cream tai balm + Creamy Soap tai Milky soap) ja jauhekuorinta. Tykkään kovasti :)

  kuorotipu (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Ripsaria olen joskus saanut Sensailta kokeilla, muuten olen vain haaveillut! :) emja(at)live.fi

  VastaaPoista
 27. En ole koskaan kokeillut Sensain tuotteita
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Sensai on nimenä tuttu mutta en ole kokeillut tuotteita :)

  Mukana upeassa arvonnassa :)

  peraltuu@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Sensai on vain nimeltä tuttu, kokeilemaan en ole vielä päässyt. Tuo mielikuvan laadukkaasta ja hoitavasta tuotteesta. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Ainoa käyttämäni tuote sensailta on ripsari. Mielelläni kokeilisin näitäkin, joten mukana arvonnassa. kjvaisan@gmail.com

  VastaaPoista
 31. On tuttu sarja, tänän hetken suosikki on Silk edt tuoksu <3
  kynsipollo@gmail.com

  VastaaPoista
 32. En ole Sensaita kokeillut, mutta olisi kiva testata näin kauniita tuotteita :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Nimenä on toki tuttu, mutta en ole raaskinut ikinä ostaa heidän tuotteitaan. Jospa nyt olisi arpaonnea :)

  Nina.sandberg2[at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Oon ihastellut Sokoksessa Sensain tuotteita, mutta en oo päässyt niitä vielä koittamaan :)

  ♡:Sara, mypersonalgalaxy@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Ei ole tuttu sarja. Olisi mieletöntä jos arpaonni osuisi kohdalle!! charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 36. Aikku10
  Sensai on vain nimeltä tuttu, en ole koskaan ennen kokeillut sarjan tuotteita mutta jospa nyt pääsisin, toivon niin.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 37. HennaH
  Ripsari ja huulipuna ovat tälläkin hetkellä käytössä mutta en ole muita tuotteita kokeillut.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Peppinen
  Sen verran hintava kosmetiikkasarja, että vain nimeltä tuttu, S-etukortilla olisi nyt mahdollisuus saada edullisemmin. Lahjaksi antaisin.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 39. Nämäkin jääneet testaamatta hintojen vuoksi, ei vaan kukkaro repiä :'D
  saraminttumaria@gmail.com

  VastaaPoista
 40. sensain creamy soapia olen kokeillut matkakoossa,kuten myös puhdistusöljyä.tykkäsin molemmista kovasti,mutta korkea hinta estää ostamasta täysikokoisia tuotteita.myös sensain irtopuuteri on tuttu.
  jenni.ollikainen@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Nimeltä kyllä tuttu, mutta käyttökokemuksia ei ole.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Ihanan kuuloisia tuotteita! Mukana siis! :) optimismia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. MARLA: Sensain cellular perfomance - sain näytepakkauksen ja rakastuin sillä istumalla. Valitettavasti opiskelijan budjettiin ei sensai ihan sovi.
  Itseltäni löytyy sponge chief-liina, täydellinen puhdistamiseen varsinkin reissun päällä.
  saksojen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Itseltä löytyy sponge chief-puhdistusliina, äärettömän toimiva erityisesti reissun päällä. Sensai on tuttu näytepakkauksista, rakastan sarjaa mutta en hintaa :(
  saksojen@gmai.com

  VastaaPoista
 45. En ollut kuullut kyseisestä sarjasta aikaisemmin, mutta kuulostaa hyvältä. Maiju.Hyyrylainen@Gmail. Com

  VastaaPoista
 46. Voi vitsit, tämä setti kuulostaisi ihan nappijutulta mun iholle, nyt on kyllä kaikki peukut ja varpaat pystyssä! Sensai on vain nimenä tuttu, en ole jostain syystä koskaan innostunut ostamaan. Laatumielikuva on kyllä korkea.

  VastaaPoista
 47. Ei ole, mutta olen halunnut kokeilla jo kauan aikaa :-) emminum at gmail.com

  VastaaPoista
 48. Chibi

  Ennemmän ja enemmän tutustun (ja näköjään rakastun :) ): ensin kokeilin meikkivoidetta (ei oikein toiminut, mutta olenkin sen kanssa erittäin vaativa), sitten kuuluisaa ripsiväriä (täydellinen uintia harrastavalle), irtopuuteria en enää ikinä vaihda toiseen, Sensain on jo pysyy <3, nyt syksyn aikana tutustuin poskipuniin ja rakastuin :)

  aikohuutis(a)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Mulla ei ole ollut varaa ostaa itselleni näitä hoitotuotteita, mutta arvonta on niin upea, että koitan onneani:)
  betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Olen kokeillut Sensain uutta putsaria näytepakkausken verran ja olen ihan myyty! Ehdottomasti mukana mahtavassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Sensai on nimenä ja brändinä tuttu, mutta en ole vielä päässyt itse koskaan kokeilemaan. :/
  punapeippo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 52. En ole kokeillut. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Sensai ei ole minulle tuttu, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan. :)

  Sähköpostiosoitteeni arvontaa varten: jasmine.ahola-olli@helsinki.fi

  VastaaPoista
 54. vain nimenä tuttu.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 55. Tuttu nimenä ja upeina pakkauksina pääosin, Sain tädiltäni kokeiltavaksi Silk peeling powderia, ja se on tähän mennessä suunnilleen ainoa kuorinta, jota herkkä ihoni sietää. (jos ei kuori, nii iho pukkaa näppylää) Ainoa tuttu tuote, mutta se on pelkkää rakkautta <3
  supernatural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Tässä olisi luksusta kerrakseen! Näytepakkauksia kaksoispuhdistuksesta olen testannut, ja ne ainakin vakuuttivat. Opiskelijabudjetilla kuitenkin ainoa tällä hetkellä omistamani Sensai tuote on puhdistusliina, niitä on kulunut useampia (:
  Sanni.riekki ät student.tut.fi

  VastaaPoista
 57. Upea arvonta! :)
  Sensain 38 ripsarit on maailman parhaita! ♡ Olikohan syksyn 3+1 päivillä tarjouksessa oli puuteri ja harmittaa miksi en ostanut :( Muista kun ripsarista ei ole kokemuksia.
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 58. Ja aina vain huikeampia arvontoja :) Sensain ihonhoitotuotteita en ole edes kokeillut, mutta automaatti kulmakynä ja rajaustussi ovat ihan lemppareita!

  sannav72@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Sensai kasvohoito en ole kokeillut mutta joku päivä! Tänä vuonna olen ostanut ja käyttänyt Sensai conclear, eyeliner, hajuvettä ja laukussa on aina mukana total matte finish powder. Siis, minusta on tullut Sensai tyttö :) Haaveilen tietysti Sensai ihonhoidosta mutta asia kerralla. @lottakhlotbjo@yahoo.com

  VastaaPoista
 60. Ei ole tuttu merkki, mutta haluaisin kokeilla :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Sensai tuotteet ovat tuttuja, aikuinen rasvainen ihoni pitää niistä. Paras tuote mielestäni on Silk peeling powder kuorintajauhe.

  niina.laine@kotiportti.fi

  VastaaPoista
 62. Sensailta olen käyttänyt vain kerran kaksoispuhdistuksen näytteet, mutta nämä tuotteet vaikuttaisivat juuri siltä, mitä ihoni kaipaa. Se on nyt vähän temppuillut ja kaipaa rasvaiselle iholle soveltuvaa kosteutusta. :) meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Sensai Eye Contour Balm on aivan ihana joten vastaan sen :). Näitä en ole vielä kokeillut, joten olen taas mukana.

  VastaaPoista
 64. Ei ole tuttu. Kaupassa olen nähnyt, mutta en ole vielä testannut. T:maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Ehdoton suosikki on tietenkin ripsiväri, ainoa joka toimii minulla! Samoin kosteuttava naamio. sadepai@gmail.com

  VastaaPoista
 66. En ole raskinut testata eli ostaa... siis mukana! nellabe@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Sensain 38 on luottoystäväni, mutta muuten en ole merkin tuotteita käyttänyt. Innolla kyllä kokeilisin :)
  whiteflower(at)wippies.com

  VastaaPoista
 68. Liian kallis on ollut minullekkin, mukana :) karmiva-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Sensain 38 -ripsari on loistava. Muita tuotteita en ole kokeillut mutta mielelläni kokeilisin 😊
  rantala.hanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Ei ole kokemusta Sensain tuotteista :D
  verttuli_@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Nyt on kova arvonta. Sensai tuttu ripsarin ja Silkkn osalta.

  VastaaPoista
 72. En ole tainnut kokeilla mitään, joten mukana arvonnassa!
  pirre.autio(at)gmail.com

  VastaaPoista
 73. Ei ole tuttu sarja, vain nimi on tuttu. :) jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 74. Sensai on merkkinä tuttu, mutta koskaan en ole sitä raaskinut hankkia itselleni. Mutta josko nyt, eli arvonnassa mukana!
  mussuha@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Ei ole tuttu, mutta enemmän kuin mielelläni tutustuisin!

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Olisi uusi tuttavuus mutta erittäin mielelläni tutustuisin.
  susatar8@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Tuttu on, suosikki on ehkä puhdistusöljy.
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 78. koskaan en ole kokeillut mutta hyvältä kuulostaa!
  laura.vahanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Joskus kauan sitten olen sensain tuotetta käyttänyt. Mukaan! =)

  hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. On tuttu merkki, mutta en ole koskaan omistanut mitään kyseisen merkin tuotetta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Minulla on sensailta irtopuuteri, joka on hyvä tuote. Varmasti ovat laadukkaita ja ihania rasvoja =)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Hui mahtava arvonta! Sensain 38 on se paras minulle:)
  mysteriousmx3@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Sensain irtopuuteri on loistava pintakuivalle iholle, siinäkin kun on kosteuttavaa silkkiä mukana! 😊

  kumpulainen-kaihera@outlook.com

  VastaaPoista
 84. Ei ole tuttu sarja. Mutta olis ihana kokeilla -tätäkin!

  VastaaPoista
 85. Olen siitä onnellisessa asemassa, että olen päässyt kokeilemaan Sensain tuotteita - tosin tästä alkaa kyllä olla reilut 5v aikaa.. Rakastin sitä tuoksua mikä tuotteissa on <3 sitä ei osaa sanoin kuvailla, se on vaan jotain..täyttä rakkautta. Sensai Silk Soothing Cream on mieleen jäänyt ainakin kerrassaan upeana tuotteena.

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Uusi sarja minulle! :) cerppa@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Herran jestas mikä palkinto!!
  Tuttu on lähinnä 38 ripsari ja puhdistusöljy <3
  Muuten ihan liian hintava mun lompakolle :(

  VastaaPoista
 88. Olen kyllä lukenut Sensaista, mutta muuten merkki ei ole tuttu.

  relata.refero@netti.fi

  VastaaPoista
 89. Ei ole kyllä tuttu sarja, mutta olisipa kiva testata! :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 90. En ole testannut Sensailta mitään muuta kuin niitä uusia tuoksuja. Kovasti houkuttaisi, mutta vielä en ole raaskinut kukkaron nyörejä höllätä. Jotenkin tuntuu, että näihin tarvitsisi sen kipinän jostain. Parasta olisi tietysti voittaa ne itselleen, mikäs sen parempi tapa koukuttua ;)

  neitiminttukihara@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Sensai on ihana sarja :) Minulle sopivin tuote on Sensai Silk Emulsio Moist.
  josalmela@luukku.com

  VastaaPoista
 92. sensain ripsiväri ja hoitovesi ovat tuttuja.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Sensai on jäänyt hintavuudensa takia vielä kaupan hyllylle.

  Markimta@outlook.com

  VastaaPoista
 94. Tiedän kyllä kyseisen sarjan, mutten ole koskaan kokeillut sitä. Mielelläni testailisin näitä tuotteita! :-)

  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Ensimmäisiä selektiivisen puolen luomivärihankintojani oli Sensain Kigiku-paletti. Kissarajaukset teen aina Sensain liquid eyelinerilla ja Sensain tuotteet(silky purifying oil ja creamy soap) tutustuttivat minut kaksoispuhdistukseen. Merkin eleetön yleellisyys puhuttelee.
  kukka_-maaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Tiedän sarjan, mutta en ole tutustunut sen paremmin.
  tuhansia.sivuja@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Ainoastaan nimi on tuttu
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Wou mitä luksusta! Sensailta olen kokeillut vain monien kehumaa 38-ripsaria, joka ei kuitenkaan omaksi suosikikseni noussut. stigaba(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Valitettavasti ei ole tuttu, mutta olisi kiva tutustua.

  scooter (at) netti.fi

  VastaaPoista
 100. Sensain sy-voide ja puhdistusöljy on vakituisessa käytössä ja ylimääräistä rahaa olisi niin moni muukin juttu menisi kokeilulistalle :) edt hajuvettä olen pohtinut joululahjaksi itselle mutta saa nyt nähdä...
  kirsimtuo@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Ihan uusi sarja ei ole, sillä puhdistusaineisiin olen jo koukussa. ;) Näitäkin olisi ihanaa, vaikkakin vaarallista kokeilla!
  mapetitevie82(a)gmail.com

  VastaaPoista
 102. Sensai on ihana! Jos olisi joku sarja, jota saisi ainoastaan käyttää loppuelämän, se olisi tämä. Tällä hetkellä oma varallisuustilanne ei kuitenkaan salli siihen. Kaksoispuhdistukset, irtopuuteri ja 38 volumizing -ripsari ovat parhaita. <3 Ripsari tosin ainut, mistä en voi budjetistakaan huolimatta luopua ja siihen sijoitan kerrasta toiseen. Huh, jos nämä voittaisi. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Ei ole tuttu

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 104. Ei ole tuttu. Siis tiedän kyllä sarjan, mutta en ole tullut ikinä kokeilleeksi heidän tuotteitaan. suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 105. Ei ole tuttu sarja!
  isla123(a)luukku.com

  VastaaPoista
 106. Taas mahtava arvonta! :) Sensai ei ole mulle tuttu, mutta nuo tuotteet kuulostavat aivan ihanilta, joten olisi ihanaa päästä niitä testaamaan! :)
  kipuajaposkipunaa@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Tiedän sarjan, mutta se ei ole silti tuttu. En ole raaskinut koskaan ostaa sitä.

  muistan [at] hushmail.com

  VastaaPoista
 108. En ole vielä testannut, mutta paljon kehuja kuullut Sensaista.
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 109. En ole käyttänyt Sensain tuotteita.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 110. Selekosmetiikkaan ja Sensaihin olen tutustunut vasta kuluvan vuoden aikana, mutta kahta tuotetta en ihan heti ole vaihtamasssa - 38 ripsiväriä ja Total Finish meikkipuuteria. Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  missmxblog@gmail.com

  VastaaPoista
 111. On tuttu ja käytän säännöllisesti puhdistussaippuaa ja ihovoidetta. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Ei ole tuttu sarja. Blogeista olen lukenut.
  Mukana arvonnassa: mari.pajunen@rejlers.fi

  VastaaPoista
 113. Luksusta olisi tyrkyllä. Ihana, ylellinen arvonta. Meikkivoide ja ripsari ovat tuttuja Sensailta. Mukana ehdottomasti.
  railimani1@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Sensai ei ole tuttu sarja, mutta kivahan sitä ois kokeilla! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 115. 38 ripsari ollut käytössä jo vuosia ja joitain puhdistustuotteita olen käyttänyt ja tykännyt. Myös näitä arvontatuotteita olisi kiva kokeilla. nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 116. Sensain irtopuuteria olen käyttänyt. :)
  pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Sensain 38 ripsari on luottotuote, muuta en merkiltä ole kokeillut. Upea arvonta, kuulostaa omalle iholleni kovasti sopivalta.
  emvm@suomi24.fi

  VastaaPoista
 118. En ole hurjasti Sensain tuotteita käyttänyt, mutta kaksoisputsauksesta olen pitänyt! -Sari P- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 119. Nimi on tuttu, mutten ole vielä kokeillut itse.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 120. Ei ole tuttu, mutta sitäkin kiinnostavampi.
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 121. Mukana ollaan. :) Merkki ei kyllä ole ennestään tuttu...

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 122. Sensain 38-ripsari on tuttu ja ollut itselläkin käytössä.
  ansamaria33(a)gmail.com

  VastaaPoista
 123. Sensai on tuttu vain nimeltä, mitään en ole kokeillut - hinnat hieman turhan kalliita :( Nämä kuulostaisi ihanalta!
  maisamiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Sensailta suosikkeja on primerit, ripsivärit (alaripsiin vain!) ja tietenkin ihonhoito <3 Puhdistusöljyt, voiteet... <3 Oh you know! inthispartoftown(ät)gmail.com :)

  VastaaPoista
 125. Sensaista olen lukenut ja kuullut paljon hyvää, mutta omakohtaista kokemusta ei vielä löydy laisinkaan. Todella mielelläni kokeilisin!
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 126. Ei ole tuttu.
  mikkof (at) netti.fi

  VastaaPoista
 127. Sensailta tuttu on vain nestemäinen rajauskynä, sekin erinomainen! :)

  Terkuin, Emma
  emma.gemma@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Vau, mikä palkinto! En ole päässyt kokeilemaan kotona, mutta maskeerauksen yhteydessä kylläkin, täydellinen hemmottelutuote ❤️

  Katisarita(at)gmail.com

  VastaaPoista
 129. Hintojen takia oon vaan haaveillut.. Jos nyt onnistais :D krista-tuukkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Nimi on tuttu, olen jo pitkään haaveillut, mutta en ole kokeillut! <3
  merienn888@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Sensai on osittain tuttu tuotesarja. Itselläni ei ole ollut sarjan tuotteita käytössä, mutta olen kuullut merkistä paljon hyvää. Varmasti on luksusta iholle :)
  tahrataide@gmail.com

  VastaaPoista
 132. ei ole ennestään tuttu, mutta hyvin kiinnostavalta kuulostaa :)
  pipruzka@luukku.com

  VastaaPoista
 133. En ole kokeillut Sensai tuotteita vielä. On vaikea löytää tuote sarjaa joka sopisi pintakuivalle sekaiholle. Olisi riittävän puhdistava ja kosteuttava, ei lisäisi tai tukkisi ihohuokosia. Sensai tuotteista olen lukenut ja kaksois puhdistus olisi varmasti toimiva, kosteutuksesta puhumattakaan. Erittäin kiinnostunut olen ja aivan mahtavaa kun joku voi voittaa näin ihanan tuotepaketin.
  salla_kok@hotmail.com

  VastaaPoista
 134. En ole testannut Sensai tuotteita vielä. On vaikea löytää pintakuivalle sekaiholle tuotteita jotka puhdistaisivat hyvin ja kosteuttaisivat riittävästi tukkimatta ihoa. Aivan mahtava arvonta! salla_kok@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Hieman olen tutustunut, kun olen saanut näytteitä siitä. Vaikuttaa oikein hyvältä sarjalta. Ihan lemppari on Sensain the silk parfyymi <3 annukka14@hotmail.com

  VastaaPoista
 136. En ole kokeillut!

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Voi hyvänen aika mikä palkinto <3 <3 <3 oohh!!! Sain nyt lahjaksi Sensain kaksoispuhdistuksen ja se onkin ensimmäinen omakohtainen kokemukseni sarjaan. Kävin tietty heti ostamassa sen puhdistusliinan myös :)

  wastinglifestyle AT gmail piste com

  VastaaPoista
 138. Sensain 38 on ainoa mitä on merkiltä käyttänyt. Nämä olisi ihan ylellisiä :)
  koo.aaa@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Joitakin näytteitä olen saanut Sensain tuotteista, joten kokeiltu on, mutta en itse ole hankkinut mitään. ensiluokkaisislta ainakin tuntuivat.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 140. Aaaaaa Prime solution! <3 En ole vieläkään raaskinut ostaa sitä. Silk-sarjan kakkosemulsiota on tullut käytettyä pari pulloa (ja kolmosta yksi), mutta cellularin versiota en ole kokeillut.

  Sensailla on paljon ihanaa, mutta ehkä kuitenkin milky soap on yli muiden. :)

  nutturapaa gmail.com

  VastaaPoista
 141. en ole kokeillut mutta olen kuullut. hennamar@outlook.com

  VastaaPoista
 142. Ihana arvonta! Sensai on merkkinä tuttu (ja himottu), mutta hintansa vuoksi jäänyt aina kauppoihin. Jospa nyt onni suosisi minua �� mari.ryynanen@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Sensai on nimeltä tuttu merkki, mutta en ole ollut onnekas omistaja vielä:)

  VastaaPoista
 144. Ja sähköposti laureatelle @ gmail.com :D

  VastaaPoista
 145. Osallistun yökyöpelinä ^_^ Sensai on tuttu, mutta vähän olen silti tuotteita kokeillut. Kulmakynä oli teininä must ( tosin silloin nimi taisi vielä olla Kanebo ) ja vuosia sitten käytin meikinalusvoiteen. Ripsari on myös tuttu!

  salkanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 146. Oi! Sensai on tuttu merkki, mutta hieman harvinainen herkku minulle. Silloin kun on varaa (tänäänhän tuli veronpalautukset ;) ). ameochi (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 147. Muutamaa tuotetta olen ilokseni kokeillut Sensailta. 38 ripsiväriä, sponge liinaa sekä Silk sarjan emulsiota. Ihania tuotteita. Emulsion edellisestä käytöstä on kylläkin vierähtänyt useampi vuosi.

  VastaaPoista
 148. Luumunkukka(at)luukku.com
  Uus merkki

  VastaaPoista
 149. Sensain 38 maskaraa olen joskus kokeillut :)

  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 150. On tuttu, mutta vain joiltain osin. Ihana sarja! kaislarannalla@gmail.com

  VastaaPoista
 151. No eipäs ole.. ehkä juuri tuon hinnan ja saatavuuden (asun metsässä:) ) vuoksi! Olisikin upea päästä testailemaan ja hehkumaan :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 152. Oi, kuulostaa mun talvikuivan ihon pelastukselta! Sensain tuotteita en ole kokeillutkaan ennen.

  h_lo(ät)netti.fi

  VastaaPoista
 153. Olen kokeillut Sensain jotain puhdistusvoidetta (?) yhden näytetuubillisen, siitä jäi mieleen ylellinen tuoksu! Jos tän paketin voittaisin niin se menis äidille joululahjaksi, vaikka kyllä himottaisi ihan itse nuo käyttää.. Mutta äiti ansaitsee luksusta :)

  pautsi_p(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 154. Sensailta on tuttuja ainoastaan Liquid eyeliner, johon saa näppärästi täyttöpakkauksen ja 38°C mascara. Ihonhoitotuotteet ovat valitettavasti liian hintavia, joten olisi ihana päästä kokeilemaan.
  gentlyoutoftime (a) yahoo.com

  VastaaPoista
 155. Pääsin juuri sairaalasta tiputuksesta kotiin ja tuli kiire heti osallistumaan arvontaan. :) Mulla ei ole yhtäkään Sensain tuotetta, joten en osaa lempparia vastata. Mutta eniten mieleen on tällä hetkellä ne tuoksut. <3 Toki tuo palkinto olisi niin ylellinen, että siitä voisi vaikka löytyä oma lempituote. <3
  Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 156. Hei, olin mukana kuntokeskukseni Sensai-illassa ja siellä esiteltiin näitä tuotteita. Ihastuin ja vakuutuin mutta ei ole kukkaro antanut myöten hankkia. Joten ilolla mukana ihastuttavassa arvonnassa

  tarjaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 157. en ole kokeillut .olen kuitenkin kuulut tuoteesta.k.tinkanen@gmail.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown