Kuivaöljyjen kuningatar


Kuivaöljyillä ja minulla on hankala historia. Rakastan käyttää erilaisia öljyjä varsinkin talvella kasvojen iholla, kaulalla ja decolteella, mutta vartalonhoidossa en voi sanoa kovinkaan paljon pitäneeni niistä. Monet tutut ovat suositelleet vartalolle öljyjä, kun olen valitellut talvisin kuivuvaa ihoani. Olen kuunnellut suosituksia ja kokeillut parin vuoden aikana useita erilaisia, varmasti yli kymmentä erilaista, mutta en ole pitänyt. Vaikka olisin säännöstellyt öljyä vain hivenen, minulle jää niistä aina sellainen "liukas" olo, jonka epämukavuudesta en vain ole päässyt yli. Olen kyllä huomannut miten hyvin öljyt kosteuttavat verrattuna muihin vartalotuotteisiin. Olen kuitenkin tyytynyt rasvailemaan vartalon ihoa varsinkin helposti kuivuvia sääriäni atoopikoille tarkoitetuilla voiteilla. 

Ensiksi on pakko todeta, että on jotenkin niin minun tuuriani, että ensimmäinen vartaloöljy mistä olen oikeasti koskaan pitänyt maksaa "maltaita" tai en itseasiassa pitäisi hintaa mitenkään hirveänä, jos pullo olisi isompi, mutta se on pieni vain 100 ml:ä. Siitä määrästä ei oikeasti riitä kovinkaan moneen koko vartalon "öljykylpyyn". Varsinkin kun öljyä kuluu levitykseen aina huomattavasti enemmän kuin vaikkapa emulsiota, vaikka sen levittäisitkin suositusten mukaan hieman kostealle iholle. Joten olenkin käyttänyt yllätyksenä saamaani May Lindstromin The Good Stuff Radiance Oilia kohdennettuihin kohtiin vartalolle. 


Kun otin tuotteen käyttöön olin hyvin epäileväinen, koska kuivaöljykokemukseni eivät olleet kovinkaan hyviä. Tiesin, että May Lindstromin tuotteet ovat jännittäviä, persoonallisia ja niihin on käytetty kalliita ja ravinnerikkaita botaanisia raaka-aineita. Tiesin myös, että tuotteet ovat luksusluokan luonnonkosmetiikkaa. Silti tämän öljyn hinta tuli vähän yllätyksenä, koska menin tarkastamaan sen vasta, kun olin jo ehtinyt ihastumaan siihen. 

Öljy on pakattu ylellisyyttä henkivään mustaan lasipulloon. Pullossa on pumppu, joka on ehdottomasti paras keino annostella öljyä oikea määrä. Radiance Oilin tuoksu on itämainen, se on sekoitus tuotteessa olevia raaka-aineita: herkullista kaakaota, ruusua, laventelia ja itämaista ylang-ylangia. May itse suosittelee öljyä käytettäväksi mm. hiuksissa, kylpyvedessä tai jalkakylpynä, mutta itse olen hoitanut tällä säärieni kuivan ihon, sekä hemmotellut decolteen ohutta ja haurasta ihoa. Öljy on väriltään kultaista ja se on täynnä kultaista hippua (micaa), joka hierottaessa hajoaa pieneksi hillityksi shimmeriksi iholle. On varmaan turha sanoa, että rakastan tämän koostumusta, tämä on oikeasti kuivaöljy. Öljy imeytyy ihoon hetkessä, eikä jätä liukasta tunnetta, mitä inhoan. Sääret suorastaan hehkuvat, mutta mikä parasta tämä poisti niistä kaiken kuivuuden vain yhdellä ainoalla levityskerralla. Yleensä jos laitan illalla öljyä sääriin, ne ovat aamulla uudestaan kuivat, mutta eivätpä olleet tämän käsittelyn jälkeen vaan aamulla sääret näyttivät ja tuntuivat silkkisiltä, eikä minun tarvinnut lisätä öljyä. Taisin sanoa itsekseni hiljaisen waun. Kesällä shortsi- ja hamekaudella tämä olisi ehdoton hitti saada sääret hetkessä edustuskuntoon, sillä tämä antaa kalkkunasäärille välittömästi pienen kultaisen hohteen. Muutamien levityskertojen jälkeen mielestäni myös decolteen ihon kimmoisuus on parantanut. Tuote onkin jokaisen euron arvoinen. En tiedä mikä tuotteen cocktailissa toimii kuin taika, mutta se vain toimii, paremmin kuin mikään muu tähän mennessä kokeilemani kuivaöljy. Se on eittämättä kuivaöljyjen kuningatar.


May Lindstromin tuotteita voi ostaa mm. Jolien verkkokaupasta. Öljyn suositushinta on 118 euroa.

Oletteko kokeilleet May Lindstromin tuotteita? Suosikkeja?


Tuote lehdistönäyte. 1. Vähän on itselläkin tullut öljyjä käytettyä vartalolle, vaikka ne varsinkin talvella olisivat varmasti juuri sitä mitä ihoni kaipaa.. Tuo vartaloöljy ei kyllä ole jokaisen maija meikäläisen tuote hintansa puolesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei... Eikä todellakaan koko kropan öljyämiseen, jos haluaa säästellä arvokasta tuotetta. Mutta juurikin säärille varsinkin kesällä ja toki talvella kuivuuteen ihan ässä.

   Poista
 2. En ole kokeillut, hinta alkaa olla jo sellainen, ettei ihan heti tulisi ostettua, mutta huokailen täällä kyllä ihastuksesta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintahan ei olisi paha, jos tuote olisi sillä tavalla riittoisa kuin kasvovoide tai tuoksu, mutta öljy... Vain spesiaalitapauksiin. ;) Tuote on hinnastaan huolimatta paras kuivaöljy mitä olen käyttänyt.

   Poista
 3. Tuo pullo on aivan upea! Ja öljyn tuoksu kuulostaa niin♡ Hinta kyl on aika rouhee :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Öljy vaan on yksinkertaisesta parasta öljyä, mitä olen iholleni pistänyt. Riittoisuuteensa nähden hinta on kyllä rouhea. Jotenkin olin ennen hinnan tarkistusta päässäni kuvitellut tämän hinnan johonkin 70 euroon, mutta meni vähän vikaan. :D

   Poista
 4. En osaa käyttää vartaöljyjä, koska iho jää vain lähmäiseksi, mutta epäilemättä erinomaisiakin öljyjä löytyy. Tämä jää väliin reippaan hinnan takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, on jotenkin sellainen olo, että jos istuu vaikka shortsit jalassa tuoliin, niin siitä öljystä jää siihen tuoliin jälki, se ei ikäänkuin millään imeydy ihoon, vaikka odottelisi tunteja. :D Tämä ei sitä tee vaan iho tuntuu ainoastaa pehmeältä. Mutta kerron heti, jos koskaan löydän yhtä hyvän mutta halvemman öljyn kuin tämä. ;)

   Poista
 5. Itselläni ei ole juurikaan kokemusta vartaloöljyistä, mutta ne sopisivat taatusti mun pintakuivalle iholle, ainakin näin talvisin. Ajattelin tulla kiittämään arvonnasta voitamastani paketista, joka saapui postissa jokin aika sitten! Tuotteet vaikuttivat ihanilta ja pääsivät heti käyttöön pikkujoulumeikin teossa. <3

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Mä en oo oikein ikinä tykännyt laittaa öljyä iholle, mutta tämä kuulostaa kyllä niin hyvältä, että ehdottomasti voisin tuote laittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, kun ne jättää sellaisen liukkaan tunteen, mutta tämä ei jätä. <3

   Poista
 7. Ihanalta kuulostaa ja itse olen kanssa ollut vähän niin ja näin öljyjen kanssa.

  VastaaPoista
 8. Oletko kokeillut levittää öljyä ihan märälle iholle? :) Siis jättää vaan tylysti kuivaamatta kokonaan suihkun jälkeen. Näin saan itse levittymään kaikista parhaiten (luonnonkosmetiikan) öljyt ja menekki on vain puolet vartalovoiteen määrästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen, mutta silti liukasta, toki öljyä menee vähemmän. Ehkä se siihen tunteeseen pitäisi vaan oppia. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives