Parhaat – Marraskuu`15


Huh, oli pakko huilata yksi päivä tässä välissä arvontaviikon jälkeen, mutta nyt jatketaan entiseen malliin. Arvontaviikon voittajat on tavoitettu yhtä lukuunottamatta ja palkinnot lähtivät eilen postiinkin. Dr. Hauschka -arvonnan voitti Anonyymi, joka kommentoi klo 14.31. Sirkku, olen laittanut sinulle sähköpostia, otathan minuun mahdollisimman pian yhteyttä niin paketti ehtii sinulle vielä jouluksi. 

Viime viikolla olisi normaalisti tullut tietenkin yhteenveto kuukauden parhaista tuotteista, koska arvontaviikko sekoitti kuvioita, ne marraskuussa ihastuttaneet tuotteet pääsevät esille vasta nyt. Mukana on tällä kertaa hieman yllättäen hiuslakkaa, tehokasta voidetta, joka toimii loistavana kirkastavana naamiona, hohtoa luomille ja poskipäille sekä tuoksu, jossa melkein uiskentelin koko marraskuun. Kun olin valinnut tuotteet, tajusin, että taisi minulla olla marraskuussa lempivärikin. Se oli kulta. ;)


JOHN FRIEDA ULTIMATE FIXATION HAIRSPRAY

Olen testaillut tässä vuosien aikana monia John Friedan shampoita ja hoitaineita, tiedän, että moni tykkää niistä kuin hullu puurosta esim. Karkkipäivän Sanni, mutta minulle ne ovat olleet mitäänsanomattomia elämyksiä. Syy, miksi niitä ei ole täällä näkynyt. Niinpä olin hyvin epäileväinen, kun tartuin Ultimate Fixation -hiuklakkaan. Koska hiukseni ovat todella liukkaat, hennot, helposti sähköistyvät, lakan pitää olla jytyä tavaraa, jotta se miellyttää minua. Kaikille mukamas hennon kiinnityksen antaville näytän kieltä. Lakka ei saa kuitenkaan missään nimessä tehdä hiuksia hirveän koppuran näköisiksi ja sen on lähdettävä pois kevyesti harjaamalla. Oma lakkani on sarjan vahvin ja voi kyllä, tämä täytti kaikki toiveeni. Tuoksu tässä on sellainen raikas, ei mikään henkeen menevä. Suihke on todella ihastuttavan hienojakoinen, joten lakka jakautuu tasaisesti kaikkialle. Olen käyttänyt pullon melkein loppuun, eikä suutin ole mennyt tukkoon kertaakaan. Tämä ei ole itsestään selvyys monien lakkojen kohdalla. Jos haluat hiuksiin kunnon pitoa edullisesti, suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä. Pullo toki ei mitenkään ulkonäöllään koreile, mutta kestän sen.


PHFORMULA V.I.T.A A CREAM 

V.I.T.A A on korkean konsentraation A-vitamiinivoide, joka sisältää 1,5% puhdasta retinolia. Voide vahvistaa ihoa. Hoitaa tehokkaasti tulehduksia ja vähentää vanhenemisen merkkejä. Voide antaa iholle myös nopeaa pitkäkestoista kosteutusta. Tämä voide on oikeasti niin tehokasta, että käyttö on aloitettava varoen. Tätä ei siis missään nimessä laiteta aluksi kasvoille joka päivä, sillä se voi aiheuttaa ihon hilseilyä. Itse aloinkin pitää tätä sellaisena hemmottelevan yöhoitona 1-2 kertaan viikossa. Varsinkin silloin, että seuraavana päivänä ihon pitää näyttää erityisen hyvältä. Laitan illalla puhdistetulla iholle voidetta hieman paksumman kerroksen ja annan imeytyä hetken ennen nukkumaanmenoa. Aamulla kaikki mahdolliset pienet epäpuhtaudet ovat rauhoittuneet, iho näyttää tosi sileältä ja kuulaalta. Todellinen tuhkimotuote tuubissa.


GUERLAIN MÈTÈORITES FLOCONS ENCHANTÈS

Tämän tuotteet esittelenkin teille jo aiemmin. Halusin pallerot silti mukaan postaukseen, koska en tehnyt ainuttakaan meikkiä ilman näitä marraskuussa. Näillä tulee hieman hohtavampi lopputulos kuin normi meteoriiteillä ja nyt juhlakauten more is more. 


GIORGIO ARMANI EYE TINT ZENITH

Olen paasannut näistä Eye Tinteista teille aikaisemminkin. Jokaisen laiskan luomivärin levittelijän pitäisi omistaa ainakin yksi Eye Tint. Millään muulla et saa 16 tuntia kestävää silmämeikkiä sormella taputellen. Itsehän en tuohon lupaukseen uskonut aluksi, koska luomeni ovat tunnetusti hyvin kosteaa laatua, eikä niissä tahdo pysyä mikään. Eye Tint onkin siitä jännä, että se imee luomelta tuon ylimääräisen kosteuden ja se suorastaan tarrautuu luomen pintaan ja pysyy koko päivän kasaantumatta luomivakoon, edes väri ei kulu. Sormella taputellessa pitää olla kuitenkin suht vikkelä, sillä massa kuivahtaa levittäessä aika nopeaan, joten jollain vaalealla sävyllä on helppo aloittaa harjoittelu. Silmämeikin tekoon menee vain 30 sekunttia, kuinka näppärää. Joulun kunniaksi hemmottelin itseäni upean kultaisella sävyllä Zenith, joka on kieltämättä näyttänyt hieman juhlavalta lähikaupan kassalla ostoksia tehdessä niinä päivinä, kun olen sitä silmilleni laittanut. Eipä haittaa, sillä sävy on ihana! Nyt tekisin mieli sitä toistakin kausisävyä, joka on kuparinen...


MICHAEL KORS 24K BRILLIANT GOLD

Kors-viikolla tein aika selväksi, että kolmesta Korsin uutuudesta juuri 24K Brilliant Gold oli se suosikkini. Pitäähän tuoksussa olla jotain taikaa, jos käytin sitä viitenä päivänä peräkkäin. Minulle se on jotain, mitä en koskaan tee. Vuoden 2015 marraskuun muistan sitten ikuisesti siitä, kun tuoksuin mehukkaalle mandariinille, höystettynä jasmiinin kukilla ja puun lämpöisillä vivahteilla.

Mikä oli teidän marraskuun suosikkituote? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Osa tuotteista ostettu itse, osa lehdistönäytteitä.






  1. Mistä saa ostettua tuota Phformulan voidetta? Kuulostaisi just siltä, mitä naama kaipaa tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän hetkiset hoitolat ja myyntipaikat: https://www.facebook.com/phformulafinland/photos/a.1493480914272271.1073741828.1477405245879838/1669676183319409/?type=3&theater

      Poista
  2. Joulumeteoriitit on varmaan mun koko vuoden suosikkituote. Ei tuon kauniimmaksi voi meikkituote enää tulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on! Epäilemättä ne tulee näkymään omissa vuoden parhaat postauksissa. ;)

      Poista
  3. Vita A voidetta käytän samalla laila kun sinäkin ja todella loistava tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! En lähtisi itse sitä joka päivä laittamaan kasvoilla, mutta pari kertaa viikossa käytettynä ihanaa. <3

      Poista
  4. Meteoriitti on ihan ehdoton suosikkini <3 Käytössä ollut ostohetkestä lähtien päivittäin ja aina pitää hetkeksi aamulla pysähtyä silmät kiinni tuoksuttelemaan - ne ovat vain niin ihania!!

    VastaaPoista
  5. Nyt monista blogeista olen lukenut meteroriittihehkutusta ja sen johdosta kehittänyt tarpeen ostaa itsellekkin joskus omat palluraiset. Kyllä blogien luku voi olla vaarallista lompsalle, damn :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, toi on niin tuttua. Monta tarvetta olen itsekin kehitellyt blogeja lukemalla. Clarisonic oli yksi niistä. :D

      Poista
  6. Jos toteuttaisin kuukauden parhaat postauksia (pitäisiköhän aloittaa) täälläkin esiintyisi John Frieda lakka, olen käyttänyt sitä joka pv ja on vallan loistava ja toinen olisi pHformula a.c.n.e seerumi, kyllä on pysyneet näpyt poissa. Tässä kuussa tuleekin postaus hoidoista. := ) Postauksessa voisi hyvin olla tuo Michael Korsin tuoksukin, jos sen omistaisin, sillä ystävällä kun tuoksua tuoksuttelin, niin ooh, on jumalainen tuoksu. <3

    Ihanat suosikit ja leppoisaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Friedan lakka on huippua, mulla on niitä toisiakin, mutta tää vitonen on tarpeeksi jämäkkää makuuni. Kiva kuulla, että phformulasta on ollut apua. ;)

      Ihanaa päivää Tiia!

      Poista
  7. Meteoriitit on kyllä mun suosikkejakin olleet viime aikoina, sopivat niin hyvin tällaiselle rasvanaamallekin, siinä missä normihighlighterit harvemmin sopii. Pääsevät ainakin omaan vuoden parhaat postaukseeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että sopii myös rasvoittuvalla iholle. En ole ennen ajatellut tota, mutta nyt tiedän, jos joku sattuu kysymään. ;)

      Poista
  8. Mahtava kimalleväri tuo eye tint. Saahan sitä arkenakin kimaltaa :)

    VastaaPoista
  9. Nuo kultaiset jutut ovat ihania tämän ajan ilostuttajia!

    Kiitos hiuslakkavinkistä! Nykyinen lakkani menee tukkoon vähän väliä ja se todella ärsyttää aamuisin.

    Itse olen päässyt A-vitamiinin kanssa puolessatoista vuodessa vasta Exuviancen 1%:seen voiteeseen ja sitäkään en vielä uskalla vielä joka yöksi levittää. Jotain näpyntapaista on pari kertaa noussut. Olen näkevinäni jopa pientä silotusta kasvoillani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei ole oikeasti äsryttävämpää, kun hiuslakan tukkoon menevä suutin. Menee hermot.

      A-vitamiini voiteet on tosi tehokkaita ja niihin pitäisi totuttaakin iho vähitellen, varsinkin jos prossat on isot, niin ei todellakaan aluksi jokapäiväiseen käyttöön, mutta kyllä niiden käytön huomaa iholla. ;)

      Poista
  10. Mä niin kuolaan noita meteoriitteja! Pakkauksetkin ovat niin kauniita :) Toivottavasti pukki tuo :D

    VastaaPoista
  11. Hiphei hiuslakka on ja tykkään siitä ja kaikista noista John Frieda tuotteista:) Tehokkaita lakkoja ja yhtä voi käyttää myös muotoilusuihkeena ja kiharrella hiuksiakin sen jälkeen. Nyt en heti muista oliko se tuo, kun mulla on noita lakkoja kolmea erilaista.
    Upean ihana tuo luomiväri kultaisena ja uskon, että on varmasti myös kuparisena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lemppari on ehdottomasti tää vitonen eli voimakkain, mutta vaadin jämäkkää tukea. :)

      Eye Tintit on mun suuri rakkaus. <3

      Poista
  12. Oi, tuo Armanin luomiväri! Tuohon täytyy käydä tutustumassa :) Mun marrassuosikkeja ovat olleet Esset ja Everyday Mineralsin peiteaine ja meikkipohja ^_^

    ps. Mä hankin sen Gamarden puhdistusmaidon ja miselliveden ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eye Tintit on oikeasti jotain parhautta, ne sai mutkin laittamaan luomille kiireessä edes jotain. Yleensä skippaan aina luomivärivaiheen, jos ei huvita. :D

      Mitä oot tykännyt Gamardesta? Aika ihana combo. <3

      Poista
  13. Tuo Korsin tuoksu on niin hurmaava! Itsekin olen aivan rakastunut siihen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! Ne muutkin on hyviä, mutta tää on paras. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives