Vuoden parhaat 2015 – Ihonhoito


Toivottavasti teidän joulu sujui mukavasti. Jos minulta kysytään, niin joulu meni taas kerran liian nopeasti ohi. Toisaalta on olo, että onneksi joulu on vain kerran vuodessa.

Viime vuotiseen tapaan vuoden viimeiset päivät käytetään täällä blogissa siihen, että esittelen Vuoden parhaat -postauksissa kuluneena vuonna itseäni eniten ihastuttaneita tuotteita. Tuotteet eivät välttämättä ole kaikki ilmestyneet kuluneena vuonna, mutta suurin osa on. Tänäkin vuonna tehtävä oli vaikea, koska koitin rajoittaa tuotteiden määrän noin viiteen, ettei näistä postauksista tule ihan älyttömän pitkiä. 

Ihonhoitotuotteita valitessa oli jotenkin jännä huomata, että joukkoon kertyi todella paljon erilaisia tehotuotteita. Tämä otanta kuitenkin kuvastaa mennyttä vuotta ihonhoidossa hyvin, sillä erilaiset tehotuotteet saivat rutiineissani aivan erilaisen tilan kuin ennen. Kyllä se vaan on myönnettävä, että kun neljäkymmentä lähestyy niin erilaisten tehotuotteiden vaikutukset ihossa näkyvät aivan eri tavalla kuin kaksikymppisenä. Tämän kummemmitta puheitta aletaanpa tutustua tarkemmin tänä vuonna ihastuttaneisiin ihonhoitotuotteisiin.


LIERAC MAGNIFICENCE YEUX

Lieracin kiinteyttävä ja heleyttävä Magnificence Yeux -silmänympärysvoide on salainen aseeni, kun haluan silmänympärysihon näyttävän heleältä ja siloisemmalta. Voide on pakattu näppärään valokynämäiseen pakkaukseen. Puikon päätä kierretään, jolloin voidetta valuu toisessa päässä olevaan siveltimeen, jolla on helppo sipaista voidetta silmien alle/reunoille, vaikka lopuksi taputtelen voiteen vielä sormin. Voide on nuden väristä ja pigmenttinsä puolesta se häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, sekä tasoittaa juonteita, katse näyttää heti kirkkaammalta. Tuote on tuoksuton. Pelastaa aamut jolloin unta on liian vähän takana.


SENSAI EXTRA INTENSIVE MASK

Jos käyttäisin vain yhtä naamiota, se oli tämä. Todellinen ihonhoidon Rolls-Royce. Sensain Extra Intensive Mask on yön ajaksi vaikuttamaan jätettävä naamio, joka tekee ihosta pehmeän ja hehkuvan.  Koostumus on paksua, mutta se sulautuu ihoon. Naamiota hierotaan illalla ihoon muiden hoitotuotteiden päälle hellävaraisin liikkein, kun naamio on imeytynyt, sitä otetaan vielä vähän lisää ja painellaan kasvojen iholle. Itse annan imeytyä naamion hetken ennen nukkumaanmenoa. Aamulla iho on täydellisen kosteutettu, pehmeä ja hehkuva. Todellista hemmottelua.


PHFORMULA V.I.T.A A CREAM

V.I.T.A A Cream A-vitamiinivoide sisältää 1,5% puhdasta retinolia ja se on todellinen ihon vahvistaja. Tehokas voide on itselläni käytössä pari kertaa viikossa yövoiteena. Turvaudun tähän myös epäpuhtauksien iskiessä. yövoiteena käytettynä voide tekee ihosta yön aikana sileämmän näköisen ja kuulaan. Kadottaa pienet epäpuhtaudet iholta. Yksi tehokkaimmista kasvovoiteista mitä olen koskaan käyttänyt.


BAKEL RENEW SKIN

Bakel Renew Skin on kaksivaiheinen kirkastava ja uudistava tehokuuri iholle. Tuote sopii niin epäpuhtauksista, ikääntymisen merkeistä kuin ihon pintakuivuudestakin kärsiville. Tuotetta käytetään iltaisin ennen muita tuotteita puhtaalle iholle. Hoito aloitetaan Acid-liinalla, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja estää ihon paksuuntumista. Tämän jälkeen kasvot pyyhitään Basic-liinalla, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja ennaltaehkäisee mustapäiden ja laajentuneiden ihohuokosten muodostumista. Happopitoisen käsittelyn jälkeen ihan tuntee, kuinka kaikki hoitotuotteet tuntuvat hulahtavan ihoon. Kolmenkymmenen päivän kuurin jälkeen iho on mielettömän kirkas, pehmeä ja ihohuokoset ovat pienentyneet. Suosittelen kuuria käytettäväksi pari kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä. Itsellä odottaakin jo uusi paketti kevättä. 


GUERLAIN CLEANSING & TONING MICELLAR WATER

Myönnän, että olen sellaisessa misellivesikoukussa, että olen varmasti testannut melkein kaikki markkinoilla olevat misellivedet, vaikka monet sanovat, että niissä ei ole eroja niin on niissä ja paljon. Toisilla on voinut melkein heittää vesilintua, mutta toisia olen käyttänyt kasvoilleni varsin innostuneesti. Varsinkin puhdistustehot vaihtelevat todella paljon, sen voitte todeta vaikka aikaisemmista vertailuistani täältä ja täältä. Misellivesien luksukseen kuuluu Guerlainin Toning Micellar Water, joka on pakattu raikkaaseen pumppupulloon, jota koristavat kultaiset yksityiskohdat. Iholla raikkaan tuntuinen, hellävarainen ja tasapainottava misellivesi on puhdistajana yksi parhaita mihin olen törmännyt. Tällä irtoaa niin kasvo,- silmä- ja huulimeikkikin. Tuoksu on sellainen mielettömän raikas ja puhdas, mutta silti ylellinen. Erittäin ei-Guerlainmainen. Ei kuivata ihoa.


PAYOT PATCH YEUX

Tämä on jo kolmas pakkaukseni Payotin Patch Yeuxeja. Kertoo varmaan jotain? Kiinteyttäviä ja kohottavia silmänympärysnaamioita suositellaan käytettäväksi kuurina joka toinen päivä kolmen viikon ajan tai säännöllisesti 1-2 kertaan viikossa. Itse olen kuitenkin ihastunut käyttämään näitä aina silloin, kun haluan silmänympärysihon olevan meikin alla edustuskunnossa nopeasti tai silloin kun silmänympärysiho tuntuu kaipaavan jotain extraa. Yksittäispakatut naamiot imeyttävät aktiiviaineet nopeasti ihoon. Laput viilentävät ihanasti silmänalusia ja kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen ilme on heti virkistyneempi, iho hyvin kosteutettu ja kimmoisamman oloinen. Meikki levittyy päälle kuin unelma. Tuote sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa ja persialaista silkkipuu-uutetta, joka häivyttää tummuutta ja vähentää turvotusta. Todella loistava täsmätuote herkälle silmänympärysiholle. Yksittäispakkaus on helppo ottaa mukaan vaikka matkalle.

Mikä oli teidän ihonhoitosuosikki tänä vuonna?

Huomenna jatketaan luonnollisten suosikkien parissa.

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omiani.






  1. Ai että,nyt jäi vaan uteluttamaan ne tuotteet jotka jäi seulan ulkopuolelle! Guerlain on kyl aina niin ihanan ylellisen näkönen♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä niistä pitää tehdä joskus ensi vuoden puolella oma postaus? :D Tosin niitä on paljon.

      Poista
  2. Kaikki näistä sun esittelemistä tuotteista ovat itselle tuntemattomia, mutta hyvin kiinnostavia! Itseäni kiinnostaisi eniten Lierac, Sensai ja Vita. :) Varsinkin tuo Sensain naamio kuulostaa täydelliseltä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain naamio on täydellinen hemmotteluun. <3 Vita on taas tosi tehokas. Lierac taas näppärä käytössä. :)

      Poista
  3. Oijoi mitä ylellisyyksiä. Lieracista olen tykännyt todella paljon ja käyttänytkin kyseisein silmänympärysvoiteen aivan loppuun. pHformula, jeps vannon sen nimeen. <3 Bakel kiinnostaa, koska olen täällä lukenut siitä niin paljon positiivista ja Sensai ja Guerlain, pitkä huokaus. <3

    Paistetta päivään Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieracin tuotteet on kyllä tosi tehokkaita ja samaa mieltä noista muista. ;)

      Ihanaa päivää Tiia! <3

      Poista
  4. Ihastuttava ja mielenkiintoinen kattaus! Mä nakuttelin eilen illalla oman listauksen ja se tulee iltapäivällä blogiin :) Olisi ehkä pitänyt jakaa kahteen osaan, tai kolmeen, no ehkä vuoden päästä sitten :D

    Ja tuota PHformulaa täytyy kyllä kokeilla! Tuo voide kuulostaa just mun tarpeisiin soveltuvalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää tullakin lukemaan sun postaus. Mä yritin viime vuonna samaan postaukseen, mutta päädyin siihen, että pakko tehdä kolme eri postausta (viime vuonna tosin taisi olla neljä), tulee muuten niin pitkä. :D

      Poista
  5. Mun ehdoton lemppari ihonhoitotuote tänä vuonna oli/on Vichyn Skin Sleep, jonka löysin täältä sun blogista ja seuraavana päivänä kävin ostamassa itselleni :) Eli kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Vichylla on kyllä hyviä tuotteita. ;)

      Poista
  6. Siis omat suosikit tänä vuonna on Sensailta. Kaksoispuhdistus ja kasvonaamio ja silmänympärysvoide. Ja sitten sain testerin kasvovoiteesta nimeltä: cellurar performance extra intensive cream. Eli se sininen purkki, joka maksaa 360 euroa... Sitä käyttäisin aina, jos olis varaa. Onneksi tästä 6ml purkista on voinut voidella kohta kuukauden ajan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voide on ihanaa, kuuluu samaan sarjaan tän naamion kanssa. <3 On sellainen Sensain hemmottelevampi linja. Se voide on oikeasti todella riittoisaa, 6ml:n purkista on takuulla riittänyt iloa pitkäksi aikaa. ;) On muuten harvoja niin paksuja voiteita, jota itse pystyn käyttämään myös meikin alla, ei tunnu liian paksulta iholla, vaikka koostumus on tuhtia.

      Poista
    2. Totta! Toimii meikin alla myös:)

      Poista
  7. Mä olen myös misellivesikoukussa ja testannut varmaan ainakin 10 eri valmistajan vettä. Pitääkin mennä katsomaannoi sun testipostaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, sieltä ainakin näkee puhdistusteho, toiset irrottaa paremmin vedenkestäviä kuin toiset. Vesiliukoiset irtoaa pääsääntöisesti kaikilla hyvin. :) Huulipunat on yleensä niitä hankalimpia irtoamaan normi meikistä.

      Poista
  8. Näistä jäi kiinnostamaan Sensain naamio, joka kuulostaa ihan mun tuotteelta. Mielenkiintoinen kattaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain naamio on aivan ihana, siihen voi luottaa, jos haluaa kasvojen hehkuvan seuraavana aamuna. <3

      Poista
  9. Tällaiset postaukset ovat aivan lemppareitani! Kaikki esittelemäsi tuotteet ovat itselleni uusia ja tuntemattomia. Merkkinä kiinnostaa kovasti Lierac, jonka tuotteita kehui ikäiseni farmaseutti taannoin apteekissa. Toistaiseksi luotan Filorgan kosteusvoiteisiin, joista taas ostin uuden kokeiltavaksi. Kaikissa niissä on hyaluronihappoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Lieracin tuotteet on tosi tehokkaita, niistä löytyy kaiken ikäiselle ja kaikenlaisiin iho-ongelmiin tuotteita. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos kaipaa vaihtelua. :)

      Poista
  10. Hei Jonna :)
    Mistä olet hankkinut V.I.T.A A Cream A-vitamiinivoidetta?
    Vinkkisi Baben:n (Urea 10 %) vartalovoiteesta oli hyvä. Kiitos :)
    Eikä minusta ole hassumpi hinta toimivasta tuotteesta. ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pHformulan tuotteita saa ostettua hoitoloista, täältä löydät tuoreimman listan: https://www.facebook.com/phformulafinland/photos/a.1493480914272271.1073741828.1477405245879838/1697331643887196/?type=3&theater

      Tosi kiva kuulla, että olet pitänyt Baben voiteesta, se on huippu ja riittoisa. En ole oikeastaan löytänyt kuin toisen yhtä hyvän kropalle La Roche Posayn Lipikar Baume AP+, mutta Babessa on paljon mukavampi tuoksu ja hieman ohuempi koostumus, jonka vuoksi tykkään siitä enemmän.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives