Jane Iredale Naturally Glam


Jane Iredalen syksyn meikkikokoelma kantaa nimeä Naturally Glam*. Tykkään näistä Jane Iredalen kokoelmista, ne ovat aina hirveän simppeleitä. Ei mitään miljoonia uusia tuotteita, mutta silti viimeisen päälle mietitty look. Tällä kertaa kokoelmaan kuuluu Naturally Glam -luomiväripaletti, Clearly Pink -poskipuna ja kaksi huulimeikkiä PureMoist -huulipuna Gwen ja Just Kissed -kuultopuna Paris. Eikä varmaan tarvitse sanoa, että jos nimessä on sana naturally, se kuulostaa meikissä ihan minun jutulta.


NATURALLY GLAM -LUOMIVÄRIPALETTI 76,55€

Ruusukultainen ohut paletti sisältää viisi ruskan vivahteista sävyä. Sävyjen nimet lukevat paletin pohjassa, mikä on kiva juttu. Sävyistä neljä on hohtavia ja yksi on mattaisampi. Vaalein Feather on hohtava neutraali, Lace kaunis kuparinen kulta, Chenille hohtava ruskea, Satin hohtava ruusukvartsi ja Velvet on sävyistä muita hieman mattaisempi pehmeä suklaanruskea.  

Kaikkien paletissa olevien sävyjen laatu on taattua Jane Iredalea. Värit ovat pigmenttisiä, mutta satiinisen pehmeitä ja olen aina kokenut, että ne on yksiä helpoiten levitettäviä ja häivytettäviä luomivärejä, mitä on markkinoilla. Pigmenttisyydestä huolimatta, jopa aloittelija onnistuu näiden kanssa. Tykkään muutenkin JI:n paleteista, ne ovat markkinoiden litteimpiä ja helppoja ottaa tämän vuoksi mukaan matkalle. Tämä paletti ei valitettavasti ole vegaaninen, koska se saattaa sisältää karmiinia, mutta suosittelen nudejen sävyjen ystäviä kurkkaamaan Perfectly Nude -paletin, joka on yksi eniten käyttämäni paletti sen loistavien neutraalien sävyjen vuoksi. Se sopii myös vegaaneille.


PUREMOIST -HUULIPUNA GWEN 35,50€

Erittäin pehmeä ja runsaspigmenttinen PureMoist -huulipuna Gwen, on varmaankin saanut nimensä Gwen Stefanilta. ^_^ Voisin todella helposti juuri hänelle kuvitella tämän sävyisen tuotteen huulille. Punaa kuvaillaan omenan punaiseksi, sitä se onkin, mutta jännittävän siitä tekee se, että se taittaa selvästi kylmän fuksian sävyiseksi, tätä ei niin erota kuvassa kuin luonnossa. Tämä tekee tietenkin sen, että sävy on todella pukeva monille ja saa näyttämään hampaatkin valkoisemmilta. Huulipuna on todella miellyttävä huulilla ja se myös kosteuttaa huulia, koska siihen on pakattu ihoa hoitavia ainesosia kuten moringa- ja avokadoöljyä sekä aurinkonkukkasiemenöljyä. Väri on kirkas ja koostumus hieman sellainen pehmeän juokseva, tykkään hieman iäkkäämpänä ihmisenä käyttää punan kanssa rajauskynää. Syömisen jälkeen punaa joutuu jonkin verran korjailemaan niin kuin aina näitä kiiltävämmän koostumuksen omaavia, mutta muuten se pysyy nätisti. Sopii vegaaneille.


PUREPRESSED -POSKIPUNA CLEARLY PINK 37€

Heleän purkkapinkin juju on sen sisältämässä hennossa kultaisessa hohteessa. Shimmeri on hienostunutta, mutta sen kuitenkin erottaa selkeästi. Tällä saa sellaisen nätin hieman syksyisessä kuura-aamussa kävellessä tulevat terveen hehkuvat posket. Sopii vegaaneille.


Onko Jane Iredalen tuotteet teille tuttuja? Suosikkeja?

Jane Iredalen verkkosivut ovat uudistumassa ja myös suomenkielisille sivuille tulee pian kattavammin tuotteista tietoa, mutta siihen asti kannattaa käydä etsimässä tietoa täältä tai kyselyä voi laittaa myös suoraan maahantuojalle asiakaspalvelu@estelina.com 

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.





  1. Sain lahjaksi ;) merkin huulikiillon ja siitä tuli välittömästi suosikkini jota olen käyttänyt lähes päivittäin. Nyt tuo huulipunan sävy <3 ja positiivinen kokemus huulikiillosta luovat tarpeen saada tuo puna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kiillot ovat ihania, se pakkaus kaikessa litteydessään on tosi näppärä, kun huulikiiltoa on kuitenkin pidettävä mukana aina. :)

      Poista
  2. Siis todella käyttökelpoisen näköiset luomivärisävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jane Iredalen kaikissa paleteissa on, jos tykkää sellaisista klassisista lookeista. Itsehän en nykyään enää hirveästi muita luomivärejä käytä vain toisinaan, kun sävyt näissä ovat vaan niin mua. :) Arvostan myös sitä, että hävityksen kanssa ei pahemmin töitä tarvitse tehdä, laiska meikkaaja kun olen. :D

      Poista
  3. Kauniit pakkaukset ja laatu on ollut huippua niissä, mitä olen kokeillut. Ihmettelen edelleen, miksi Iredalea myydään niin harvassa paikassa. Tiedän Jyväskylässä yhden apteekin, josta niitä saa, eikä minulla ole juuri asiaa sinnepäin. Miksi ei Sokoksilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iredalella on haluttu pitää brändi Suomessa vain kauneushoitolomyynnissä ja sitten rahoittaa tietenkin tuota saatavuutta, muutama nettikauppakin Suomesta löytyy, päivitän ne tähän postaukseen, kunhan JI:n suomenkieliset sivut valmistuu. Toi on tietenkin juttu, että jos se tulisi Sokoksille se tietenkin varmaan lisäisi myyntiä, mutta sitten taas ne pienet hoitolat menettäisivät myyntinsä, joten olen ymmärtänyt asias niin, että maahantuoja haluaa tällä juuri tukea pieniä yrittäjiä, että heillä olisi myynnissä jotain, mitä ei isoista kaupoista saa. :)

      Poista
  4. Mä kun en käytä meikkejä, niin en osaa tähän ottaa kantaa.
    Mutta sun kuvat on aina yhtä kauniita ja hyvin suunniteltuja. <3
    Oikein mukavaa elokuun jatkoa, lämmintä sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! Ja kiva, että kommentoit, vaikka meikit ei olekaan sinun juttusi.

      Ihanaa elokuuta sinnekin. <3

      Poista
  5. Tyylikkään näköiset pakkaukset. Poskipuna näyttää kauniilta, ja luomiväripaletin sävyt on sopivan neutraalit. Hintataso on halpishamsterille hieman ylärekisterissä, mutta hoitolanäkökulma huomioiden aivan loogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitoloissa tosiaan on aina hinnat hieman korkeammat, kun yrittäjällekin pitää jäädä jotain niistä myydyistä tuotteista käteen. :)

      Poista
  6. Ihanat sävyt tuossa luomiväripaletissa. Tästä postauksesta tulikin mieleen, että minun pitäisi ostaa uusi poskipuna.
    Ihanaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on täydelliset, jos tykkää noista ruskaisista sävyistä. :) Ihanaa viikonlopun odotusta Outi!

      Poista
  7. No on kyllä nätti kokoelma, ei voi kieltää. Hintakin on melkoinen viidelle luomivärille, mutta näyttää tosi hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on viisi, mutta sitten ovat suhteessa aika isoja, esim. Naked-paletissa on paljon sävyjä 12, yht. 15,6g, tässä viisi sävyä painaa 9,6g, eli aika isoja nappeja. :D

      Poista
  8. Kauniita meikkikarkkeja, tuo huulipuna voisi olla mun sävy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis musta kaikille sopiva punainen. :)

      Poista
  9. Kauniin kiiltävät pakkaukset luomiväreillä ja poskipunalla! Vaikka mulla ne olisikin kohta täynnä sormenjälkiä ja meikkivoidetahroja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan noita JI:n litteitä pakkauksia, noissahan on usein sisus eri sävyinen paletista riippuen, tässä on tosi nätti ja muodikas ruusukulta, selvästi ajanhermoilla. ;) Tohon pintaan tosiaan jää jälkiä sormista, mutta ei ollenkaan niin helposti tosi näkyviä kuin voisi luulla.

      Poista
  10. On tuo paletti kyllä aivan ihanan klassisen täydellinen ja kivaa hohdetta mukana. Tykkään valtavasti, vaikka en omistakaan, niin jane iredalen laatu on kyllä omaa luokkaansa. Tuossa poskipunassa on ihanan heloittava roosa sävy tai vaaleanpunainen oikeastaan. Jane iredale on merkki, jolta kaikki tuotteet upeita.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa, loistavat sävyt syksyyn ja yleensä sellaiset, mitä itse tykkään eniten käyttää. Poskipuna olis ihan sun. <3

      Ihanaa päivää Tiia.

      Poista
  11. Ooo tuo Gwen on niin mun sävy, ettei mitään rajaa ^_^ Tykkään myös noista luomiväripaletin sävyistä <3

    ps. BM:n A-vitamiinivoide näytti olevan Stockkalla loppu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea! Mitäh, mitäh, onko ihmiset vihdoin löytäneet brändin? :D

      Poista
  12. Jane on kyllä yksi mun suosikkimerkeistä! Mulla on noita huulipunia ja ahh. <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives