Kesän suurin yllättäjä – Jimmy Choo L`Eau


Aina kun ostan tai saan lehdistönäytteeksi tuoksuja, minulla on tapana suihkauttaa niitä aina ensin näytetikulle tai paperille ja haistella tuoksuja siitä. En ole todellakaan niitä ihmisiä, jotka olisivat heti suihkauttamassa tuotetta iholle. Saatan makustella tuoksua parikin kertaa paperilla useiden päivien välein ennen kuin laitan tuoksua iholle. Yleensä, jos olen ostoaikeissa ja tuoksu ei tee mitenkään hirveän isoa vaikutusta tuoksutikulla tai se tuntuu vain "ihan kivalta", en edes vaivaudu suihkauttamaan sitä iholle. Sen sijaan lehdistönäytteiksi saamiani tuoksuja tietenkin suihkautan aina ja Jimmy Choon kanssa sain aika hyvän opetuksen siitä, että pitäisi itse ostaessakin vaan rohkeasti suihkauttaa niitä "ihan kivojakin" tuoksuja myös iholle, koska koskaan ei voi tietää millaisia ne ovat lopulta omalla iholla. 

Jimmy Choo L´eau* oli tuoksu, joka oli minusta paperilla haistellessa ihan kiva tuoksu. En kokenut sitä mitenkään uniikiksi ja aika paljon epäilin, että en varmaankaan tule kirjoittamaan siitä edes blogiini, koska minulla ei olisi siitä mitään ihmeellistä sanottavaa, mutta kaikki muuttui sillä hetkellä, kun suihkautin tuoksua iholleni. Taisin sanoa pienen hiljaisen WAUN. Siitä hetkestä Jimmy Choo L´eausta tuli minulle yksi kesän käytetyimmistä tuoksuista. 

L´eau on eksoottinen, moderni, kekseliäs ja lumoava kukkais-hedelmäinen tuoksu, minä kuvailisin sitä hienostuneemmaksi, ylellisemmäksi ja uniikimmaksi Escadaksi. Voiko näin sanoa? Voi kai, koska sitä tämä mielestäni on. Ja luulen, että tuosta on aika helppo ymmärtää, mitä ajan takaa. Jos olet kyllästynyt kesä-Escadoiden makeuteen ja kaipaat jotain aikuismaisempaa ja ehkä hienostuneempaa, eikä niin tyttömäistä, kannattaa käydä nuuhkaisemassa Jimmy Choota. Tosin itselleni tässä on sen verran hienostuneisuutta, että voin hyvin kuvitella käyttäväni tätä myös talvella päivätuoksuna.


Tuoksu alkaa sitruksisen kirpeällä bergamotilla, joka on yhdistetty eksoottiseen hibiskus-kukkaan. Sydäntuoksu on kukkaisen hedelmäinen pionia ja mehukasta nektariinia. Pohja on puisen pehmeä santelipuuta ja myskiä. Paperilla siis melkoisen tavallisen kuuloinen kukkais-hedelmäinen tuoksu, jossa hibiskus on sellainen katseenkiinnittäjä itselle, koska sitä ei monessa tuoksussa ole. Ihollani L`eau onkin sitten jotain ihan muuta kuin tavanomainen.

Tuoksu vie minut välittömästi trooppiseen paratiisiin riippumattoon ja turkoosin veden äärelle, kiitos voimakkaan hibiskuksen. Iholle suihkattaessa melkein tunnen nektariinin puraisun huulillani niin voimakkaasti tuo mehukkaan makea vivahde tulee esiin. Bergamotti tuo kivasti hieman raikkautta makeuden keskelle. Jälkimaku on utuisen ja puuterisin hento. Tuoksu kestää ihollani hyvät kahdeksan tuntia. Kahden kuukauden jälkeen olen edelleen sitä mieltä, että L`eau taitaa olla suosikkini kaikista tähän asti ilmestyneistä Jimmy Choon tuoksuista, se on paljon sanottu, joten kannatti antaa mahdollisuus.

Parfymöörinä on toiminut Juliette Karagueuzoglou, joka tunnetaan varmaan parhaiten sellaisista tuoksuista kuin Salvatore Ferragamon Signorina ja Viktor&Rolfin Sparkling Secret. 


Oletteko tuoksutelleet L´eauta? Onko Jimmy Choon tuoksut tuttuja?

Suositushinta
L´eau eau de toilette 40ml, 43€
L´eau eau de toilette 60ml, 63€

*Tuoksu PR-näyte, saatu blogin kautta. 1. Olen tuoksutellut ja tykkään! Kuis sattukin, itse postasin tästä samasta juuri eilen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hyvä ajoitus, mulle tää on ehdottomasti tämän hetken yksi suosikkituoksuja, iholla aivan mieletön! :)

   Poista
 2. Kuullostaapa lupaavalta tuoksulta, tämä pitää ehdottomasti laittaa itselle muistiin ja käydä joskus tuoksuttamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen mitä olen sun tuoksumakua seurannut, niin sä todellakin voisit pitää tässä, joten kannattaa käydä tuoksuttelemassa. :)

   Poista
 3. Tämä on ihana, vaikka ehkä henkilökohtaisesti tykkään aavistuksen enemmän pirskahtelevammista tuoksuista. Mutta kaunis iholla, hienostunut tuoksu. Jimmy Choohon olen saanut kamun koukuttumaan ja eräs lukijakin meni ostamaan ja tuumi, vihdoin löytyi täydellinen tuoksu.

  Niin kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas rakastan sitä nektariinin makeutta joka tässä on, ei kuitenkaan liian makea. :)

   Kiitos! <3

   Poista
 4. Mie oon clean-tyttö mutta myös jc-tyttö! Rakastan tätä(kutsun tätä käaikranaatiksi)😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eikös tää itseasiassa ole vähän tietynlainen yhdistelmä molempia? :D Eli ilmankos rakastat? :D

   Poista
 5. Ihana käsikraanattipullo! Se tuli mullakin mieleen kuten yhdessä kommentissa mainittiin, vaikka tämä onkin kauniin naisellinen pakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tulee just käsikranaatti mieleen, vähän sama kuin Flowerbombinkin pullosta. :)

   Poista
 6. Minulla on juuri tämä tuoksu ja tykkään, vaikka onkin aika voimakas aluksi. Minä taas olen juuri sellainen iholle suihkauttelija. Se on tietysti kurjaa, kun joku tuoksu saattaa saada aikaiseksi päänsärkyä, joten ehkä ei pitäisi ihan heti ranteeseen suihkauttaa:) Jimmyn tuoksut ovat kyllä aika pontevia, mutta sellaisita mä tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, mutta tää on mun mielestä Jimmy Choon tuoksuista miedoimmasta päästä, jännää sinällään, että saman brändin miestentuoksut ovat paljon kevyempiä kuin naisten. :)

   Poista
 7. L´eaut kuulostaa juuri sellaiselta tuoksulta, jota itse haluaisin käyttää. Ihana tuo tuoksupullokin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella ihana hieman kevyempi Jimmy Choo, jotka yleensä ovat tosi täyteläisiä ja voimakkaita tuoksuja. :)

   Poista
 8. Mulle Jimmy Choot eivät ole tuttuja, mutta tätä pitää ehdottomasti testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mitä tiedän sun makua niin tää voisi kolahtaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives