Clarinsin uusi Double Serum


Vieläkö muistatte klassikon Clarinsin Double Serumin*? Tiedän, että lukijoissani on monta klassikkotuotteen fania ja arvaan, että monet ovat saattaneet huomata kauppojen hyllyillä uudistuneen ulkomuodon omaavan seerumin? Ainakin Sokoksen verkkokaupassa tuote on jo tarjolla, vaikka tiedotteen mukaan tämän piti tulla markkinoille vasta syyskuussa, mutta aika usein nämä uutuustuotteet tuntuvat saavan lehdistötiedotteista poiketen pienen äkkilähdön kauppojen hyllyille. 


Sain jokin aika sitten testattavaksi uudistuneen seerumin maahantuojalta ja muutamien käyttökertojen jälkeen on pakko todeta, että uudistunut pakkaus on nerokas. Aiemmasta poiketen uudessa pakkauksessa seerumit eivät ole pakattu pullon sisään vierekkäin vaan sisäkkäin oleviin sylintereihin siten, että öljypohjaisen seerumin sisältävä sylinteri on vesipohjaisen sylinterin sisällä. Myös pumppumekanismi on uusittu, uusi mekanismi varmistaa, että kummastakin sylinteristä nousee juuri oikea määrä, kaksikolmasosaa vesiliukoista ja yksikolmasosa öljyliukoista seerumia kerrallaan. Seerumit sekoittuvat toisiinsa vasta levityshetkellä. Tämä on sellainen seikka, missä itse huomasin heti ensimmäisellä kerralla eron entiseen, en osaa selittää, mutta koostumus tulee mielestäni heti tasaisemmin purkista ulos käteen, entisen pumpun kanssa tuntui toisinaan, että koostumus saattoi joskus olla hieman öljyisempää. 

Tämän lisäksi pullon korkissa on annostelumekanismi, jonka avulla käyttäjä voi valita minkä verran tuotetta hänen ihotyyppinsä tarvitsee ilmastosta ja vuodenajasta riippuen. Isommasta kohdasta tulee tuotetta samalla tavalla reilumpi "ruiskaus" kerralla ihan samalla tavalla kuin vanhasta pullostakin, tätä suositellaan käytettäväksi normaalille ja kuivalle iholle kylmään ilmanalaan. Pienemmästä kohdasta tuote tulee tippoina (nerokasta!) ja sitä määrää suositellaan rasvaiselle ja sekaiholle tai lämpimään ilmanalaan. Itse koen tuon tippakohdan nerokkaaksi siksi, että sillä saan kohdennettua tuotteen käytön helpommin, jos haluan levittää sitä vaikka vain osaan kasvoja, esim. helposti kuivaviin poskiini niin saan siitä juuri tarvitsevani määrän pintakuivalle sekaiholleni.


Double Serum sisältää peräti 18 erilaista kasviuutetta, joilla jokaisella on oma kohdistettu vaikutuksensa ihon tärkeisiin toimintoihin. Sen kaksoiskoostumus kehitettiin, jotta samaan tuotteeseen voitiin yhdistää kasveista saatavat parhaat vesi- ja öljyliukoiset ikääntymisen merkkejä häivyttävät vaikuttavat aineet, ilman, että ne hyljeksisivät toisiaan tai vaikuttaisivat tuotteen rakenteeseen. Tuotteeseen on käytetty reilun kaupan kautta saatuja luomulaatuisia kasviuutteita kuten itulehden, vihreän banaanin ja inkiväärin kasviuutteita. Myös tuotteen sisältämät kvinoa, suolayrtti, kiivi, maarianohdake, gojimarja ja alppitähti ovat luomulaatuisia. Pienistä sisällöllisistä muutoksista huolimatta uuden seerumin koostumus on täysin samanlaista kuin vanhan, myös tuoksu on tuttu ja turvallinen hedelmäisen kukkainen.

Itselleni Double Serum on edelleen yksi lempituotteita meikin alle, koska se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta imeytyy heti, eikä jätä ihon pintaa rasvaisen tuntuiseksi. Seerumi myös tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä sekä saa näyttämään ihon kiinteämmältä. Seerumiahan on testattu kliinisesti ja niissä testeissä ihon joustavuus parani +32,5%, se on helppoa uskoa, koska sen vaikutuksen huomaan omalla ihollakin aina välittömästi tuotetta käyttäessä. Hyvä uutinen tuotteen ystäville on se, että suhteessa on todella paljon edullisempaa ostaa riittoisa 50ml:n koko kuin 30ml:n. Sillä 30ml:n tuotteelle suositushinta on 91,50 euroa ja isommalle 50ml:n pullolle 112 euroa. 

Käytättekö Clarinsin Double Serumia? Pelottaako teitä tällaiset klassikkotuotteiden uudistukset?

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.


 1. En ole testannut vanhaa(kaan) seerumia, mutta tämä uudistus vaikuttaa todella hyvältä! Hinta vaan on melkoinen, mikä hidastaa ostohaluja tehokkaasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa bongata sitä vanhaa alelaareista, sinne sitä varmaan tulee. ;)

   Poista
 2. Mä olen käyttänyt joskus ammoisina aikoina jotain Clarinsin tuplaseerumia, joten oliskohan ollut tämän edeltäjä?;)
  Mekanismi on kieltämättä jännä ja innovatiivinen, mutta mahtaakohan alkaa jumittaa jonkin ajan päästä, mietin vaan. Ainesosat on kyllä ihan naamalle herkkua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ainakin edellinen versio toimi hyvin loppuun asti, ainoa mitä olen havaitsevani, että tuote ei musta aina ollut ihan yhtä tasalaatuista kuin tän uuden pumpun kanssa, joka on loistava. :)

   Poista
 3. Clarins on tuotemerkkinä kiva ja kiinnostava. Myös tämä seerumi varmasti hyvä - ja tuo annostelumekanismi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on iso tunneside Clarinsiin, koska se oli Biothermin ja Cliniquen ohella ensimmäinen selektiivinen ihonhoitobrändi, jonka tuotteita aikoinaan ostin. Muistan jopa yhden vaiheen milloin melki kaikki ihonhoitoni oli Clarinsia. :D

   Poista
 4. Tämä mielenkiintoinen uudistus odottaa mulla vielä laatikossa, mutta kun tämän luin, tuli olo, että joko korkkaan!? Hieno pakkaus ja jos kerta on vielä hienosta tuotteesta paranneltu versio, niin tässähän voi vain voittaa:) Clarins on vain niin <3,ollut jo ihan heti alusta ja nyt kun myös tajutaan tehdä aikuisen ihon tarpeisiin tuotteita, niin ei voi kuin hehkuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkkaa ihmeessä, tää seerumi on sellainen, että sen aika on just nyt, kun talvi tekee tuloaan. :)

   Poista
 5. Multa loppui pari kuukautta sitten vanha versio, mutta pakko sanoa, ettei oikein vakuuttanut. Ihan ok, mutta tällä hintalapulla pitäisi olla huomattavasti enemmän kuin ihan ok/kiva. Ostin vertailun vuoksi Avonin "double seerumin" ja vaikka pakkaus ja koostumus onkin kökömpi, niin vaikutus hyvin samanlainen. Avonin 40 ml seerumista taisin maksaa 8 euroa. Sitä en epäile, etteikö Clarinsissa olisi hyviä ainesosia, mutta jos ne ei ns. näy/tunnu missään, niin ei kyllä pääse jatkoon. Avonin seerumia en myöskään aio jatkossa ostaa, vaikka se halpa onkin. Clarinsista merkkinä pidän kyllä ja varsinkin monet meikit ovat yllättäneet positiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä edullisemmasta tuotevinkistä. :) Pitäis itsekin pitää silmiä auki, miltä toisilta brändeiltä löytyisi vähän samantapaisia tuotteita. Tässä uudessa versiossahan on uutuusraaka-aineena kurkuma, en ole käyttänyt tätä vielä tarpeeksi kauan, että voisin enempää sanoa tämän uuden vaikutuksista, mutta vanhasta pidin, varsinkin meikin alla talvella ihan paras. Clarinsin meikithän ovat hyviä ja selektiivisestä kosmetiikasta sieltä alhaisemmasta hintapäästä.

   Poista
 6. Välillä kyllä mietityttää nämä uudistukset, että voiko enää paremmaksi tulla. Yleensä olen kuitenkin ollut tyytyväinen. Clarins <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja siis joskushan mennään muuttaman tai postamaan raaka-aineita, jolloin tuote voi muuttua. Tässä on kuitenkin koostumus ja tuoksu ihan samat kuin entisessä, mutta pitää käyttää vielä hetken aikaa, että osaa sitten muista vaikutuksista sanoa vielä enemmän. :)

   Poista
 7. Tässä on muuten jotenkin kauniimpi pakkaus, kuin edellisessä :) En ole tätä seerumia koskaan kokeillut, täytyy tuo inci vielä syynätä ajatuksella läpi että uskallanko kokeilla ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tää on jotenkin "kevyempi" ulkonäöltän sellainen ilmavampi. :)

   Poista
 8. Pumppupullon mekanismi kyllä vakuuttaa. Tuli vaan nyt tunne, että tää ois just mun 14% kosteusprosentti iholle just täydellinen. En vieläkään pääse yli, että Jurilla oli 99% ihonkosteus!

  <3 Ihanaa perjantaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut oliko jurilla meikkivoidetta mitatussa kohdassa? :D Yleensä se vähän vääristää lukuja. :D

   Ihanaa perjantaita Tiia. <3

   Poista
 9. Tykkään tykkään tykkään tästä! Tai siis siitä vanhasta versiosta. Uutta en oo vielä ees hankkinut, koska on yks vanha vielä jemmassa, kun alesta ostanut. :D Tätä on onneks ollut usein hullareilla tarjouksessa. Sen jälkeen, kun ekan kerran kokeilin, ei paluuta ole ollut. Mä taas huomaan ihan selkeän eron ihossa tän käytön alottamisen jälkeen. Mun iho on pintakuiva mutta rasvoittuva ja tää kosteuttaa hyvin ja heleyttää ihan huomattavasti. Tosin ikäkin alkaa huidella siellä neljänkympin hujakoilla, joten kai sitä korjattavaakin jo on. :P Mä käytän tätä yleensä iltaisin ja aamulla iho on siloinen ja jotenkin terveemmän värinen ja hehkuvampi kuin ilman tätä.

  Mrs. Viola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Double Serum on muuten sellainen tuote joka on klassikkona tosi usein sopuhintaan just Sokoksen Kutsu Kauneuteen tapahtumissa tai Stockan Hulluilla Päivillä. Nyt epäilen, et ensi viikon kutsu kauneuteen tulee liian aikaisin, että uusi tuote olisi alessa, tosin jos tulee -20% etuseteli... ^_^

   Poista
 10. Laitanpa tàmàn seerumi-toivelistaani. Mikà on nàistà seerumeista paras; tàmà Clarinsin Double, Lancomen Visionnaire vaiko se Estee Lauderin ruskeassa pullossa oleva? Mitàhàn eroa nàillà kaikilla on?
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne :)

   No sitten ensiksi ihan rehelliseen arvioon, niin kuin minulla on tapana. Lancômen Visionnairesta en pidä ollenkaan (siihen on syynsä, miksi sitä ei olen näkynyt täällä), ei se huono tuote ole, mutta koen, että se ei tee iholleni oikeastaan yhtään mitään. Estée Lauderin Advanced Repair tekee ihon myös heleäksi ja kosteuttaa, mutta itse käytän sitä ainoastaan öisin. Clarinsissa on mielestäni Advanded Repairiakin kosteuttavampia koostumus eli jos on pintakuiva tai kuiva iho suosittelen Clarinsia, vaikka siis käytän itse myös Night Repairia. Clarins on itselläni monikäyttöisempi, koska Night Repair sopii minusta nimensä mukaisesti käytettäväksi yöllä, se ei esim. riittäisi itselleni aamuisin yksinään meikin alle, mutta Clarins riittää. Joten Lancômea en voi omasta puolesta suositella yllämainitsemastani syystä, tiedän, että tuotteella on aktiiviset käyttäjänsä. Jos haluaa tehokasta hoitoa yöksi sitten Estée Lauder, jos taas haluaa tuotteen joka sopii jopa pintakuivalle iholle yksinään kosteuttamaan myös meikin alle, mutta myös yöllä tehohoitona käytettäväksi on Clarins oikea valinta. :) Toivottavasti tästä oli apua.

   Poista
 11. Olen aina pitänyt Clarinsin tuotteista. Nyt minulla on ollut taukoa niiden kanssa. Mutta tämä tuplaseerumi innosti. Ja mainio tuo pumpun mekanismi. Hinta vain huitelee aika korkealla...., mutta kesän kuivattama iho kaipaisi hyvää kosteuttajaa. Kiitos hyvästä esittelystä, Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostan tosi usein mun Double Serumin Kutsu Kauneuteen tai Hullut Päivät tapahtumista, kun iso pullo on siellä aina tosi hyvään hintaan. Tänä vuonna voi bongailla vanhoja pulloja alepöydistä ja uskon, että ensi vuonna tätä uusittuakin alkaa taas näkymään noissa tapahtumissa kivaan aleen. :)

   Poista
 12. Minullakin ollut tämä nyt pari viikkoa testissä ja kyllä olen tykännyt. :) Vaikka ajattelin etten ole niinkään kohderyhmää anti-age vaikutusten vuoksi, mutta kylläpä iho on paremmassa kunnossa niin kosteuden puolesta kuin näpytkin ovat hävinneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää on sellainen tuote, joka sopii hyvin nuoremmillekin, vaikka anti-age -vaikutus onkin. :) Kosteutukseen tämä on yksi parhaista tuotteista, vaikea kuvitella ihotyyppiä, joka ei hyötyisi tästä talviaikana Suomessa. ^_^

   Poista
 13. Your style is so unique compared to other folks I have read
  stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity,
  Guess I'll just book mark this site.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives