Joe Blasco Lip Glazz -huulikiillot


Voisi varmasti sanoa, VIHDOINKIN! Kesän alussa Joe Blasco lanseerasi Suomessa kymmenen sävyn kokoelman huulikiiltoja. Blascollahan on toki aiemminkin ollut kiiltoja myynnissä, mutta sävyjä on ollut vain muutama ja ne ovat olleet myynnissä sellaisissa epäkäytännöllisissä napeissa. Joista tuotetta on pitänyt ottaa siveltimellä, jos ei ole halunnut sormeaan niissä uittaa. Ainakin itselleni nämä aplikaattorilla varustetut huulikiillot olivat olleet pitkään toiveeni lisäykseksi sarjaan. 

Sävyjä on siis kymmenen, viisi on kermaisia Color Créme-sävyjä ja toiset viisi kepeän kimmeltäviä Shimmer-sävyjä. Huulikiilloissa on helppokäyttöinen viisto pehmeä ja tarkka aplikaattori, jolla saa kiillon levitettyä helposti ja tarkasti huulille. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään, mutta tämän kikan varmaan kaikki tiesittekin. Huulikiilloissa on makean purkkainen hieman vaniljainen tuoksumaailma. Se ei kuitenkaan levityksen jälkeen jää tuoksumaan nenään liian pitkäksi aikaa, joten omaan nenääni se on sopivan mieto. Kaikki huulikiillot ovat vegaanisia.

Olen nyt muutaman viikon ehtinyt testailemaan neljää erilaista kiiltoa ja minulla olisi niistä sananen sanottavana. Testiin* saamani sävyt ovat kaikki Color Crème-sävyjä, koska shimmeriset eivät välttämättä olisi olleet sitä ominta aluettani. 


Carmin – Kiiltoa kuvaillaan korallin sävyiseksi nudeksi, varmasti kuvasti hyvin näette, että omilla hyvän pigmentin omaavilla huulilla sävy ei ole ollenkaan sellainen vaan muistuttaa lähinnä peitepuikkoa. Itse en erota siinä ollenkaan korallista lämpöä. Muutenkin Carminin koostumus on vähiten mieleeni. Se on jotenkin lirua ja uppoaa heti huulten juonteisiin. Tuotteessa ei ole myöskään tippaakaan tahmaisuutta, joten se kuluu huulista hetkessä pois. Tiedän, että joku voi juuri rakastaa tuota tahmaamatonta ominaisuutta, jota itse pidän heikkoutena. Haluankin korostaa, että huulikiillon koostumus on aina makuasia.

Jamboree – Ei varmaan tarvitse edes sanoa, että Jamboree on näistä sävy joka on ollut käytössäni eniten. Kiilto on kaunis korallin sävyinen punainen, jossa erittäin runsas pigmentti. Koostumukseltaan se on juuri sopivan tahmainen ei liikaa eikä liian vähän, niin, että se säilyy huulilla hyvän aikaa. 

Naughty – Marjaisa syvä pinkki, upea sävy. Koostumus omaan makuuni täydellinen, samanlainen kuin Jamboreessa. Erittäin pigmenttinen ja pysyy huulilla kiilloksi mainiosti.

Party – Pinkkiin taittava nude, joka minun huulillani näyttää kyllä siltä, miltä Carminin pitäisi näyttää kauniin koralliselta nudelta. Tässä oikeastaan tulee hyvin ilmi se, että vaikka huulikiilto olisi kuinka pigmenttinen tahansa, se minkä sävyiset huulet on itsellä alla, vaikuttaa suuresti lopputulokseen näissä nudeissa sävyissä. Nyt kun vihdoin olen löytänyt myös nudet, on kiilto löytänyt tiensä huulilleni monena päivänä. Itselleni tosi pukeva väri, mutta pinkkiä en omilla huulillani erota, mikä on varmaankin hyvä asia, koska lämpimän korallisena se on minulle sopivampi. Koostumus ei Partyssa ole ihan yhtä tahmea kuin Jamboreessa tai Naughtyssa, mutta kuitenkin Carminia paljon tahmeampi. 


Löytyikö mieluisia sävyjä? Oletteko kokeilleet Blascon uusia Lip Glazz-huulikiiltoja?

Joe Blascon tuotteita voi ostaa Joe Blascon omasta verkkokaupasta täältä sekä Sokos -ja Stockmann -tavarataloista. Suositushinta 29,90 euroa/kpl.

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta. 1. Lisää ihanuuksia 😁 💕 Jos saisin valita niin ottaisin Naughty-sävyn, sopii musta kesään ja talveen. Oon samaa mieltä, et kiiltojen pitää ehdottomasti olla sopivasti tarraavia ja tahmeita. Oma taiteenlajinsa on kylläkin osata pitää tällöin hiukset pois kasvoilta esimerkiksi tuulessa 😂 Mulla on jääneet JB:n meikkituotteet ihan kokeilematta, jotain neutralisoijaa olen aiemmin käyttänyt kun iho kukki pahemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, koostumus on melkein paras, ehkä jopa aavistuksen pigmenttisempi kuin Jamboree, on huulilla vieläkin tasaisempi. :) Tuuliset ilman on pahoja, jos ei ole hiukset kiinni. :D Suosittelen ainakin irtopuuteria ja huulipunia Blascolta, ihan huippuja.

   Poista
 2. Entinen nappipakkaus kuulostaa kyllä niin epäkäytännölliseltä. Mä en ikinä jaksaisi käyttää sellaisia, koska pitäisi olla erillinen sivellin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne oli epäkäytännölliset, ehkä meikkarille, mutta tavalliselle kuluttajalle juu ei. :D

   Poista
 3. Mä kun olen niin huono käyttämään mitään meikkejä, edes huulikiiltoa.
  Mutta niin me ollaan erilaisia ihmisiä, toinen asia on taas toiselle tärkeä.
  Lämmintä elokuuta sulle Jonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän me ollaan, itsehän en esim. meikkaa ollenkaan kotona ollessa, paitsi joskus ihan huvikseni ja rentoutuakseni. :)

   Aurinkoista päivää! <3

   Poista
 4. Joe Blascoha on mulle the one eli ne valonapit ja myös maailman paras naamio, joka on harmikseni lopetettu. Täytyy pian ottaa nämä testiin, olen heinäkuun ja kesäkuun kulkenut pääsääntöisesti meikittä. Niin jännä toi Garmin, se on niin vaalea ja Naughty on mun suosikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen naamion lopettaminen oli niin harmi!!! :/ Carmin on ehdottomasti liian vaalea mulle, mutta jollakin saattaa näyttää hyvältä. :)

   Poista
 5. Ihania sävyjä. Omiin huuliin varmasti party olisi arkikäytössä kivoin. Huulikiillon pitää kyllä olla vähän tahmeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Party on tosi ihana arkisävy, melkein itsekin ihmettelen miten tykästyin siihen niin paljon. :)

   Poista
 6. Kauniit kiillot ja minun suosikit ovat Jamboree sekä Party <3
  Kiitos tästä vinkistä, täytyy käydä vähän tsekkailemassa näitä kaupassa :)
  Aurinkoa viikkoosi Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on munkin lempparit, tosin tykkään Naughtystakin. ^_^Aurinkoista viikonloppua S! <3

   Poista
 7. Ooo tuo Party! Jostain syystä huulikiilloissa diggaan eniten tällaisia my lips but better -sävyjä. Isadoralla oli siinä E-vitamiini huulikiiltosarjassa aivan viehättävä sävy, joka näytti huulilla törkeän hyvältä :) Just tänään muuten spontaanisti kaivoin yhden vanhahkon Calvin Kleinin huulikiillon käyttöön, siinä se sävy menee ehkä vähän samaan mitä tuossa Carminissa ja en ole aivan varma, onko se jees.

  Mutta täytyy jossain vaiheessa käydä näitä tutkailemassa! Varsinkin tuo Party täytyy tsekata ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Party on kyllä ihana! Se on tosi nätti huulilla. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives