Addiktoivat Fluid Stickit


Dior Addict Fluid Stickia mainostetaan lauseella: This is not a lipstick. Eikä se huulipuna olekaan. Fluid Stick onkin mielestäni huulipuna yhdistettynä kiiltoon. Koostumus ei ole myöskään huulilakkamainen. Luo huulille huntumaisen ohuen kalvon, joka tuntuu huulilla erittäin miellyttävältä. Fluid Stickit eivät sisällä tahmaavaa vahaa, joten ne eivät tunnu huulilla tahmeilta, jos joku tätä tunnetta inhoaa. Tuote onkin tehty yksinkertaisesti vettä käyttäen. Heti levityksen jälkeen vesi haihtuu ja huulille jää pigmenttien värikkyys, kosteus ja raikkauden tunne.


Fluid Stickit on pakattu ylellisiin Diorille tyypillisiin pakkauksiin. Puikoista näkyy läpi millainen sävy on kyseessä. Hylsyn avatessa aplikaattoriosa kevyen hauskasti pompahtaa auki. Tuoksu on marjaisen hedelmäinen. Sävyjä löytyy 16, joista osa nudeja, osa vahvasti pigmentoituja.

Eniten ihastusta itsessäni herätti tuotteen aplikaattori, joka on loistava. Se annostelee yhdellä kerralla juuri oikean määrän tuotetta yhtä levityskertaa varten. Muoto mukailee huulipunan päätä ja se mahdollistaa tarkan työskentelyn. 


 Fluid Stick-addiktilta löytyy tällä hetkellä kolme sävyjä, jotka ovat kaikki melko luonnollisia. Valitettavasti en saanut luonnonvalossa aivan täysin ikuistettua Rieusen ja Magiquen eroa, mutta luonnossa ero on kuvia huomattavampi. Rieuse on mansikkaisempi, kun taas Magique on selkeästi vadelmanpunainen. Mirage taas on eloisa sävy. Ensisilmäyksellä beige, mutta siinä on hiven pinkkiä tehosteena. Sävynä sopii varmasti monelle.

Pysyvyydestä sen verran, että tuotteet pysyvät hyvin muutamia tunteja, siitä huolimatta, että väriä jää aika tehokkaasti teetä tai kahvia juodessa kupin reunaan. Kuluvat kauniin tasaisesti pois, eivätkä leviä huulteen juonteisiin. Eivät kuivata huulia ja pitävät huulet pehmoisina. Tuntumaa huulilla kuvailisin sanalla liukas. Hah, vaikeaa, mutta tiedätte mitä tarkoitan, kun kokeilette. ;)

Muita addikteja?

Mirage saatu blogin kautta, muut omiani.


 1. Nämä on maailman parhaita! Mulla on tällä hetkellä vain se ihanan punainen Pandore, mutta himoitsen myös monta muuta sävyä tästä valikoimasta. Aah <3 Täydellisiä! Dior <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, pikkasen ehkä koukussa. ;) Pandore on upea!

   Poista
 2. Ah, rakastan näitä! Mulla on kirkas koralli Aventure, ja se on ihan parhautta. Haluan lisääääää. Noi sun sävyt näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssinen olis niin makee just nyt, maltan ehkä kuitenkin mieleni. :D

   Poista
 3. Omaan makuuni Mirage näyttää kyllä hyvältä. En vaan taida raaskia juuri nyt tuota hankkia (Diorit kun ei ole ihan sieltä edullisimmasta päästä...). Kiva nähdä näistä kuvat myös huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. :)

   Vähän vaikea oli saada noille kahdelle päivän valossa eroa, vaikka ovatkin erilaisia, toki lähellä toisiaan.

   Poista
 4. Hei darling, mun hoodeilla olisi sulle haaste :)

  VastaaPoista
 5. Voi apua! Huulipuna/-kiiltohullulle ei kannattaisi tällaisia esitellä... :D

  VastaaPoista
 6. Miulla on Pandore, aivan huippukamaa! Olen aikeissa hankkia tuon 373 Rieusen hillitymmäksi sävyksi toisen rinnalle. Koostumus on kyllä ihan jotain uutta, tämä on ehdoton luksustuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus on tosi erilainen kuin missään, tosi vaikea oli sitä kuvailla, kun pitää melkein itse testata. Pysyvyys on myös hyvä, vaikka kupin reunat tahriintuvat. :) Pandore on ihan mieletön.

   Poista
 7. Minulla on Wonderland, ja olen pitänyt siitä todella paljon. Suosittelen lämpimästi kaikille. Näillä saa tehtyä pienellä vaivalla raikkaan näyttävän lopputuloksen.

  VastaaPoista
 8. Tuo Rieuse näyttää ihanalta, testaan tuota asap!

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives