Stassi & Tilda


Viime viikolla esittelin teille Zoyan Tickled & Bubbly -kokoelmasta Wendyn, jonka vesimeloninen sävy hurmasi, mutta tahmaisuus tuotti päänvaivaa.

Vihreät lakat ovat minulle fiilisjuttuja, kun sävy osuu nappiin, ne ovat rakkautta. Kelpuutan kuitenkin vain harvat. Yksi lempivihreitäni on OPI:n Skyfall-kokoelman melkein mustanpuhuva Live And Let Die. Kesällä kuitenkin kaipaan kynsiini jotain raikkaampaa ja kun näin Stassin ja Tildan tiesin, että ne olisivat täydellinen pari.

Tickled-kokoelmaan kuuluva Tilda keltapohjainen vihreä. Kuvailisin sitä keväisen ruohonvihreäksi. Koostumus on paksuhkoa, mutta levittäminen sujui helposti. Kahdella kerroksella täysi peittävyys. Lisäksi minusta tuntui, että tämä kuivui normaalia nopeampaan. Päälle lisäsin yhden kerroksen Bubbly-kokoelman ompunvihreää glitteristä Stassia, joka levittyi helposti ja kauniisti kynnelle. Lopputulos: silkkaa rakkautta! Jos haluat käyttää Stassia yksinään, täyteen peittävyyteen tarvitaan kolme kerrosta.


Miten on, uppoaako vihreät lakat?

Lakkoja voi tilata suoraan maahantuojalta sähköpostitse info@nailcity.fi tai ostaa jälleenmyyjiltä. Lakan hinta on 15,50 euroa.

Lakat saatu testattavaksi maahantuojalta.


 1. Vihreiden kanssa oon hieman juuei linjalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on vaikea, mulla meni tosi kauan ennen kuin aloin pitämään. :D Edelleen olen tosi tarkka, sävyjen pitää olla tietynlaisia!

   Poista
 2. Kaunis omenainen! Turhan harvoin tulee lakattua vihreällä, kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania! Olen kyllä vihreiden ystävä, tosin kynsipakissani on useampi sellainen turvallinen ja tumma metsänvihreä. Näitä omenaisia haluaisin myös, ja ehdottomasti vihreää glitteriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stassi on niin makee! Mullakin taitaa suurin osa tummempia vihreitä, lakkapakki oikein huusi jotain vaaleampaa.

   Poista
 4. Ennen en oikein pitänyt vihreästä omilla kynsillä, mutta nykyään rakastan! Nuo kaksi yhdessä on kyllä upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä ei ole oikeasti mikään helppo väri, enpä itse olisi uskonut, että vasta yli kolmekymppisenä aloin siitä tykkäämään.

   Poista
 5. Oi voi, kyllä maar uppoaa! Ihanan kesäisiä, ihan sellainen juuri leikatun ruohon tuoksu vaan tulee väkisinkin jostain sielun sopukoista mieleen noita katsellessa. Piristävät varmasti vähän sateisempanakin päivänä, kun tuntuu, ettei ole kesä ollenkaan...

  Itse olen nykyään super tylsä kynsilakkailija ja käytän enimmäkseen nudeja, tosin joskus viikonloppumenoihin villiydyn ja käytän jopa punaista tai pinkkiä lakkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruohon tuoksu. <3

   Sähän suorastaan hurjaksi alat viikonloppuisin. ;) Itsellä tosin oli nuorempana sama paljon nudeja, sitten joskus pinkkiä ja punaista. Lilat, vihreät ja oranssit ovat tulleet mukaan paljon myöhemmin. Sinistä pelkään hieman edelleen, vaikka toisinaan sillä lakkaankin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives