Bakel Collagen – Less is more


Tuote on ollut ilmeisen mieluinen. Eräs ilta huomasin, että pakkauksen pumpusta alkoi huolestuttavasti kuulumaan ääni, josta arvasin tuotteen loppuvan pian. Pikainen kelaus päässä, jokos kirjoitin tästä jotain. En ja kuvatkin on vielä ottamatta. Ei muuta kuin purkki äkkiä kuviin ja postauksen tekoon.

Talvellahan julistin Bakelin ihonhoitosarjaksi, jota käyttäisin loppuelämäni, jos olisi pakko valita vain yksi. Koska olen kuitenkin kokeilunhaluinen kosmetiikankäyttäjä, en osaa jämähtää yhteen sarjaan. Silti lupausteni mukaisesti Bakel jäi pysyvästi elämääni. Minulla on oikeastaan koko ajan ainakin yksi Bakelin tuote käytössä. Kertoo varmasti jotain?


Viimeisin loppuun kuluttamani tuote on yksi sarjan kuudesta seerumista. Bakel Collagen on kiinteyttävä tehoseerumi kasvoille ja silmänympärysiholle.Valitettava tosiasia on se, että vanhemmiten kasvojen linja alkaa valahtamaan alaspäin ja silloin ihon kimmoisuutta parantavat tuotteet alkavat olla ajankohtaisia. Omissa kasvoissani ikääntymisen huomaa nimenomaan siitä, että leukalinja on alkanut menettämään kimmoisuuttaan. Ryppyjä omassa ihossa ei ole nimeksikään ja ilmejuonteitakin tosi vähän. 

Bakel Collagen -seerumia olen itse käyttäynyt iltaisin yövoiteen alla. Iho on aamuisin tosi kimmoisan ja heleän oloinen, sekä hyvin kosteutettu.


Seerumissa on yksi erittäin mielenkiintoinen juttu, se sisältää vain kolmea tehokasta ainesosaa. 

Glyserin (kasviperäinen) – Vahvasti kosteutta ihoon sitova ainesosa. 

Natto Gum (kasviperäinen) – Andioksidantti, joka kiinteyttää ihoa.

Panthenol (B5-vitamiini) – Rauhoittaa ja uudistaa ihoa.

Koostumus on läpinäkyvän geelimäistä. Seerumi on täysin tuoksuton. Itselleni kaksi pumppausta riittää koko kasvojen ja kaulan iholle. Tuote liukuu miellyttävästi iholla ja imeytyy ihoon hetkessä. Sopii myös meikin alle.

Seerumilla on allergia- ja astmaliiton tunnus. Se on myös eläinystävällinen, sillä Bakelin tuotteiden valmistuksessa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia, eikä eläinkokeita. Bakel on myös mukana Animalian eläinkokeettomien tuotteiden listalla.

Suositushinta:

Bakel Collagen Firming Serum 30ml, n. 145€. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Maahantuoja uudisti hetki sitten verkkosivunsa ja uusi raikas ulkoasu on mielestäni tosi onnistunut. Uusilla sivuilla voi tehdä testin, jonka avulla voit löytää itsellesi sopivat tuotteet sarjasta. Testiin pääset tästä.

Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.
 1. No täytyyhän sen sitten hyvää olla:)

  Vilkaisin ostopaikkoja ja huomasin siellä kartan, josta puuttuu kokonaan 134 000 asukkaan Jyväskylä. Kuitenkin oli Ruotsin rannikon pikkukaupungit ja muutama Venäjältäkin nimetty, vaikkei sielläkään ostopaikkoja ollut. Googlella on tällainen kartta, jossa meitä ei ole lainkaan. -Ei toki liity mitenkään sinuun, ei edes tuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljästä paikasta toki saa netin kautta tilattua. ;) Tosin eriasia, jos haluaa kokeilla tuotetta livenä.

   Poista
 2. Hmm. Täytyykin käydä tekemässä tuo testi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! Bakelin kaikki seerumithan käy oikeastaan kaikille ihotyypeille, ratkaisevaa on, mitä haluaa itse ihossaan hoitaa. Seerumeja voi käyttää erilaisia myös paikallisesti.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Bakelilla on toinenkin seerumi, jossa on yhtä vähän raaka-aineita, pitää varmaan testata se seuraavaksi. Jos en väärin muista siinä taitaa olla vain kahta aineisosaa. ;p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives