Fresh Melon – voihan meloni!


Ilonan tupareiden huikeasta goodie bagista kaivautui jotain melkein syötävän herkullista. Mavalan Fresh Melon -nimeä kantava lakka on sävyltään aivan kuin maukas cantaloupemeloni ja kynnet tekisi melkein mieli syödä. (ei nyt kuitenkaan)

Omistan muutamia Mavalan lakkoja. Tykkään siitä, että ne on pakattu pieniin 5ml:n pulloihin ja säilyvät paksuuntumatta pulloissaan pienen ikuisuuden. Lempisävyjäni ovat herkullisen pinkki La Paz, upea kirkkaanpunainen London ja täydellinen nude Baghdad. Mavalan kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä tai tolueenia. Niissä on näppärän kokoinen sivellin, jolla lakkaa pystyy työstämään helposti kynnelle. Lakoissa on hyvä pigmentti, jopa minä saan yleensä toivotun lopputuloksen kahdella kerroksella. Fresh Melon oli kuitenkin sen verran ohutta koostumukseltaan, että kuvan lakkaukseen lakkaa on laitettu kolme kerrosta omaa makuani tyydyttävän tuloksen aikaansaamiseksi.


On kuitenkin yksi asia, minkä takia lakkaan Mavaloillani harvoin. Ne eivät pysy hankalilla kynsilläni kuin päivän ja sen jälkeen lakkaus alkaa lohkeilemaan. Olen kokeillut alus- ja päällyslakoilla, ilman, mutta ei. Minä ja Mavalat emme yrityksistäni huolimatta ole parhaita ystäviä, vaikka suorastaan rakastan muutamia sävyjä. Mavaloiden litrahinta ei kuitenkaan normihintaisena tule paljoakaan edullisemmaksi kuin esim. OPI:n lakkojen. Tuolla hinnalla odotan lakoiltani kestävyyttä. Silti aina silloin tällöin sorrun yhteen pulloon Mavalaa. Ei varmaan kamalan tuomittavaa? ;)

Mavaloiden käyttäjiä? Suosikkisävyjä? Kolahtaako Fresh Melon?

Mavalan Mini Colorit ovat muuten tällä hetkellä Sokoksen verkkokaupassa tarjouksessa hintaan 3,60 euroa (norm. 5,20 euroa)

Lakka saatu goodie bagista, jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.


 1. Mulla on monta Mavalan lakkaa, oon tykännyt tosi paljon. Pullot on kivan pienet, hyvä sivellin, kestävyys ok. Ne on ihan mun heikkous, usein tulee napattua kauppareissulla joku kiva sävy mukaan. Tän kesän suosikki on kesäkuussa ostamani Funny Coral, ihanan kesäinen sävy. Smart Pinkin ostin myös kesäksi, jos/kun haluan hempeillä. Raikas on tuo Fresh Melonkin, on vaan turhan meloninen/oranssinen mun makuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just siitä vaarallisia, että nämä on helppo "napata" mukaan, koska hinta on niin edullinen. ;) Ehkä sen vuoksi annan anteeksi sen, että nämä eivät kestä itsellä kovin hyvin. :D

   Poista
  2. Ostin myös Mavalan smart pinkin ja funny coralin. Ja varsinkin jälkimmäinen on tällä hetkellä suosikkisävyni.

   Poista
  3. Nyt muakin alkoi kiinnostaa tuo Funny Coral. :D

   Poista
  4. Tsekkaa ihmeessä, se on ihana! :)

   Poista
 2. Mavalan London on huikea sävy! Ykkössuosikki on kuitenkin Amsterdam, mahtava punaoranssi. Muutama kesä sitten innostuin merkin mutaisista ja vihertävistä sävyistä.

  VastaaPoista
 3. Mavala on ollut SE lakka (kiitos äitini) pitkään. Toi kyseinen sävy meni juuri huonoksi purkissaan, vietettyään siinä useamman vuoden, mutta oli kyllä kaunis! Tämän hetkisey mavala lempparini on riga ja ankara :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mun ihanalle Fresh Melonille ei käy noin, käytän kuitenkin sen verran harvoin kestävyyden vuoksi. :/

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives