Dolce & Gabbana Pour Femme – Karkkia makeannälkään


Jotkut teistä saattavat muistaa Dolce & Gabbanan ihastuttavan Intensen, jonka aikaisempaan versioon Pour Femmeen pääsin vihdoista viimein jokin aika sitten käsiksi. Kiitos kesän alennusmyyntien, joissa olen malttanut pitää järjen päässä lukuunottamatta yhtä maximekkoa ja tätä tuoksua. Huimassa alennuksessa olevia tuoksuja on vaan niin vaikea ohittaa, varsinkin, jos tarjolla on jotain, jota on himoinnut jo jonkun aikaa. Meikkihyllyt pystyn kiertämään melko leikiten, mutta tuoksujen kohdalla on heikko kohta.


Pour Femme lanseerattiin vuonna 2012, tuoksuna se on minusta sellainen, että se soveltuu niin iltaan kuin päivää, kesään tai talveen. Tämä tuoksu valitaan silloin, kun haluaa tuntea itsensä leikkisän naiselliseksi. Minusta tämä on myös täydellinen deittituoksu. Mies koukkuun heti ensimmäisistä treffeistä alkaen. ;)

Alkutuoksussa nerolia, maukasta vadelmaa ja pirskahtelevaa mandariinia. Sydäntuoksussa aina yhtä ihanaa jasmiinia ja appelsiinin kukkaa. Kaiken kuitenkin kruunaa karkkinen pohja, jossa vaniljaa, vaahtokarkkia, santelipuuta ja vaniljalle tuoksuvaa heliotrooppia. Tällä jos millä lähtee makeannälkä. 


Dolce & Gabbana on kuitenkin onnistunut siinä, missä monet tämän tyyliset tuoksut "epäonnistuvat". Yleensä makeahkoista tuoksuista tulee omaan makuuni liian tyttömäisiä, mutta tämä on täydellisen naisellinen. Siinä on sopivasti pirskahtelevuutta ja makeutta. Omalaatuinen ja rakastettava.

Omaan nenääni eniten tuoksuvat ehdottomasti alun vadelma, sydäntuoksun jasmiini ja pohjatuoksun vanilja ja karkkimaisuus. Tuoksun kesto iholla on itselläni seitsemisen tuntia, mutta santelipuuntuoksu jää viivyttelemään iholle vielä tuonkin jälkeen.


Tuoksu on pakattu ylelliseen samettilaatikkoon ja pullon muotoilu on taattua tyylikkästä Dolce & Gabbanaa. 

Alennuslöydöstä heräsi pieni pelko. Ei kai tätä olla lopettamassa vai oliko vain poistumassa kaupan valikoimista?

Uppoaako teihin tällaiset vaniljaiset ihanuudet? 1. Vastaukset
  1. Mä en vaan päässyt pakkomielteestäni saada tää, onneksi odottaminen kannatti! :)

   Poista
 2. Tämä on ihana <3 Mäkin olisin tämän ottanu alepöydästä mukaan jos olisin bongannut, ihan ehdottomasti! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin vähän hämilläni, et mitenkäs näin uusi tuoksu on alessa, varsinkin, kun kyse ei ole kausituoksusta. o_O

   Poista
 3. Multa löytyy tämä myös, aivan ihana tuoksu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Oon himoinnut tätä siitä asti, kun syksyllä tätä yhdessä lehdistötilaisuudessa nuuhkin.

   Poista
 4. En ole kyseistä tuoksua edes "tuoksutellut", mutta kuvauksen peruusteella olen aivan myyty! Tällaista olen etsinyt. Mmmm... vadelma, vanilja ja karkkimaisuus (olematta liian imelä). Myös santelipuu tuoksussa on plussaa. Oletan, ettei tässä ole myskiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole myskiä. :) Suosittelen ehdottomasti tuoksuttelemaan, kerran makea tuoksu, joka ei ole liian makea. Ihana!

   Poista
 5. Miten mä en ole koskaan tuoksutellut tätä! Pakko päästä tuoksuttelemaan. Sun kuvauksen perusteella kuulostaa vastustamattomalta :)

  VastaaPoista
 6. Nuuh..kuulostaapa ihastuttavalta tuoksulta ja pullon eleetön muotoilu miellyttää myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään myös, joskus yksinkertainen on kauneinta. Makea tuoksu vähän aikuisemmalle naiselle. :)

   Poista
 7. Kuulostaa jännältä! Vanilja on ihanaa, kunhan se ei sellaisenaan tule liikaa esille. Kivoja tuoksuja löytää harvoin alennuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä alennuspöydillä on suurimmaksi osaksi kausituoksuja, mutta joskus näkyy helmiä. :p Mä luulen, että säkin saattaisit pitää tästä. ;)

   Poista
 8. Ai vitsi, kuulostaa aika täydelliseltä tuoksulta! Tykkään juuri sellaisista "raikkaan makeista" (kamala mikä ilmaisu) - super kevyt vanilja yhdistettynä johonkin kevyeen kukkaistuoksuun, esim. jasmiiiniin, tai sitten vihreään omenaan, täyttää kyllä tämän vaatimuksen hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kiusaan sanomalla, että varmaan rakastaisit tätä! ;)

   Poista
 9. Aika hauskaa että pullo on noin yksinkertainen, monesti karkkimaiset tuoksut on pakattu hivenen överimpiin pulloihin =) Itse asiassa tuo pullo on jossain määrin mitäänsanomattoman näköinen meikäläisen silmään ja helposti ohittaisinkin sen, mutta jos joskus tähän törmään, niin pakkohan tätä on tuoksuttaa. Eli toivottavasti tämä ei ole poistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pullo on niin sopivan hämäävä. Hieman nuoremmat tyypit, jotka saattaisivat pitää tästä tuoksusta, eivät välttämättä edes testaa tätä juuri pullon takia, kun tykkäävät enemmän värikkyydestä ja bling blingista. :p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives