Mustikkaista kosteutusta


Saan testattavaksi jonkun verran hiustenhoitotuotteita, mutta olen kirjoitellut niistä blogiini melko vähän. Syy on yksinkertaisesti se, että haluan kirjoittaa blogissani tuotteista, joissa minusta on jotain erityisen kivaa ja jotka ovat huippuja. Omat hiukseni ovat ohuina, pitkinä ja lasimaisina melko vaikeasti hallittavat. Useat shampoot ja hoitoaineet ovat ihan jees, niissä ei ole mitään huonoa, mutta en koe wau-elämystä ja tuote-esittely jää kirjoittamatta.

Se wau-elämys tuli kuitenkin jokin aika sitten, kun sain Cutrinilta testattavaksi Cutrin Moisturism tuotteita. Se, että wau-elämyksen tuovat tuotteet olivat Cutrinia, oli itsellenekin hieman yllätys. Sillä juurikin Cutrinin tuotteet ovat aina olleet minulle sellaisia "ihan kivoja". Paitsi yksi huipputuote: Cutrinin Anti Green Shampoo on tarkoitettu mökkiveden tai oman kaivon veden aiheuttamien mineraalien vihertyvyyden poistoon. Se poistaa hiuksista raudan ja kuparin aiheuttamat värjäytymät. Kiitin tätä tuotetta monet kerrat asuessani aikoinani omakotitalossa, jonka käyttövesi sai vaaleat hiukset vihertämään.

Cutrin Moisturism -sarjassa on käytetty raaka-aineina mustikan siemenöljyä, joka auttaa palauttamaan hiusten kosteustasapainon ja ravitsee hiusta sisältäpäin. Mustikan siemenöljy kosteuttaa tehokkaasti myös hiuspohjaa. Sarja sopii hyvin kiharille ja taipuisille hiuksille. Tuotteita rakasti myös oma piikkisuora, lasimainen ja hieman kuivuudesta kärsivä hiuspehko.


Moisturism Shampoo on koostumukseltaan aavistuksen geelimäistä.  Helmiäishohtoinen shampoo vaahtoaa  päänahassa unelman pehmoisesti ja pesee hellävaraisesti. Jopa niin, että omat helposti takkuuntuvat latvat saivat kosteutta pesussa sen verran, että olen pari kertaa kiireessä skipannut hoitoaineen ja levittänyt pesun jälkeen hiuksiin vain jätettävän hoitosuihkeen. Silti hiukset on saanut harjattua repimättä auki. Kosteusvaikutuksista huolimatta päänahka tulee puhtaaksi, enkä ole joutunut lyhentämään kolmen päivän pesuväliäni. (jostain voi tuntua pitkältä ajalta, mutta olen niin onnellinen, että hiuksia ei tarvitse pestä joka päivä) Kaiken kruunaa huumaavaa mustikkainen tuoksu, joka on ihan mieletön. Shampoota on joka kerta yhtä suuri ilo käyttää!


Moisturism Hoitoaineen koostumus on paksuhkoa ja se on väriltään valkoista. Levittyy hiuksiin ongelmitta. Hiuksista tulee helposti kammattavat, silkkiset ja kiiltävät, mutta jättää silti kevyen tunteen, eikä hiuksista tule raskaita. Tuoksu on yhtä huumaava kuin shampoossakin. Hieman harmittaa, että pakkauskoko on vain 200ml:ä, sillä selkään asti ulottavat hiukset kyllä imevät itseensä hoitoainetta aivan yhtä paljon kuin shampootakin. (jos ei jopa enemmän) Pitkissä hiuksissa on kuitenkin paljon pituutta, mihin hoitoainetta levittää. Lyhyissä hiuksissa tämä hoitoaineen pienempi pakkauskoko toimii tietenkin hyvin.

Mikä parasta Cutrinin tuotteista ei tarvitse maksaa itseensä kipeäksi. Jälleenmyyjät löydät täältä. Shampoon ja hoitoaineen voi tilata näppärästi myös Sokoksen verkkokaupasta.

Onko Cutrinin tuotteet teille tuttuja? Suosikkishampoonne?

Suositushinnat:

Cutrin Moisturism Shampoo 300ml, 12,90€
Cutrin Moisturism Hoitoaine 200ml, 12,90€

Kuvissa olevat tuotteet saatu testattavaksi Cutrinilta. Linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.

 1. Mukavanvärisiä kuvia taas! Suosin mielelläni kotimaista, joten noita voisi kokeilla. Lasimainen, nyttemmin ohut ja tappisuora polkka voisi intoutua tästä helpommin taipuvaiseksi. Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi!

   Olin oikeasti yllättynyt näistä. Ei tullut lättänää edes lasimaisista ja hennoista hiuksista, vaikka ovatkin kosteuttavia. Kesän kuivattamalle pehkolle loistavia! Puhumatta edes tuoksun ihanuudesta. ;)

   Poista
 2. Kuulostaa siltä, että vois hyvin toimia munkin tukassa! Kokeiluun siis jossakin vaiheessa varmaankin :)
  Sulle olis haaste mun blogissa: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2014/07/viiden-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei varmaan toimii. Kuvissa sun tukka ainakin näyttää aika samantyyliseltä kuin omani. Toki luonnossa voi olla eroja, mutta... ;)

   Kiitos haasteesta!

   Poista
 3. Kuulostavat ihanilta! Mustikka vetoaa minuun aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin ihan hirveästi ja olin iloisen yllättynyt hinnasta.

   Poista
 4. Minulla on ollut saman sarjan tuotteet värjätyille hiuksille ja olen kanssa tykännyt.

  VastaaPoista
 5. Ooh! Näitä pitää ehdottomasti testata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai pitää, ihan loistava hinta/laatusuhde. Itseä alkoi kiinnostaa muutkin -ISM-tuotteet. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives