Daisy Dream


Marc Jacobsin tuoksut ovat itselleni olleet tähän asti melko tuntematon maaperä, toki olen niitä kaupassa useasti tuoksutellut ja osasta pitänytkin kovasti. Blush-tuoksu on löytynyt myös aikoinaan kaapistani. Olen jättänyt silti tuoksut viime aikoina hyllyyn. Syy on niinkin hassu, että tykkään pitää hajuvettä usein käsilaukussa mukana, vaikka en sitä päivän mittaan suihkauttaisikaan lisää. Marc Jacobsin tuoksut muhkeasti koristeltuine ulkomuotoinen, eivät ole kovin käteviä kantaa laukussa mukana. Toki markkinoilla on pieniä pulloja, joihin voisi omaa suosikkituoksua täyttää, mutta en ole saanut aikaiseksi hommattua sellaista. 

Elokuussa markkinoille tuli pitsimäisellä päivänkakkarakuviolla koristeltu ja sinistä taivasta henkivä Daisy Dream. Tuoksu on omanlaisensa variaatio alkuperäisestä Daisysta, joka ilmestyi vuonna 2007. Dreamin sanotaan olevan hienostuneempi ja eteerisempi kuin alkuperäinen Daisy.


Kevyen ilmava Daisy Dream on kukkaishedelmäinen tuoksu. Alkutuoksussa mehevää karhunvatukkaa, raikasta greippiä ja makeaa päärynää. Sydäntuoksussa ihanaa jasmiinia, eksoottista litsi-hedelmää ja sinistä visteria. Pohjatuoksuna valkoista puuta, kookosvettä ja myskiä.

Tuoksun on suunnittellut Alberto Morillas, jonka tunnetuimpia töitä ovat varmasti Bvlgarin Omnia-tuoksusarja. Avustajana naisellista näkökulmaa on ollut tuomassa Ann Gottlieb, joka on ollut mukana useissa uusimmissa Marc Jacobsin tuoksuissa. Mikä hauskinta, myös herra Marc Jacobs itse on ollut suunnittelemassa tuoksua.


Minulle Daisy Dream on kukkaisen hedelmäinen hiukan makea tuoksu, jossa on ripaus raikkautta. Eniten omaan nenääni tuoksuvat alun kirpeä greippi ja karhunvatukka. Sydäntuoksussa tunnistan tietenkin helpoiten suosikkini jasmiinin. Pohjatuoksun kookoksinen vivahde yhdessä myskin kanssa ovat voimakkaasti esillä. Itselleni Daisy Dream on päivätuoksu. Se sopii täydellisesti kesäpäiviin, mutta myös talveen. Talvipäiviin, kun haluat haikailla menneen kesän perään tai herätellä ajatuksia tulevasta. Tämä tuoksu ei tunne ikää, se sopii kaikille. Kyseessä ei ole kovinkaan "vaikea" tuoksu, joten voin helposti kuvitella monen ihastuvan tähän. Tuoksu on EdT ja kesto omalle ihollani oli n. kuusi tuntia.

Onko teillä kokemuksia Marc Jacobsin tuoksuista? Suosikkeja?

Suositushinta:

Marc Jacobs Daisy Dream 30ml, 42€
Marc Jacobs Daisy Dream 50ml, 57€

Tuoksu saatu testattavaksi blogin kautta. 1. Muistakin varmaan, että kirjoittelin tästä elokuussa. Tuoksu tuo vahvasti mieleeni kesän, mutta tämä ilahduttaa varmasti myös talvella. Kaunis pullo, jota on hankala kantaa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on ehdottomasti parhaimmillaan ihailtuna kotona. Olenkin nautiskellut tästä aina sellaisina päivinä, kun ei ole mitään menoa.

   Poista
 2. Rakastuin tähän ja Daisyjä totisesti löytyy, mutta tämä oli ihanan raikas.

  Iloa päivään Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta samalla kukkainen ja aavistuksen makea, mistä tykkään.

   Poista
 3. Toi Daisy-tuoksu on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tästä ehkä enemmän kuin alkuperäisestä Daisysta.

   Poista
 4. Pullo, pakkaus ja kuvat ovat syötävän söpöjä! Haluaisin niin pitää siitä. Tähän asti eivät Jacobsit ole uponneet, mutta luulen etten ole tätä vielä haistanutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän varsinkin Dotista, se on ihana, mutta hankkiminen jäi, kun mietin mihin ihmeeseen laitan sen ihanan pullon. :D

   Poista
 5. Niin kauniit kuvat taas sinulla! Uudessa Annassa muuten erinomainen parfyymiartikkeli.

  VastaaPoista
 6. Tästä tuoksusta mulla ei ole kokemusta, mutta Marc Jacobsin muita tuoksuja olen kyllä käyttänyt. Multa löytyy kaapista Oh, Lola -tuoksu, ihana Dot -leppäkerttupullo ja Daisy Eau So Fresh. Viimeisimpänä mainittu on ehdottomasti eniten mun mieleen noista kolmesta! Marc Jacobsin hajuvesipullot on kyllä kaikki niin upeita taideteoksia, mutta itsekin pidän enemmän sellaisista hajuvesipulloista, jotka eivät ole niin massiivisia, koska niitä on helpompi tarvittaessa kantaa mukana laukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä sellaisia pulloja, että melkein enemmän tehty katseltaviksi kuin käytettäviksi. ;) Dream taitaa olla melkein yksinkertaisimmat päästä, kun ei ole hankalan mallista korkkia vaan tuollainen pyöreä. Dot on tosi ihana tuoksu.

   Poista
 7. I love Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, but this is deffinetly going to be my next purchase once I finish the bottle I all ready own. Wonderful review.

  www.beautyandwhit.com

  VastaaPoista
 8. Itsellä ei ole ikinä ollut Marc Jacobsin tuoksuja, mutta äitilleni osti lahjaksi Honeyn ja se on aivan rakastunut siihen. Nuo pullot on älyttömän kauniita. :)

  VastaaPoista
 9. Pullo on kaunis, mutta tuoksu ei istu iholleni, valitettavasti. Kuten eivät muutkaa MJ:n tuoksut, mikä on sääli, koska tykkään leikkisistä tuoksupulloista!

  VastaaPoista
 10. "...päivänkakkakuviolla koristeltu..." Anteeksi, mutta repesin ihan täysin! :D Kirjoitat aina niin asiallisesti, ja jotenkin tuo vaan nauratti keskellä kaunista tekstiäsi... :D

  Omaan nenääni sekä tuo, että muut Marc Jacobsin tuoksut ovat vaan niiiiiin tylsiä! Eivät ole huonoja, vaan itse asiassa ihan hyviä ja erittäin helppoja, mutta omaan käyttööni ne ovat jotenkin ihan liian mitäänsanomattomia. :(

  VastaaPoista
 11. Itse omistan juurikin tuon alkuperäisen Daisy-tuoksun. Se on kyllä ollut yksi suosikeistani jo jonkun aikaa. Sitä vaan tulee suihkittua joskus liikaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tänkin kanssa pitää olla varovainen, jos laittaa enemmän kuin pari suihkausta, kukkaisuus saattaa alkaa ärsyttämään nenää päivän mittaan. Sopivasti laitettuna aivan ihana.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives