Glow


Kun lähden tekemään arkista kevyttä päivämeikkiä, on kaksi tuotetta joita laitan aina: ripriväri ja aurinkopuuteri. Kaksikymmentä vuotta sitten aurinkopuuteri oli itselleni täysin yhdentekevä tuote, en vaan käsittänyt sen päälle ollenkaan. Viimeiset kymmenen vuotta se on kuitenkin ollut meikkituote, jota ilman en lähde mihinkään. Millään muulla tuotteella kuin oikean sävyisellä aurinkopuuterilla ei saa kasvoille yhtä nopeasti kevyttä hehkua ja lämpöä. Talvella kalpeakin iho herää edes hieman eloon. 

Vuosia suurin rakkauteni oli Guerlainin aurinkopuuteri, joka edelleenkin on huipputuote. Mutta joskus vaan käy niin, että tulee toinen tuote, joka syrjäyttää sen ikuiseksi luulemani suosikin. Sain jo keväällä PR-toimistolta testattavaksi maaliskuussa Suomeen rantautuneen Michael Korsin Glow-aurinkopuuterin, johon rakastuin ensisilmäyksellä.


Kun aurinkopuutereista puhutaan, niin minusta bigger is better. Tässä asiassa herra Kors on ilmeisesti kuullut mielipidettäni ja pakannut aurinkopuuterinsa huikean kauniiseen neliskanttiseen kultaiseen rasiaan. (10x10 cm:ä) Iso rasia ei tosiaan ole helpoin kannettava mukana, mutta minusta aurinkopuutereissa iso rasia on ehdoton plussa. Se tuo arkipäiväiseen aurinkopuuterin sipaisuun tiettyä pientä ylellisyyttä. Minulle esteettisyys on vieläkin tärkeämpää tuotteissa, joita käytän usein kuin niissä, joita jaksan kaivella kerran kuussa käyttöön.

Michael Korsin tuotteiden pohjalla on kolme erilaista tyyliä, tuoksua ja naisihannetta: Sporty, Sexy ja Glam. Niinpä sarjaan kuuluukin kolme erilaista aurinkopuuteria, joista Glow kuuluu Sporty-sarjaan.


Glow on sävyltään hyvin neutraali lämmin ruskea. Sopii myös todella vaalealle iholle. Ei missään nimessä näytä kasvoilla kimaltavalta, vaikka siinä onkin aavistus shimmeriä mukana. Aurinkopuuteri sopii kaiken ikäisille, jotka haluavat hehkua kasvoille. Tunkkaista jälkeä tällä ei saa aikaiseksi.

Millainen suhtautuminen teillä on aurinkopuutereihin? Käytättekö päivittäin?

Suositushinta:

Michael Kors Sporty Glow 59€

Tuote saatu (lehdistönäyte).


 1. Oho, tuleeko sieltä meikkejäkin! Makean ylellisen näköinen rasia, ja ilmeisesti kokokin puhuu puolestaan. Yritän taas talven tullen sulattaa sitä puolivahingossa hankkimaani Sexy Amber -tuoksua. Otin sen kaapista esille ja tuoksu oli kesän aikana muuttunut jo lähes houkuttelevaksi.

  Käytän myös aurinkopuuteria päivittäin, tärkeimpänä leikaperän rajaamiseen ja muotoa tuomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Amber on täydellinen just nyt!

   Korsillahan on valikoimissa aurinkopuuterit, kynsilakat, huulikiillot ja huulipunat. Värimeikkejä ei ainakaan toistaiseksi.

   Poista
 2. käytän ihan liian vähän :D tahtoo kanssa korssin meikkejä <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä täälläkin yritetään aurinkopuuterilla sitä hehkua kalpeanaamalle saada - mutta minun taitoni ovat sitä, että suditaan jotain vähän sinne ja tänne - ja välillä ihan väärään paikkaan. No, leuan alle sitä ainakin yritän sipaista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki on tehdä nro. 3:sta, aloittaen otsasta kuljettaen sivellintä poskiluun alle ja sieltä leuan alle. ;)

   Poista
 4. Täytyy tunnustaa, että olen vähän huono käyttämään aurinkopuuteria. Pitäisi kyllä harjoitella ihan sen ottamista normaaliin meikkirutiiniin, saahan sillä tosiaan kivasti lämpöä kasvoille.

  Tää Korsin Glow näyttää kyllä ihanalle, niin pakkaus kuin tuotteen sävykin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jotenkin tulee se niin itsestään ja huomaan kyllä omista kasvoista heti, jos olen jostain syystä unohtanut aurinkopuuterin sipaukset. Korsin aurinkopuuteri hipoo omassa taulukossani sitä täydellistä aurinkopuuteria, ainakin paras, mitä olen toistaiseksi käyttänyt. ;)

   Poista
 5. Ää, tää harakka rakastui pakkaukseen! Kultainen ja ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
 6. Äääääääh! Nyt oon niin kade<3 Mä haluan tuon heti! Aurinkopuuteri on ihan must have tuote!

  VastaaPoista
 7. Mä testailin näitä MK:n meikkejä kans keväällä, ja täytyy kompata tuon arskapuuterin olevan yks parhaista, mitä olen koskaan kokeillut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Itselleni jopa parempi kuin Guerlainin klassikko. <3

   Poista
 8. Tätä täytyy kyllä testata!! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives