Sugar & Butter – Lip Exfoliator/Plumper


Minusta 2in1-tuotteet ovat aina olleet loistavia, mikä sen parempaa kuin saada kaksi toimivaa tuotetta yhdessä purkissa. Varsinkin käsilaukun sisältönä tai matkalla ollessa tällaiset tuotteet ovat painonsa arvosta kultaa.

Jane Iredalen Sugar & Butter Lip Exfoliator/Plumper on huulituote, jossa on kaksi toimintoa yhdessä ylellisen kultaisessa hylsyssä.


Toisessa päässä hylsyä on orgaanista ruskeaa sokeria, joka poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut huulilta. Lisäämällä sokeria puikosta huulille, kuoriva vaikutus tuntui miellyttävältä ja sokerikiteet sulivat vähitellen huulille. Jälkeenpäin huulet ovat ihanan pehmoiset. Tuoksu on niin herkullinen, että myönnän lipaisseeni kuorintaa huulilta pariin otteeseen. Tämä olikin sallittu synti, sillä tuotteessa ei ole lainkaan kemiallisia säilöntäaineita, eikä synteettisiä väriaineita, joten sokerikristallit voi hyvällä omallatunnolla syödä. Mmm...


Kun huulet on saatu pehmoiseksi, voi ottaa esiin puikon toisen pään ja levittää huulille huulia hoitavan kevyesti sävyttävän huulivoiteen, joka sisältää karitevoita, sekä huulia täyteläistäviä ja kosteuttavia peptidejä. Kertalevityksellä huulille tulee melkein väritön hieman hohtava luonnollinen pinkki sävy. Tuotteen sisältämät inkivääri ja minttu kihelmöivät huulilla aavistuksen, tehden huulista täyteläisemmän näköiset.


Ihana tuote, johon jäin koukkuun välittömästi. Kuorinta oikeasti toimi ja ison plussan tuote saa myös herkullisesta mausta (hih) ja tuoksusta. Tämä pääsikin välittömästi käsilaukkuni luottotuotteeksi, sillä varsinkin talven tullen omat huulet kaipaavat kosteutusta ja kuorintaa. 

Jane Iredalen sivuilta löytyy tuotteiden käyttöohjeet myös näppärinä videoina. Lip Exfoliator/Plumperin käyttöohjeet voit kurkata täältä. Jane Iredalen tuotteita voi ostaa vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, jotka löydät täältä.

Mitä mieltä olette tällaisista 2in1-tuotteista?

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.
 1. Mä niiiin tarvitsisin juuri tuollaisen tuotteen! Vaikka on vasta alkusyksy, mun huulet on aivan järkyttävässä kunnossa. Päivän mittaan aika alkavat kuoriutua itsekseen ja menevät ihan repaleisiksi. Tuollaisen monitoimituotteen mukana pitäminen helpottaisi niiden edustuskuntoon saattamista päivän mittaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuorintapuoli oli tässä ihan huippua, jätti myös yksinään huulet ihan mielettömän pehmeiksi. Tää on kyllä loistava, pikku vaivalla kaksi hommaa hoituu kerralla. :)

   Poista
 2. Oon hirveän laiska kuorimaan huulia, mutta tuollaisella jopa minä voisin jaksaa kuoria ne. Etenkin jos se maistuukin hyvältä :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivannäköinen tuote! Kuorinta varsinkin kuulosti hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään näistä JI:n pakkauksista, ripaus ylellisyyttä, jota esteetikkona arvostan. Kuorinta on ihan loistava, tekee huulet tosi pehmoisiksi.

   Poista
 4. Kuulostaa aivan liian houkuttelevalta. En omista yhtään huulille tarkoitettua kuorintaa. Ja makukin on kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tätä ennen, tän jälkeen en voi olla enää ilman! ;)

   Poista
 5. Houkutteleva tuote sellaiselle, joka sitä tarvitsee. En ole koskaan tuntenut tarvetta kuoria huulia, ehkä ne eivät ole kuivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään, mutta ton jättämään pehmeään tunteeseen jää suorastaan koukkuun. ;)

   Poista
 6. Tää kuulostaa aikamoisen hyvältä! ;) Minäkään en omista vielä yhtään huulikuorintaa, vaikka kasvojen ja vartalon kuorimisesta en koskaan laista. Ehkä nyt voisi aloittaa myös huulien kuorimisen?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole ajatellut huulien kuorintaa pahemmin aiemmin, mitä nyt joskus kookosöljy-sokeriseoksella pyöritellyt, kun on olleet talvella tosi repaleiset. Tää kuorii tosi hellävaraisesti, mikä on kiva juttu. :)

   Poista
 7. Oisi niin ihanaa, kun osaisin käyttää huulissa jotain muutakin kuin huulirasvoja, mutta jotenki se ei tunnu ainakaan vielä omalta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä hyvä, että jättää huuliin vain tosi vähän väriä, ei sen kummemmin kuin värillinen huulirasvakaan, mutta on aivan ihanan hoitava. :)

   Poista
 8. No ääh miten ihana pakkausta myöten! Tämä pitää laittaa ehdottomasti ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, tykkään tosi paljon JI:n pakkauksista oma tunnistettava tyyli.

   Poista
 9. Kuullosti houkuttelevalta. Etsin jo lähelläni olevan jälleenmyyjän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyi läheltä! Täällä omalla paikkakunnalla ei valitettavasti ole JI:n jälleenmyyjää, mutta lähikaupungista onneksi löytyy useampikin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives