Eucerin In-Shower Body Lotion


Kun Nivea varmaan reilu vuosi(?) sitten toi markkinoille suihkussa käytettävän body lotioninsa, en oikein innostunut asiasta. Itselläni vartalo vaatii jokaisen suihkuun jälkeen kunnon kosteutusta varsinkin talvella. Ajattelin, että tällaisen kevyen oloisen tuotteen tehot eivät takuulla riitä omalle iholle, vaikka kuivuus ei olekaan pahinta luokkaa.

Minulle kuitenkin tarjottiin jokin aika sitten testattavaksi Eucerinin In-Shower Body Lotionia ja ajattelin antaa sille mahdollisuuden, koska tämän tyylisiä tuotteita ei ole täällä ennen testailtu. Eucerinin tuote on ensimmäinen apteekissa myytävä suihkussa suoraan kostealle iholle levitettävä vartalovoide. Se sopii naisille ja miehille.


Vartalovoide on kehitelty erityisesti herkälle ja vaurioituneelle iholle. Suoraan kostealle iholle levitettävä voide imeytyy tehokkaasti. Vaikka voide huuhdellaan pois, sen tehokosteuttava ainesosat ja ihon luonnollista puolustuskykyä vahvistavat ainesosat, kuten 5% dekspantenoli, jäävät ihoon. Voide on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Koostumus on ohuen emulsiomaista ja se levittyy kosteaan ihoon helposti. Levitysvaiheessa tällä kertaa more is more, eli tuotteen annostelussa ei kannata kitsastella. Lopuksi tuote huuhdotaan iholta, jonka jälkeen iho taputellaan pyyhkeellä kuivaksi. Pukeutua voi välittömästi. Suihkun lattia kannattaa käytön jälkeen huuhdella huolellisesti, sillä tuote jättää lattian melko liukkaaksi.


Olin yllättynyt kuinka hyvin tämä lopulta kosteutti. Ihoa ei kiristänyt suihkun jälkeen vaan se oli miellyttävän pehmoinen, ei yhtään tahmea. En tuntenut tarvetta alkaa rasvailemaan vartaloa jälkeenpäin muilla rasvoilla. Eräs pieni seikka kuitenkin viittoi itselleni hieman huonommista kosteustehoista normaaliin vartalovoiteeseen verrattuna. Iltasuihkun jälkeisenä aamuna vartaloni kuivin kohta sääret, kaipasivat jo lisäkosteutusta. Yleensä näin ei ole. Ahkerana tuoksujen ystävänä, tämä tuote saa minulta plussaa hajusteettomuudestaan.

Tuote sopii ehkä parhaiten itselleni kesään, kun kosteustehojen ei tarvitse olla suuret. Kesällä vartalovoiteiden levitys voi olla helteellä tuskaa ja ihon pinta levityksen jälkeen nihkeä. Tällä voiteella sitä vaaraa ei ole. Laskoille rasvaajille tämä tuote on pelastus ympäri vuoden.

Jos haluat lueskella suihkuvoiteista lisää, Miss Piggy`s Pearlsin Salla teki jokin aika sitten pienen vertailun neljästä erilaisesta suihkuvoiteesta.

Onko suihkuvoiteet teille tuttuja? Suosikkeja?

Suositushinta:

Eucerin In-Shower Body Lotion 400ml, 13,45€

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.
 1. Minäkin ajattelen, että se sopii jollekin, joka tarvitsee vain kevyttä kosteutusta. Nivean pullosta luin vasta jälkeenpäin, että iho olisi pitänyt pestä ensin normaalisti ja vasta sitten käyttää sitä suihkuvoidetta. Ihmettelinkin sen heikkoa pesutehoa... Koko voide tuntui sen jälkeenjotenkin turhalta liikkeeltä. Mieluummin voitelen ihan kunnolla koko kehon kuivaamisen jälkeen kuin pesen lattian;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, alkoi hymyilyttämään, kun kuvittelin sinut suihkuun hinkkaamaan ihmeissäsi tätä "pesuainetta" ihoon. ;D Jos on vähänkin kuivempi iho, niin sitten vanha tapa on parempi. Luulen, että ensi kesänä, kun oma iho ei tarvitse niin paljon kosteutta, testailen muitakin markkinoilta saatavia. Ei suihkun jälkeen tarvitse eneää hikoilla rasvauksen kanssa. ;)

   Poista
 2. Mä huomasin ihan saman näiden kaikkien tuotteiden kohdalla: saa todella hölvätä reilusti :) Mikä on kivaa, kun oon muuten niin surkean hidas käyttämään suihkutuotteita loppuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jotenkin hämmentävää. Kerrankin en käske käyttämään pikku tippaa. Itse laitoin ensimmäisellä kerralla liian vähän ja pieleen meni. Oikein paksusti, kun laittaa niin johan alkaa ihon pehmentyä. Onneksi tämäkin on pakattu isoon 400ml:n pulloon, puolet pienempi olisi kulutettu hetkessä.

   Poista
 3. Mä mietin jo viime kesänä, että tällainen voisi olla mökkikäytössä hyvä. En jaksa siellä samalla tavalla rasvailla ja mun vartalo ei kesällä niin rasvaa kaipaakaan. Joskus vaan. Kotiin en mielelläni ota, koska jo sokeripohjaisen kuorinnan käyttäminen viikoittain tekee kylppärin lattiasta superliukkaan. Ja toisaalta tykkään sellaisesta "tuntuvasta puhtaudesta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on jotkut sokeripohjaiset kuorinnat tehneet lattian liukkaaksi, mutta ei silti niin liukkaaksi kuin tämä. Varovainen kannattaa olla. Mökillä varmasti erinomainen tuote!

   Poista
 4. Tuo vaikuttaa kivalta :) Voisi olla parempi kuin Nivea, sen tuoksu tökkii niin pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en välitä Nivean tuotteiden perushajusta. (tosin sitä suihkuvoidetta en ole testannut, mutta oletan, että se tuoksuu "nivealle")

   Poista
 5. Mä oon vähän aina vierastanut tälläsiä tuotteita, mutta ehkä joku päivä taidan kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä sama juttu, mutta päätin, etten tuomitse ennen kuin kokeilen. Ensi kesänä varmasti kovassa käytössä. :)

   Poista
 6. En tajua miksi koen nämä vaivalloiseksi. Mutta nyt jo hieman kiinnostuin ja myös kun luin tuon Miss Piggys Pearlsin jutun. Ehkä minäkin näitä vielä testaan. :) Nivea taitaa ollakin, mutta sitä on niin jumissa omien rutiinien kanssa.

  Kivaa iltaa toivottelee Tiia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin koin minäkin, mutta ainakin tämä levittyi näppärästi ja märälle iholle levittäminen on tosi paljon nopeampaa kuin kuivalle. :) Ei muuta kuin Nivean pullo käteen. ;)

   Poista
 7. Minä taidan kyllä testata tämän - olen niin laiska rasvaaja enkä millään malttaisi odotella rasvan imeytymistä ennen pukeutumista. Ja lisäpisteet ropisevat tuoksuttomuudesta - se kun on tuoksuallergikolle aika tärkeä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuttomuus on hyvä juttu, siitä hyötyvät hyvin tuoksuallergikot, mutta myös ne, jotka eivät halua vartalovoiteidensa tuoksuvan vaan käytössä olevan tuoksun. Testaa ihmeessä ja kerrohan, mitä pidit. Sopii myös lapsille, vaikka minusta lapsen ei tarvitse tällaisia käyttää, jos ei sitten iho ole oikeasti kuiva. ;)

   Poista
 8. Mulla oli testissä se Nivean, enkä kyllä suoraan sanottuna tykännyt siitä. Iho jäi oudon rasvaiseksi ja aamulla oli jo kauhean kuiva olo. :( Tätä voisin kyllä ehkä testata, mutta toisaalta mä tykkään suihkugeeleistä enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ei kuullosta kivalta! Tää ei kyllä jätä rasvaiseksi vaan kosteutetuksi. Tosi kuivaan ihoon, ei tän kosteustehot kovin pitkäksi aikaa tosin riitä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives