Guerlain L`Homme Idèal – Ideaalimies


Olin pari viikkoa sitten yhdessä Ilonan, Päivin, Virven ja parin muun bloggaajan kanssa tutustumassa Guerlainin syksyn uutuuksiin kansainvälisen meikkitaiteilijan Josè Luis Yuvèn johdolla. Yhdeltäkään tuoksumaailmaa seuraavalta ei ole kesän aikana jäänyt huomaamatta kohina Guerlainin uuden miestentuoksun L`Homme Idèalen ympärillä. Onneksi tämä ihanuus tuli myyntiin syyskuun alussa myös Suomessa. 

Uusi tuoksu on tuoksunero Thierry Wasserin käsialaa. Kyllä, sama tyyppi jonka nenällä tehtiin Guerlainin edellinen hittituoksu La Petit Robe Noire. L`Homme Idèalin pullo, laatikko, tuoksu ja markkinointi tuoksun ympärillä kiteytyy yhteen sanaan: komea. Mitä muuta voisi odottaa, kun kyse on yhdestä maailman vanhimmista yhä toimivista parfyymitaloista? Tällä hetkellä tuoksu keikkuukin Ranskan Sephoran sijalla 24, eniten myydyimpien tuoksujen joukossa. (mukaan luettuna naisten tuoksut)


En ole suihkauttanut tuoksua omalle iholleni, mutta tilaisuudesta kassin kanssa kotiin tullessani, olin päättänyt, että jos tuoksu ei kelpaisi miehelleni, käyttäisin sitä itse. Minusta tämä sopii myös naisille, jotka rakastavat tuoksuja maskuliinisilla vivahteilla. Tosin olin silti melko varma, että mieheni tulisi ihastumaan tähän yhtä paljon kuin minäkin. Sen verran hyvin tunnen hänen tuoksumakunsa.

Ideaalimies? Myytti? Guerlain on halunnut toteuttaa pilke silmäkulmassa tuoksun ideaalimiehelle. Enää ei miehen tarvitse olla ideaali, sillä on tuoksu. ;)  L`Homme Idèal on puisen aromaattinen gourmand-tuoksu. Alkutuoksussa bergamotia, raikkaita sitruksen sävyjä, kuten mandariinia ja appelsiininkukkaa. Ripauksena tuoksussa mausteista rosmariinia ja karvaan makeaa mantelia, joka tuo tuoksuun liköörisen vivahteen. Tonkapapu ja vanilja tuovat makeutta, kun taas patsuli ja varsinkin nahka tuovat tuoksulle maskuliinisen miehekkään vivahteen. 


Pullo on miehekkään kantikas, siihen on saatu kuutiomaista ulottuvuutta ovelalla leikkauksella. Valkoisessa etiketissä musta särmikäs fontti, jonka taustapuolella on hauska logo, joka heijastuu pullon takaa. Pullon sivuissa maalatut särmikkäät mattamustat kehykset. Korkki osittain kuvioitu ja siitä saakin helposti hyvän otteen.

Millainen oli miehen tuomio? Kertoo varmaan jotain, että tuoksun kotiutumisesta lähtien mieheni on käyttänyt tätä tuoksua päivittäin... (olen vaikoillut) Alkutuoksu on kulma kivan sitruksinen, jonka jälkeen tuoksu muuttuu mystisen makeaksi. Mies pitää tätä persoonallisena ja aivan erilaisena tuoksuna, mitä hänellä on entuudestaan. Minulle tosin hän on ideaalimies ilman tuoksuakin. Tämä vain kruunaa kokonaisuuden. ♥︎

Miltä teidän ideaalimies tuoksuisi?

 1. Aion ehdottomasti hankkia tämän poikaystävälleni! Se on hurmaava tuoksu. Saanut kylläkin hyvin ristiriitaisia arvioita Fragranticassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä aika moni tuoksu saa... Sieltä on kiva lukea tuoksuista, mutta lopulta se oma nenä kuitenkin ratkaisee. :p Varsinkin ihmettelen jälleen tuosta kestosta nurisemista, sillä tämä on ainakin omalla miehellä tosi pitkäkestoinen. Toisaalta jokaisen iho on yksilöllinen. :)

   Poista
 2. Sait tämän kuulostamaan niin herkulta, että on pakko päästä tuoksuttelemaan tätä ja mahdollisesti ostamaan tuolle miekkoselle, vaikka häneltä tuoksuja löytyykin omasta mielestään jo liikaakin (on laiska käyttämään arkena). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, mutta varo, ettet osta itsellesi. ;D

   Poista
 3. Mä odotin tätä kuin kuuta nousevaa, mutta ... Mä olen tosi pettynyt. En tiedä olenko pettynyt itseeni (tuoksunenääni) vai tähän tuoksuun. Mä en yksinkertaisesti vaan pidä tästä. Mutta mä niin haluaisin! Se on jotenkin liian voimaannuttava, sitrus ei ole mun nenälle mieluinen ja ääh. Iholle tosin ei olla kokeiltu, mutta en usko että tykkäisin siitä Matiaksen iholla. En tiedä. Nää on niin näitä makuasioita :/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tunnen sun tuskan, kaikista hirveintä sellaisten tuoksujen kohdalla, joista oikeasti haluaisi pitää ja sitten argh, ei tää olekaan mun juttu, en pidäkään. :/

   Poista
 4. En ole muistanut käydä tätä tuoksuttelemassa vielä, pitääkin yrittää laittaa korvan taakse, koska tietenkin kiinnostaa tosi paljon miltä tämä tuoksuu! Jos se on ihana niin todennäköisesti hankin itselleni, jos tykkään siitä muuten vaan niin voisi harkita pikkuveljelle joululahjaksi. Omalle miehelle en taida viitsiä tuhlata kun se on niin huono käyttämään tuoksuja. :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin, kun muistin sut nahkan ystäväksi, että voisit tykätä tästä. ;)

   Poista
 5. Voin vain tuoksuttaa tämän nenuuni juuri nyt kun ajattelen mille se tuoksuu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti todellisuus vastaa kuvitelmaa. ;)

   Poista
 6. Taidatkin jo tietää, mitä mieltä olin tästä tuoksusta.. ;)

  VastaaPoista
 7. Ah, tää on taivaallinen-ihan vaan taivaallinen! Sen kyllä tiesit jo, mutta hehkutan silti. :D Myös meidän herra tykkää kovasti! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa hehkuttaa, mä oikeasti olisin ominut tän, jos miehelle ei oli kelvannut. Onneksi taisi rakastua tähän yhtä tulen palavasti kuin minäkin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives