Maybelline Color Elixir – Voidemainen huulilakka


Kun YSL toi markkinoille Glossy Staininsa ja Dior Fluid Stickinsa, oli vain ajan kysymys, milloin joku edullisempi merkki puskee markkinoille vastaavaa. Minusta onkin mukavaa, että kaupoissa on erilaisille lompakoille soveltuvia tuotteita. Itse myönnän olevani silti enemmän selektiivisen kosmetiikan ystävä, vaikka käytössäni on myös tiettyjä suosikkeja edullisimmilta merkeiltä. 


Maybellinen markkinoille tuomista Color Elixirien ulkomuodosta tulee itselleni välittömästi hieman mieleen Diorin Fluid Stickit. Sen sijaan sisusta ei voi mielestäni mitenkään verrata Dioriin, koska koostumus ei ole olen ollenkaan samanlaista. Arvostelenkin nämä ihan omana tuotteenaan, enkä vertaamalla Dioriin, sillä se ei olisi edes reilua. Huulilakka Color Elixir tuli myyntiin Suomessa elokuun lopussa kahdeksan sävyn voimin. (USA:ssa sävyjä on 20) Tuote lupaa huulipunan värin, huulikiillon kuullon, huulivoiteen hoitavuuden vain yhdellä vedolla. 


Valitettavasti huulipunan väri ei kohdallani kaikissa sävyissä toteutunut. Muutaman tuotteen ulkomuoto antoi olettaa voimakkaampaa sävyä kuin mitä hylsyn sisältä lopulta paljastui. Joukossa oli kuitenkin muutama herkullinen sävy, jotka jäävät varmasti ahkerampaan käyttöön. Huulilakan tuoksu on mielestäni aivan ihana: makean marjainen. Aplikaattori on unelman pehmeä ja sillä on helppo levittää tuote yhdellä vedolla huulille. Koostumus on helposti liukuvaa, eikä huulilakat kuivattaneet huulia.

Omat suosikkini ovat ihanan pehmeän neutraalin vanharoosa 105 Petal Plush, huikean upea kirkas punainen 505 Signature Scarlet, kaunis kirkas koralli 400 Alluring Coral ja jos olisin enemmän nudejen ystävä 720 Nude Illusion pääsee todella lähelle omaa silmääni miellyttävää lopputulosta. Pahimmat pettymykset tuottivat 135 Rasberry Rhapsody, joka puikossa antaa sävyn olevan upea violetti. Omilla huulillani sävy on neutraali punaruskea. 110 Hibiscus Havenia luulin upeaksi pinkiksi, mutta omilla huulillani väri on tosi läpikuultava. Muut sävyt olivat lähellä sitä mitä odotinkin.


Pysyvyys näillä oli huulilakaksi keskitasoa. Syömisen jälkeen väriä joutui lisäämään. Hinta on kuitenkin edullinen ja varsinkin Signature Scarlet on täydellinen punainen, kun pikkujoulukausi alkaa.

Suositushinta:
Maybelline Color Elixir n. 10,90€

Joko olette hankkineet omanne? Säväyttikö joku erityisesti?

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.

 1. Blääh. Ei vakuuttanut kyllä oikein yhtään :D Koostumus näyttää huulilla paremminkin huulikiillolta. Pigmenttiä on mulle ainakin ihan liian vähän, jos kerran puhe on huulilakasta. Pitäydyn selektiivisten puolella, edelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa, sä oot liian kriittinen. ;D Kympillä ei voi saada neljänkympin tulosta. :p Pigmentit oli osassa kadoksissa, mutta luettelemastani neljästä tykkäsin kyllä kovasti.

   Poista
 2. Hylsy on niin houkuttelevan näköinen, että veikkaan noitten menevän kuin kuumille kiville. Kivaltahan nuo huulillakin näyttävät, varsinkin lämpimämmät sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja seassa oli kuitenkin muutama helmi, jos ei ole rahaa tai tahtoa sijoittaa montaa kymppiä huulilakkaan.

   Poista
 3. En omista yhtään, mutta kiinnostuin! Kaikki kosteuttavat huulimeikit ovat nyt minun juttuni. Tosi nättejä sävyjä, mutta en osaa päättää mikä niistä olisi suosikkini. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän voi ostaa vaikka neljä kerralla, kun hinta ei ole rasitteena. ;p Hintaansa nähden osassa sävyistä tosi hyvä hinta/laatusuhde.

   Poista
 4. En oo hankkinut ja ei oikein säväyttäny paitsi kun tuo punainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on ehkä se omakin lempparini, Alluring Coral tulee kyllä ihan kantapäillä.

   Poista
 5. Nope. En voi kestää sitä, että ulkoasu on täysi kopio Diorista :D Rakastan Diorin Fluidstickiä ja tiedän, että vain pettyisin jos tämän menisin ostamaan.

  VastaaPoista
 6. On kyllä ihanat ja mielestäni on juuri kivaa, että edullisempikin kosmetiikka näyttää ylelliseltä. :)

  Mukavaa iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näissä tultu pitkälle, silloin "kun minä olin nuori" niin edullinen kosmetiikka näytti edulliselta. Nykyisin pakkauksiin panostetaan.

   Poista
 7. Mä voisin hyvinkin kokeilla Nudea arkihuuliin. Tällä hetkellä mulla on Diorin Nude huulipuna, mutta lakka toisi vähän vaihtelua. Vaikuttavat kyllä todella läpikuultavilta. Korallin väriä voisi myös testata - tykkään, mutta sävyn on oltava just eikä melkein oikea, että sopii keltapigmenttiselle iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nude on ehdottomia helmiä, se ei tehnyt minunkaan makuun huulia liian kalvakoiksi. Tosin pitää muistaa, että huulten oma sävyhän sitten lopulta vaikuttaa siihen miltä nämä huulilla näyttävät, koska sävyt eivät kuitenkaan ole niin runsas pigmenttisiä.

   Poista
 8. Vitsit, tuo 135 olisi niin herkullisen sävyinen hylsyssä! Kiitos huuliswatcheista, eipähän tarvitse hukata rahojaan näihin kun pigmenttiä ei ole tarpeeksi makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin siltä itsekin enemmän, omilla huulilla punaruskea. :( Olisi varmaan ollut tosi kiva, kun pigmentit olisi olleet samaa luokkaa kuin punaisessa.

   Poista
 9. Kiva että edulliselta merkiltä löytyy tälläisiä :)

  VastaaPoista
 10. 505 ja 101 näyttää aika hitsin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. 110 olisi ollut niin omaan makuun, harmi, että sävy oli ainakin omilla huulilla tosi läpikuultavat. :( 505 on mieletön!

   Poista
 12. Nää vaikuttaa jänniltä, mutta verrattuna Diorin Fluidstickeihin-nääääh. Tosin noi nudesävyt houkuttelee silti-ehkä mun vaan pitää käydä kurkkimassa näitä kaupassa.:D

  VastaaPoista
 13. Kävin paikallisessa emotionissa kurkkimassa tätä, mutta kauppan jäi... Jotenkin hölmön lyhyt varsi ja iso korkki.. :/ muuta ostettavaa löytyi silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta lyhyt varsi on jees, mutta toi korkki on kieltämättä hieman kömpelön pieni pitää kiinni. Näkyy hyvin tuosta kuvastakin, kuinka pieni se on. :( Mutta hyvä jos löytyi muuta ostettavaa. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives