Lumene Gel Effect – Nude & Matt


Olen usein kertonut, että olen kovin vaativa nudejen lakkojen suhteen, ihan kaikki ei käy ja minulla onkin muutama sävy joihin luotan vuodesta toiseen. Nyt täytyy kuitenkin sanoa, että Lumene taisi räjäyttää omalta osaltani pankin tänä syksynä, mitä tulee nudeihin lakkoihin...

Lumene toi syksyksi markkinoille peräti neljä uutta nudea Gel Effect-lakkaa. Sävyt ovat himmeän puuteroituja, luonnollisen vaaleita ja upean mattapintaisia, jokaiselle siis jotain.


Gel Effect lakoissa on nopeasti kuivuva pinta ja peittävä koostumus. Lumenen kokoelmaan kuuluu kaksi creme-sävyä: Himmeää valoa ja Aamuinen sade, joissa on huurteinen soft touch-pinta. Jos olette käyttäneet China Glazen Summer Neons 2012 -lakkoja, niin tämä kaunis pinta on teille tuttu. Kahdessa lakassa: Pilvipouta ja Utuharso on tyylikäs mattaefekti. Kuvassa kaikkia lakkoja kynsillä kolme kerrosta, mutta Utuharso ja Aamuinen sade peittivät täydellisesti jo kahdella kerrokselle. Himmeää valoa oli läpikuultavin ja vaati kolme kerrosta. Pilvipouta oli tosi peittävä, mutta tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi laitoin kolme kerrosta, jos et ole yhtä perfektionisti kuin minä, kaksikin kerrosta riittää. ;)


Pidin jokaisesta lakasta tosi paljon, jopa vaaleimmasta Pilvipouta-sävystä, joka on sellainen vaalea, jota itse yleensä välttelen. Jos pitäisi nostaa kaksi omaa suosikkia, niin ne ovat upea täydellinen mattanude Utuharso ja upea hieman kanervaan taittava shimmerinen Aamuinen sade. Himmeää valoa on myös upea. Sävy muistuttaa minua myös Suomen luonnosta, sillä sävy on täydellinen kelohongan harmaa.


Pysyvyys ja levittyvyys on kaikissa erinomainen ja jokainen lakka on koostumukseltaan ohuempaa ja siten helpommin levittyvämpää kuin aiemmin kokeilemani Auringonkehrä

Lumenen nudet Gel Effect-lakat myynnissä vain syyskauden 2014 ajan. Hinta n. 5,90 euroa (5ml).

Mikä sävyistä on teidän suosikkinne?

Lakat saatu testattavaksi blogin kautta.





  1. En osaa kyllä valita parasta. Tosi kauniita kaikki ♡ kivat kuvat, villapaita ja pihlajanmarjat :) lakat näyttävät kauniilta valkeaa vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on päiväpeitto. :p Mietin, mitä vasten noi sävyt erottuisi kunnolla, kun on niin hempeitä. Yllätin itsenikin pitämällä jokaisesta, kummallista toimii nude-ronkelilta.

      Poista
  2. Voisin ottaa noi kaikki :) oon vaaan kuullu tuosta lakasta huonja kokemuksia niin en oo niitä ostanu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mullahan on super-hankalat kynnet ja nämä Gel Effectit pysyy tosi hyvin mulla siistinä. (useita päiviä) Gel Effectit pelkkää plussaa, muita Lumenen lakkoja itselläni ei ole ollut vuosiin, joten niiden koostumuksista en tiedä...

      Poista
  3. Pidän kyllä noista sävyistä kovasti ja lemppari on tuo pikkurillissä oleva. :) Mutta huurteinen kiilto ei ole minun juttu, tulee olo, että on kynsi on tarttunut vaikka heti lakkauksen jälkeen päällä olevaan paitaan. Kiiltävä pinta se olla pitää>siis minulle. :)

    Aurinkoista torstai-iltaa.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Voihan siihen laittaa päällyslakan hämyksi, niin tulee kiiltävä pinta. :p

      Poista
    2. No voi vitsi, taas opin jotain uuttta. Minä vanhus. ;) Kiitos. <3 Sävyt nimittäin ovat kyllä kohdillaan. :)

      Tiia

      Poista
    3. Hyvä kikka, jos sävy on muuten kiva, mutta ei tykkää pinnasta. ;) (mikä taas itselle on just se juttu!)

      Poista
  4. Voi että kun onkin kauniita kynsilakkoja! Pitäisiköhän taas hamstrata pari kokoelmiin, vaikka niitä ei koskaan oikein voi käyttää :p Mutta ihasteltavaksi! Aamuinen sade taitaa juuri ennättää Himmeää valoa-lakan edelle suosikkikisassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ajattelin, että käyn hakemassa noita suosikkejani pullot jemmaan ennen kuin loppuu. Pieni pullo ei kuitenkaan ihan hirveän kauaa kestä.

      Poista
  5. Tosi kaunis ja itseasiassa jo talvinen tunnelma näissä kuvissa. Samoin nuo lakat tuovat mieleen talven parhaat puolet, lumen ja huurteen. Utuharso on eniten mieleeni, jos on joku valittava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin toi talvisuus kyllä pitää paikkansa. Utuharso on huippu, melko lähellä täydellistä nudea. <3

      Poista
  6. Utuharso taitaa olla mun värisuosikki noista, ehkä lähimpänä ikisuosikki Sand Tropezia. Plussaa Lumenelle pienistä pulloista! Voi kun kaikki valmistat tekis miniatyyrejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana! <3 Varmasti heille, jotka lakkaavat harvemmin kynsiään pikkupullot on ihan must. :)

      Poista
  7. Mä olen aivan hurahtanut näihin Lumenen Gel Effect nudelakkoihin <3 Täydelliset sävyt (tykkään ihan jokaisesta sarjan väristä!) ja loistava koostumus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele hurahdustasi! Nää saa käännytettyä tällaisen ei niin nudeista innostuvankin. :)

      Poista
  8. Onpa kauniita! Ja hintakaan ei ole paha. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei, pakko käydä hamstraamassa varastoon noi suosikkisävyt, ettei tule itku myöhemmin.

      Poista
  9. Voi hitsi, mun on varmaan pakko ostaa nämä! Tuo frosted pearl efektikään ei näytä niin pahalle kuin mitä aluksi pelkäsin. Helmiäislakat kun eivät oikein kuulu suosikkeihini...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se näytä, mulle oli yllätys, että niissä se pinta on täysin sama kuin CG:n 2012 Neoneissa. :p Tykkään juurikin niistä lakoista siitä pinnasta, kun ei ole normi neoneita. Toimii myös näissä. ;) Se helmiäinen ei itseassa kovinkaan paljon erotu, enemmän se himmeä pinta.

      Poista
  10. Viikon verran on kynsillä hyvin viihtynyt Himmeää valoa ja tänään kotiutin sävyn Utuharso. En edes muista milloin olisin Lumenen lakkoja ostanut, mutta nyt kolahti. Ainoastaan Pilvipouta on liian hempeän vaalea. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydän itkee jo nyt verta, että nämä ovat limited edition. :/

      Poista
  11. Pilvipouta ja Utuharso olisi juuri mulle sopivat! :)

    VastaaPoista
  12. Mä just eilen katsoin näitä marketissa, yksikään ei näyttänyt houkuttelevalta pullossa ni jätin ostamatta ja nyt sitte harmittaa, kuvissa noi sävyt näyttää toooosi hyvältä. Pitänee ens viikolla kotiuttaa kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullossa eivät todellakaan ole sellaisia tahdon, mutta kynsillä. <3 Kaupoissa pitäisi olla joku elävä kynsimalli siinä standin vieressä, myynti nousisi. ;)

      Poista
  13. P A K K O - O S T O S ! :D Ovat kyllä tosi nättejä, erityisesti Aamuinen sade.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Tykkään kanssa, kiva kanervaan taittava sävy.

      Poista
  14. Aamuinen sade viehätti eniten silmää ja sen ostinkin pari viikkoa sitten. Mutta, mutta, en sittenkään ollut niin innostunut siitä kynsillä kuin pullossa. Samalla muistin, etten ole aiemminkaan innostunut matta lakoista, mun mielestä kynsilakan kuuluu kiiltää. :) Mutta kauniita ovat tuossa sun kynsillä, kyllä mäkin varmaankin omaani tulen käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pinta on varmasti sellainen, joka jakaa mielipiteitä. Itsehän tykkään tosi paljon vaihteluna ainaiselle kiillolle. :p

      Poista
  15. Näyttää kivalta näinkin käytettynä eli joka kynnessä eri sävy. Pilvipouta on varmaan se mun värini ;)

    VastaaPoista
  16. Kaupassa oon katsellut näitä kaukaa ja ajatellut kuinka tylsiä nää onkaan. Mutta, luettuani tämän jutun tajusin miksi näistä tykätään, varsinkin Aamuinen sade näyttää nätiltä =) No, tänään kävin ruokatunnilla Citymarketissa (en tietenkään muistanu sävyn nimeä =D) ja voi kamala, nehän olivat menneet kuumille kiville eli ihan kaikkia sävyjä ei enää ollut. Nyt täytyy painaa nimi mieleen ja katsella eri kauppoja sillä silmällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullossahan noi ei tosiaan mitenkään ihmeiltä näytä, mutta niin kuin useat lakat kynnellä nää kyllä pääsee oikeuksiinsa. En kyllä itseasiassa ihmettele, että ovat menneet, tällaiset neutraalit puree suomalaisiin, jotka ovat usein arkoja lakkaileen värikkäillä lakoilla sormenkynsiään. ;)

      Poista
  17. Oi että, mun on kyllä nyt mentävä ostamaan, etten vain jää ilman. Nää on kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa näköjään pitää kiirettä, tuntuvat olevan suosittuja. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives