Kaloriton sokeriherkku


Blogissa on vuosien saatossa näkynyt aika vähän arvosteluja vartalokuorinnoista, syy on tähän se, että olen niiden suhteen tosi nirso. Ne mitä olen täällä esitellyt, ovat mielestäni ihan superhyviä tuotteita. 

Olen monesti puhunut, että vartalokuorinnoissa rouheus on asia, jota arvostan eniten. Nyt on sitten vuorossa rouhein tuote, mitä olen koskaan käyttänyt. Koostumus on niin kuorivaa, että tätä kannattaa hieroa iholle sen enempiä painamatta. Silti pintaverenkierto käsittelyn aikana lähtee kohinalla käyntiin. Oikein tunnen, miten veri alkaa kiertämään. Rouheuden lisäksi tässä on muitakin hyviä puolia. Aivan älyttömän ihana jopa leivosmaisen makea tuoksu. Kun mieheni kuori tällä ensimmäisen kerran itseään, hän tokaisi tuoksun olevan kerrassaan mahtava, mieletön... Ylistyssanat seurasivat toinen toistaan. Jonka jälkeen hän jatkoi välittömästi, että tämä on kaikkein paras kuorinta, mitä on koskaan käyttänyt. Miestäkin selkeästi miellytti kuorinnan rouhea koostumus. Saatoin ehkä hymyillä hieman salaa. Miten mies voi olla yhtä innostunut vartalokuorinnasta kuin minä?

Lisäksi itse tykkään todella paljon siitä tunnusta millaiseksi kuorinta ihon jättää. Tämä ei tee iholle kalvoa, eli ihon pinta ei jää sellaiseksi, että vesi valuisi sitä pitkin kuin ankan selästä niin kuin monet sokerikuorinnat tekee. Pinta on silti selkeästi kosteutettu, sellainen kuin olisit juuri rasvannut sen jollain kevyellä voiteella. Tunne on todella miellyttävä. Iho tuntuu silkinpehmoiselta pitkään. Rouhean kuorivuuden takia en käyttäisi tätä useammin kuin kerran viikossa. 


Mikä tuote sitten saa aikaan tällaiset kehut? Kyseessä on tietenkin Bio2youn Sokerikuorinta. Ihana hunajalta, vaniljalta ja mantelilta tuoksuva kaloriton sokeriherkku. 

Tuotetta hierotaan pieni määrä kostealle iholle pyörivin liikkein. Painaa ei tosiaan pahemmin kannata. Itse olen jatkanut hieromista niin kauan, että sokeri on alkanut sulamaan iholle ja sitten siirtynyt seuravaan kohtaan. Lopuksi huuhdellut ihon lämpimällä vedellä. Iho on jälkeenpäin niin silkkisen tuntuinen, että edes oma erittäin pintakuiva iho ei ole tarvinnut käytön jälkeen enää vartalovoidetta. 

Ainoa pieni miinus tulee siitä, että 200ml:n purkki ei ole kovinkaan riittoisa. Kaksi ihmistä käyttää tämän kerran viikossa käytettynä kuukaudessa loppuun, vaikka tuotetta yrittäisi käyttää säästellen. Tosin hintakaan ei ole paha. Purkki maksaa 13,90 euroa. Joten jos et jaa sokeriherkkua kumppanisi kanssa kuten minä, tästä riittää sinulle pariksi kuukaudeksi käytettävää. Jos et tykkää äkkimakeasta, sokerikuorintoja löytyy myös persikalla, greipillä ja tyrnillä maustettuina. 


Bio2youn tuotteita voi ostaa verkosta tai jälleenmyyjiltä.

Tykkäättekö rouheista kuorinnoista?

Tuote lehdistönäyte. Linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.





  1. Tuotahan voisi vaikka vähän maistella ;D ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen sisältämällä glyseriinillä saa takuulla mahankin toimimaan. ;D Mutta joo, tuoksun perusteella tekee mieli syödä!

      Poista
  2. Ai että miten ihania kuvia! Tuli ihan sokerihimo...
    Käyttäispä munkin mies kaikkia kosmetiikkatuotteita, ois niin kiva jakaa kokemuksia esim vartalokuorinnoista! :D Hyvä että se edes käyttää dödöä....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetä koulutukseen tänne. ;) No ei. :D Juu me jaetaan kokemuksia myös tuoksuista ja ihonhoitotuotteista. ;)

      Poista
  3. Kuorinnat ovat ihan mun suosikkituotteita, ja tämä kuulostaa aika täydelliseltä :)

    VastaaPoista
  4. Tämä lähtee kyllä tilaukseen. Tykkään käyttää kuorintoja ja juurikin vartossa pitää ja kuuluu olla rouheutta myös omasta mielestä. Meillä ei mies oikein ole vielä lämmennyt vartalokuorintoihin joten saan käyttää kaikki itse :D
    Kiitos Jonna tästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vähän kade, ettei sun mies verota! :D Jos makeanhammasta kolottaa tää on kyllä hyvä korvaaja. ;)

      Poista
  5. Ehdin jo otsikon perusteella toivoa, että nyt sulla on resepti johonkin terveelliseen herkkuun :D Vartalon kuorinnan pitää ehdottomasti tuntua kuorivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, mä rakasta rasvaa ja sokeria. :D Tää kyllä todella täyttää tuon tuntuu kuorivalta.

      Poista
  6. Täällä oli testissä joko persikka tai aprikoosi ja aivan ihanan tuoksuinen tuote, tykkäsin kovasti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on. Mua kiinnostaisi se greippi, se on takuulla ihanan raikas. :)

      Poista
  7. Kiitos vinkistä - nuo tuoksutkin ovat sellaisia, joita hajuallerginen nenäni sietää!
    Ja kun hintakin on tuollainen, kokeiluun lähtee - enkä edes vihjaise miehelle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Tässä on tosiaan pelkästään luonnollista tuoksua, ei mitään synteettistä. :) Tuoksu ei myöskään käytön jälkeen jää leijumaan iholla kovin pitkäksi aikaa.

      Ei kannata vihjata, kohta on koko purkki tyhjä! :D

      Poista
  8. Tarjolla toinen ukko koulutukseen! Mä oon laiska kuorija, mutta kiinnostaa innostua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kohta mulla on jono kaksilahkeisia oven takana. :D

      Mä tykkään kuoria saunan jälkeen. Sitä ennen kuorinta oli aina sellainen "pakko", joutui muistuttamaan koko ajan itseään. Omasta kropan ihosta meinaten huomaa heti, jos viikoittainen kuorinta jää väliin. :D

      Poista
  9. Kuorin ihoa muutaman kerran viikossa ja olen pitkään etsinyt sellaista oikein oikein rouhevaa. Mikään mitä itse olen testannut, ei ole vielä ollut sellainen. Tämä kuulostaa herkulliselta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella rouhee, kerta viikossa käsittely riittää varmasti. ;)

      Poista
  10. Voi kyllä! Vielä tuollaiset kuorinnat, jotka pienen käsittelyn jälkeen sulautuvat iholle, ovat meikäläisen heikko kohta. Tällä hetkellä menossa on Weledan koivukuorintavoide ja sitä voi käyttää enemmänkin kuin kerran viikossa halutessaan. Olen ihastunut sen hajuun ja lähes poikkeuksetta kun käyn talon yhtiön saunassa naisten vuorolla, saunojat kysyvät, mistä tuo ihana tuoksu tulee. Se alkaa vedellä loppuja ja hellävarainen kuorinta on kiva sekin, mutta nyt tuntuisi tarpeelliselta saada vähän kovempaa kamaa käyttöön. :D Pitäisi vaan saada käytettyä loppuun. Vaikka odotankin jo eroa, jotta pääsisi uuden makuun, niin silti hyvästit tuntuvat hieman vaikeilta, koska kyllä me nautittiin hyvistä hetkistä, niin kauan kuin niitä riitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin jossain vaiheessa testata tuota Weledaa, koivuntuoksu kuulostaa vaan niin mielenkiintoiselta! :)

      Poista
    2. Suosittelen, jos haluaa välillä hellempää kuorivuutta ja erilaisempaa tuoksumaailmaa. Weledan ominaiseen tapaan sitä ei hirveästi tarvitse imppailla, kun tuoksu tulee ilmankin nenään, mutta minusta se on vain plussaa. :)

      Poista
  11. Ooooh! Mä TARVITSEN tämän! Kuulostaa niin mun tuotteelta. <3 Mäkin tykkään että rouhea koostumus näissä vartalon kuorinnoissa on paras. Ja tämän tuoksumaailma kuulostaa täydelliseltä. Ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä niin ihana, just perjantaina oli viimeksi käytössä. :)

      Poista
  12. Joo! Mitä rouheampi, sen parempi. Tämä lähtee testiin jossain vaiheessa ihan varmasti :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives