Cup O`Coffee – Kahviholistin suosikkinaamio


Ette ikinä arvaa kuinka muikeana oli kahviholistin kasvot, kun sain käsiini Lushin naamio uutuuden. Vielä muikeammaksi ne muuttuivat, kun avasin purkin. OMG! Miten joku voi tehdä tämän tuoksuista naamiota? Hykertelin tämä käsissäni ja tungin nenäni niin syvälle purkkiin, että siihen jäi kiinni ruskea klöntti naamiota, joka paljasti minun olleeni vähän turhan innokas. Tuoksu on jännä. Siinä on kahvin lisäksi selkeästi erotettavissa makea suklaa, lempeä vanilja ja ripaus kookosta. Tämä on kuin äklönmakea moccachino, mutta täysin kaloriton. Vaikka tähän tekikin mieli upottaa lusikka ja lusikoida suuhun, päätin kuitenkin käyttää naamiota sen alkuperäiseen tarkoitukseen. 

Lushin Cup O`Coffee ei ole kuitenkaan pelkästään naamio vaan myös kuorinta. Tämä oli ainoa asia, jota hieman jännitin etukäteen. Miten kasvojeni iho reagoi pitkästä aikaa mekaaniseen kuorintaan?


Naamio sisältää myös kosteutta sitovaa glysoria ja puhdistavaa savea. Laitoin naamiota puhdistetuille kasvoille reilun kerroksen (niin että iho ei kuultanu läpi) ja istahdin paikalleni 15 minuutiksi. Tuo aika kuluin kuin siivillä nuuhkimalla kasvoistani leviävää tuoksua. :D Naamio ei kuivunut kasvoille vaan se pysyi joustavana ja kosteana koko ajan. Joten siten se ei alkanut myöskään kiristämään vaan tuntui miellyttävältä. Vaikutusajan jälkeen hieroin varovasti naamiota kostein sormin kasvoilla, jolloin "kahvinpurut" mekaanisesti syväpuhdistivat kasvot. Todella tehokasta kuorintaa. Lopuksi huuhdoin naamion pois lämpimällä vedellä. Yllätys oli, että ihoani ei käytön jäljiltä kiristänyt yhtään vaan pinta oli pehmeä ja mukavan kosteutettu. Mekaaninen kuorinta sai aikaan sen, että kasvojen t-alue punoitti hetken aikaa käytön jälkeen, mutta punoitus laski nopeasti ja t-alueen ihohuokoset olivat selvästi puhdistuneet. 


Aivan ihanaa tavaraa, jota aion ostaa varmasti lisää. Tosin ostan isomman purnukan, että saan hölvätä tätä ihanuutta myös vartalolle, tästä pienestä purkista en ole raaskinut pistää kuin kasvoille. Herkkähipiäisille en suosittele tätä käytettäväksi kuin kerran viikossa tai kahdessa, mutta muut voivat huoletta käyttää tätä tehokasta kuorivaa naamiota 1-2 viikossa. Suosittelen tätä lämpimästi myös miespuolisille kahviholisteille.

Muita kahviholisteja?

Suositushinta:

Lush Cup O`Coffee 150g, 12,95€
Lush Cup O`Coffee 325g, 18,95€

Tuotetta voi ostaa Lushin omasta verkkokaupasta tai myymälöistä.


Tuote lehdistönäyte.


 1. Minä, minä, minä!! :D
  Viimeksi kun Lushilla kävin en edes muistanut kysyä tätä mutta ensi viikkolla tämä ihanuus löytyy myös meiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin ihana! Ihan mahtavaa, että Lush on muistanut kahviholisteja. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No älä! Käsittämättömän herkku tuoksu tässä.

   Poista
 3. Kahvi on ihanaa ja tuo kuorinta näyttää ihan mahtavalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mitä tummempaa kahvi sen parempaa. Tää on kyllä loistava, kivaa on, että saa kuorinnan ja naamion samassa.

   Poista
 4. Mulla on samainen naamio ollut kokeilussa ja torstaille olen siitä jo postausta ajoittanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odotteleen sun postausta. ;) Musta tää on jotain käsittämättömän ihanaa!

   Poista
  2. Mä juon kahvini aina runsaalla määrällä maitoa, koska en niin kahvin mausta välitä, mutta toimivat naamiot kiinnostavat aina! Suorastaan ihmetyttää miten en ostanut mitään, kun viimeksi kävin Lushilla. No onneksi nettikauppa löytyy :)

   Poista
  3. Nettikauppa on paha, mutta toisaalta myös hyvä meille, jotka ei asu HKI. Mä käytän kahviin soijamaitoa, mutta tykkään myös sikana espressosta. :)

   Poista
 5. Tunnustan olen holisti, kahviholisti ja kosmeholisti. :) Eli nyt kyllä yhdistyy kaksikin lempiasiaa ihanassa paketissa. Tuotahan täytyy käydä nuuhkuttelmassa.

  Totta myös tuo, tumma kahvi paras kahvi ja hellempää vatsallekin. <3

  Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan mieletöntä. Hyvä, että toi iso purkki on suhteessa noin halpa, pääsee lutraan koko kropalle saunan jälkeen!

   Poista
 6. Oiiiiihhh, kuulostaa aivan ihanalta! NAM! <3 Mulla on suunnitteilla Snow Fairyn tankkausreissu Helsinkiin Lushille, pitänee ostaa tämäkin kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan mielettömän tuoksuista, kannattaa ehdottomasti kokeilla. <3

   Poista
 7. Kovasti kiinnostaa tää tuote, mutta minäkin oon arka käyttämään mekaanista kuorintaa. Mulla on todella herkkä kasvojen iho. Mutta että kahvin tuoksu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosi herkkäihoisen lisätä naamion vaikutusajan jälkeen ensin reilusti vettä ja sitten varovasti pyöritellä ja huuhdella pois, niin ei tule niin paljon kitkaa ja mekaanista hankausta. Saa sitten kuitenkin vähän kuorivuutta. :)

   Poista
 8. Menen viikonloppuna Helsinkiin ja mun ehkä pakko ostaa tätä! Vaikuttaa kyllä ihan kahvin ystävän unelmalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ainakin haistaan, veikkaan, että sen jälkeen et voi olla ostamatta. :D Ihan käsittämättömän mieletön tuoksu tässä.

   Poista
 9. Voi kahvissahan juuri se tuoksu on parasta, aina maku ei olekaan:) Tuota pitää varmaankin jo harkita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no sithän tää sopii sulle justa mainiosti. :)

   Poista
 10. Mmmm.. kuulostaa liian hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi melkein lailla kieltää tällaisten tekemisen. ;) Liian herkkua.

   Poista
 11. Oi kun kuulostaa hyvältä, pitää kokeilla kyllä itekkin!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Oijoi, tämähän olisi ihana joululahjaidea kahviholisti miehelleni, oma ihoni on herkkä ja nykyään nössöilen rakeellisten kuorintojen kanssa ^__^ Mutta jos tää olisi ensisijaisesti miehen, voisin aina salaa käydä hänen naamiopurkillaan, testaten miten iho reagoi mekaaniseen kuorintaan! ( tosin, vähän luulen että vaikka mies onkin oppinut pesemään kasvonsa sekä rasvaamaan ne, voi naamio olla liian HC-operaatio :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen tätä erittäin lämpöisesti miehille, tässähän on ovelasti kaksi tuotetta samassa. ;) Kauppaat tän sille kuorintana. :D

   Poista
 13. Tämä täytyy testata! Sain jo mielikuvan tuoksusta päähäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän kuin Starbucksin moccachino, sellainen, että mulla vetää hampaista sen imelyys, mutta naamiona ihan täydellistä. :D

   Poista
 14. Mun oli pakko ostaa tää, kun haistoin sitä viimeksi Lushilla käydessä, ihan täydellinen kahvinystävälle ♡ Mä jostain syystä erotan kahvin ja salmiakin tässä, en tiedä miksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mä luulen toisko tän sisältämä vetivert-öljy, vähän sellaista kirpakkaa vivahdetta tähän, mistä vois tulla mieleen tuo salmiakki. :D

   Poista
 15. Kahdiaddikti tässä hellou. Tahdon. Ehdottomasti. <3

  VastaaPoista
 16. Täällä kanssa yksi kahviaddikti, joka lähteekin heti tämän kommentin jälkeen keittämään kahvia. :3 <3 Naamio näyttää niin herkulliselta, että sitähän voisi melkei maistaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mulle tulee kahvinhimo heti, kun edes katson näitä kuvia, tulee heti ton tuoksu takaraivoon. :D

   Poista
 17. Kääk, miten tämä on mennyt minulta ohi? Kuulostaa ihan täydelliseltä. :o Mulla on kauhea Lush-mania meneillään, joten tämä täytyy varmaan pistää tilaukseen, kun en malta odottaa seuraavaa Hgin reissua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lush-mania kuulostaa erittäin vakavalta sairaudelta, johon on kyllä saatava helpotusta. :D Tää on aivan ihana, myös mies on tähän hulluna. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives