Renew Skin – Iho juhlakuntoon


Blogin kirjoittaminen on parasta silloin, kun on todella innostunut kirjoitettavasta aiheesta. Itse en tämän vuoksi kirjoita blogiini mistään, mikä ei herätä minussa mitään tunteita. Miksi vaivautuisin? Kosmetiikasta kirjoittaminen onkin parasta aina silloin, kun jokin tuote vie ns. "jalat alta" ja tuntuu, että jokainen päivä, jonka pitää tietoa itsellään loistavasta tuotteesta, on jotain pois teidän lukijoideni elämästä. Tulee sellainen olo, että tästä on pakko kertoa. Otin Bakelin Renew Skinin käyttööni muutama viikko sitten, hillottuani sitä ensin jonkin aikaa kaapin perukoilla. Tiesin kuitenkin aika pian, että tästä tuotteesta on päästävä kertomaan teillekin. Harmi vain, että tuossa vaiheessa oli vielä monen monta testauspäivää jäljellä... Minä kun haluan tehdä kaiken kunnolla, varsinkin, jos kyse on ihonhoitotuotteesta.

Tiedätte, että rakastan ihonhoidossa erilaisia kuureja, joilla voi hätätilanteessa hoitaa ihon takaisin kuntoon, kun se stressin, olosuhteiden tai jonkun muun asian vuoksi takia alkaa ryttyilemään. Nämä täsmätoimet ovat sellaista hemmottelua, jolla haluan ihoani muistaa. Toivon, että iho muistaa nämä sitten parinkymmenen vuoden päästä. ;) Viime keväänä laitoin ihon kuntoon kesää varten diego dalla palman -kuurilla. Tänä syksynä vahvistin ihoani talvea varten Renew Skinilla. Itse käytän tällaisia tehokkaita tuotteita n. 2-4 kertaa vuodessa, vähän sen mukaan, mitä iho minulle viestittää. Toisinaan ongelma saattaa olla ihon kuivuus, toisinaan epäpuhtaudet, joskus taas sameus ja elottomuus.


Renew Skinista kuulin ensimmäisen kerran jo vuoden alussa, jolloin sain maahantuojalta testiin tuotetta pari pussukkaa. Tuolloin Nora halusi kuulla minun tuomioni tuotteesta. Sillä tuossa vaiheessa hän ei ollut vielä päättänyt, haluaako hän näitä Suomeen myyntiin. Syy oli lähinnä se, että Nora on tosi ekologinen tyyppi ja häntä hieman kammoksutti kertakäyttöiset kangaslaput, jotka heitetään käytön jälkeen roskiin. Minä en ole tässä suhteessa yhtä tarkka kuin ystäväni. Vakuuttelin hänelle, että monet käyttävät puhdistusliinoja jopa ainoana puhdistuksena, joten tällainen 30 päivän kuuri pienine kangaslappuineen, ei varmaan olisi kaikille kynnyskysymys. Jo tuolloin talvella kolmisen iltaa tuotetta testattuni, näin ihossani ison muutoksen ja kun Nora vihdoin syksyllä toi tuotteen myyntiin myös Suomeen, tartuin tilaisuuteen ja hankin koko kuurin itselleni. Ihan siksi, että minulla oli tästä hyvä tunne. Se tunne ei pettänyt.


Renew Skin on täsmätuote. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta kaikista herkkäihoisimpien kannattaa testata ensin pienelle alueelle. Kaksivaiheiselle kuurilla on ihoa kirkastava ja uudistava vaikutus. Tuotteesta hyötyvät niin ihon epäpuhtauksista, ikääntymisestä ja pintakuivuudesta kärsivät. Tuotetta käytetään iltaisin 30 päivän ajan (rasvoittuvan ihon omaavat voivat käyttää tätä pidempijaksoisestikin), tuotteita ei huuhdota pois kasvoilta vaan ne jäävät seerumien ja voiteiden alle yön ajaksi vaikuttamaan. 

Renew Skinia käytetään puhtaalle iholle ennen muita hoitotuotteita. Hoito aloitetaan Acid-liinalla, joka poistaa kuolleita ihosoluja, estää ihon paksuuntumista sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Kasvot pyyhitään pienellä pehmeällä liinalla kauttaaltaan. Koska liina sisältää tehokkaita happoja, itselläni ihoa hieman pisteli muutamana ensimmäisenä iltana, kunnes tuo tunne hävisi viikon kuluessa melkein kokonaan. Kun olen saanut pyyhittyä kasvot ensimmäisellä liinalla, odotan hetken, että iho ehtii kuivahtaa. Tämän jälkeen pyyhin kasvot Basic-liinalla, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa sekä ennaltaehkäisee mustapäiden ja laajentuneiden ihohuokosten muodostumista. Basic-liina vie myös mennessään Acid-liinan mahdollisesti aiheuttaman nipistelyn. Itselläni iho myös hetken aikaa punoittaa käsittelyn jälkeen, mutta tasoittuu, kun olen levittänyt päälle muut hoitotuotteet. Kummassakaan liinassa ei ole mitään tuoksua, sanoisin niitä tuoksuttomiksi.

Voisi luulla, että tämä happopitoinen hoito kuivattaisi ihoa entisestään, mutta ei. Tämä on myös pintakuivan ihon pelastus. Hilseily oli poissa jo parin päivän jälkeen. Olen kirjoittanut teille aiemmin Malic-seerumista, joka sisältää samaa Malic Acidia, mitä Acid-liinakin. Sen pintakuivaa ihoa kuoriva vaikutus on jotain mahtavaa. Pitää ihon kosteutettuna ja pehmoisena, samalla kun kuorii hellävaraisesti. En kuitenkaan ole käyttänyt seerumia kuurin kanssa, koska tuplavaikutus voisi olla vähän liikaa. Sen sijaan olen hemmotellut ihoani samaan aikaan erittäin kosteuttavalla pelkkää kosteuttavaa hyaluronia ja vettä sisältävällä Jaluronic-seerumilla. Päälle olen yöksi lisännyt vielä kuivalle iholle tarkoitettua Nutriremedy-voidetta.Tulos on nyt se, että nyt kun kuuria on vielä jäljellä muutama päivä, on iho kirkas, pehmeä ja t-alueen ihohuokoset ovat pienentyneet merkittävästi. Uusia epäpuhtauksia ei ole ilmaantunut kuurin aikana ollenkaan. Sanoisin, että tämä on kuuri, joka tuntuu ja toimii. Voisin suositella Renew Skinia käytettäväksi silloin, jos haluaa ihon heleäksi vaikka pikkujoulukautta tai muuta juhlaa varten. Tämä voisi olla hyvä talvella, kun pintakuivuus on pahimmillaan kylmän ilman ja lämpötilan vaihteluiden vuoksi. Elottoman näköisen ja harmaan ihon tällä saa nopeasti hehkuvaksi. Kesällä yhdessä auringon kanssa en tätä suosittele. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, jonkun rasvoittuvan ihon omaavan kokemukset tästä, koska itselläni huomasin selvää ihohuokosten pienentymistä käytön aikana. Onko vaikutus yhtä näkyvä rasvoittuvassa ihossa kuin omassa pintakuivassa? Kertokaa, jos löytyy kokemuksia.

Bakelin tuotteiden tapaan myös Renew Skin on eläinystävällinen tuote. Bakel onkin Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla.

Käytättekö täsmätuotteita tai tehokuureja?

Bakel Renew Skin on myynnissä osalla jälleenmyyjistä, sekä Efrosiinan ja mychoicen verkkokaupassa. Suositushinta on 89€ (30kpl).
 1. Luin joka sanan ja hieman oli tälläiselle uunolle kemiaa ja fysiikkaa, koska olen niin huono hoitamaan ihoa. Juu kuorintaa, juu naamioita, seerumiakin, mutta että tälläisiä tehokuureja, niin nämä ovat uutta. Vaikka olen nyt itsekin sellaisella ja wau opin lisää ja ihokin kiittää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta oppia ikä kaikki, eikös se niin mene? <3

   Voin sanoa, että mitä iäkkäämpi iho sen helpommin siinä huomaa näiden kuurien vaikutukset. Enpä oikein usko, että kaksikymppisen Jonnan ihossa olisi mitään jättisuuria muutoksia tapahtunut. :D

   Poista
 2. Oi, tämä kuulostaa juurikin sellaiselta minun tuotteeltani. Pintakuivalle iholle tekisi juurikin hyvää.

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta, jota ehdottomasti itsekin mielellään jossain vaiheessa kokeilisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin tästä jo aivan täpinöissäni talvella ja salaa vain jäin odottelemaan, että Nora päättäisi ottaa tän Bakelin Suomen valikoimaankin. ;)

   Poista
 4. Kuullostaa tismalleen ja tasan tuotteelta/kuurilta, jota ihoni kaipaa juuri nyt!

  Tiedätkö, mistä tuota voi ostaa? Olisikohan jotain verkkokauppaa esim. joka toimittaisi myös Ruotsiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on loistava, jos vaan jaksaa sinnikkäästi hoitaa homman iltaisin niin lopputulos on taattu.

   Kyselin tästä Ruotsiin toimituksesta ja sain maahantuojalta tiedon, että tällä viikolla avattu http://www.mychoice.fi (Bakelin virallinen jälleenmyyjä) toimittaa myös Ruotsiin! Tuote on tällä hetkellä myös avajaistarjouksessa siellä. Voit vaikka kysellä tarvittaessa asiaa tarkemmin Info@MyChoice.fi, sillä sivusto ei välttämättä taivu tuolle Ruotsiin toimitukselle, mutta sähköpostilla voi hoitaa asian, niin luvattiin tuote toimittaa tarvittaessa nopeastikin perille. ;)

   Poista
 5. Okei, sait mut vakuuttumaan! Tekstistä ihan pursusi innostus läpi ;D Bakelin Pure Peel on muutenkin lyönyt mut niin ällikällä, etten yhtään epäile näiden liinojen tehoa. Pari liinaa mulla näitä on, mutta luulen, että ne kun kokeilen, hankin koko kuurin itselleni. Jos sä tykkäät, aika suurella todennäköisyydellä myös mä tykkään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin nyt ne liinat esiin, joudut tosin varmaan lähtemään ostoksille, kun ne loppuu. ;) Kaikki Bakelin tuotteet missä on käytettyjä happoa on todella tehokkaita, mutta suosittelen kokeilemaan myös tota Jaluronic-seerumia, siinä on ohueksi geelimäiseksi tuotteeksi aivan valtavat kosteutustehot. <3

   Poista
 6. Kuule, täytyy sanoa että sinun innoittamana ostin näytteen naamiosta ja käytin! Wuhuu! Tämä ei kyllä liittynyt mitenkään postaukseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mahtavaa! Antaisin karkin palkkioksi tuosta. :D

   Poista
 7. Ne tuotteethan on just aivan parhaita mistä tulokset oikeesti pystyy näkemään ja tuntemaan! Kuulostaa ihan mielenkiintoselta tapaukselta.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä huomaa jo kolmessa päivässä eron. Olisi tosi mielenkiintoista tietää tän toimivuus rasvaisella iholla, koska aluperinhän tää on vielä aavistuksen soveltuvampi sellaiselle iholle kuin omalle pintakuivalle. :)

   Poista
 8. Mahtavan kuuloinen tuote! Mua kiinnostaa nykyään kaikki joissa on sana acid, se vaan kuulostaa tehokkaalta. Ja ei minusta tälläisen kuuriluontoisen tuotteen kohdalla haittaa yksittäispakatut liinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ACID on sanana sellainen, mikä aika varmasti antaa näkyviä tuloksia. :) Itse en voisi kuvitellakaan poistavani joka päivä meikkejä puhdistusliinoilla, se on vaan itselle no juttu. Mutta nää on puolet pienempiä liinoja ja no kuuri 1-2 kertaa vuoteen ei varmaan ihan kamala teko ole. ;)

   Poista
 9. Tämä kuulostaa nyt kyllä semmoselta tuotteelta, että olis melkein pakko saada :D

  VastaaPoista
 10. Mä en kehtaa enää kohta kommentoida, koska oon aina niin jälkijunassa kosmetiikkahommissa :) En ollut siis kuullutkaan tästä! Itse vetelen seerumia ja ryppyrasvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, kyllä kehtaat. <3 Tää on ihan uusi tuote, tuli Suomeen syyskuussa, niin ei varmasti moni muukaan ole kuullut. <3

   Poista
 11. Tämä kyllä kuulostaisi siltä, mitä mun iho tarvitsisi! Huomasin ilmojen kylmentymisen vaikuttaneen tosi radikaalisti ihoon, oikeasti järkytyin kun tajusin kuinka pintakuiva se oikein olikaan levittäessäni mineraalimeikkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vuodenaika on kyllä aivan tappo iholle. Huomaan heti ihosta, että ulkona on pakkasta ja sisällä on kuiva ilma, kun keskuslämmitys paahtaa täysillä. Sitten kun se kesällä saatu rusketuskin alkaa katoamaan, plaah, en tykkää! :/

   Poista
 12. Kuulostaa aivan täydelliseltä. <3 Musta jotenkin tuntuu, että mun iho olisi nyt vailla tuollaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Renew Skin on ihan loistava ihon kirkastaja ja kuorija.

   Poista
 13. Olen täysin vakuuttunut!
  Olet ainoa lähde, josta olen Bakelista kuullut, ja sitä ihmettelen. Sitä ei ilmeisesti markkinoida juuri Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beauty Highligts ja Siamise Lipstick ovat kirjoitelleet myös Bakelista. :)

   Bakelin maahantuontihan on tällä hetkellä yhden naisen firma ja sarjaa alettiin tuomaan maahan vasta 2012 ja näin aluksi sarjan kauppaaminen on suunnattu kauneushoitoloille ja apteekeille, jota kautta ihmiset sitten voivat sarjan löytää. Koska kyse on näin pienestä yrityksestä, ei ole tietenkään mahdollisuuksia sellaiseen massiiviseen kampanjointiin blogien kanssa kuin isoilla firmoilla. Esim. kosmetiikan ammattilehdistä voi bongata paljon Bakelia ja kyllä joku tuote ei nyt ihan kuukausittain, mutta melkein naistenlehdissäkin vilahtaa. :)

   Itsehän löysin Bakelin vuoden 2013 Gloriasta. Kun olin bongannut tuotteen menin nettiin ja suorastaan ahmin kaiken tiedon brändistä. En oikeasti muista koska olisin ollut yhtä innostunut mistään kosmetiikkatuotteesta, otin sitten yhteyttä maahantuohaan ja tuo oma aito innostus taisi kuultaa viestistä nopeasti läpi, koska siitä alkoi sitten näihin päiviin jatkunut yhteistyö joka muuttui myös hyvin nopeasti ystävyydeksi. Olin niin innoissani sarjasta, että pahin pelkoni oli aikoinaan, kun testasin tuotteita, että entäs jos en tykkää näistä? No onneksi niin ei käynyt vaan aina kaapissani on 1-2 Bakelin tuotetta, en voisi olla enää ilman niitä!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives