Brittany – Vanhan ajan romantiikkaa


Pitkästä aikaa kynsilakkapostausta. Olen taas ollut laiska, myönnän. Elelin pitkään klassisen punaisissa kynsissä, jonka vuoksi ei tullut sitten mitään kirjoitettavaa tänne blogin puolellekaan. OPI:n big Apple Red oli kynsillä viikkokausia (ei ollenkaan huono asia, sillä sain tuona aikana kuulla kynsistäni kehuja enemmän kuin koskaan), kunnes muistin pitkästä aikaa Zoyan ihanan Satin-kokoelman lakat. Muistatte varmaan upean harmaan Toven ja kauniin nuden Anan, minkä Panda tosin nimesi sukkahousukynsilakaksi. :D Kokoelmaan kuuluu myös ihanat Rowan ja Minnan vähän aikaa sitten esittelemä Sage, joita itseltäni ei löydy. Minna postausta lukiessa tuli olo, että kokoelman lakkoja on aika tullut jälleen laittaa kynsille. 

Omaan valikoimaani kuuluu Toven ja Anan lisäksi sävy Brittany, joka on todella kaunis vanharoosa. Sävy on puuterinen ja pinta kokoelman nimen mukaan satiininen. Tässä on jotain hyvin vanhanaikaista, silti modernia, jotain rauhoittavaa. Kuvailisin tätä sävyä hyvin romanttiseksi. Täydellinen treffilakka. ;)

Levittyvyys kokoelman lakoissa on loistava. Tämä Brittanykin peittää oikeastaan yhdellä kerroksella, mutta perfektionistini pisti toisen kerroksen. Kuivuu mattalakkojen tapaan todella nopeasti, joten tällä voi lakkailla kiireessäkin.


Kauhukseni huomasin lakkaa esiin kaivaessani, että lakan upea satiinipintainen pullo oli saanut itseensä pienen naarmun. Kyllä harmittaa, mutta ehkä pystyn elämään asian kanssa. 

Muita vanhan ajan romantikkoja?

Zoyan lakkoja voi ostaa maahantuojan NailCityn omasta verkkokaupasta tai Cesarshopista. Lakkojen hinta on n. 15 euroa/kpl. Nailcityn omassa verkkokaupassa on menossa tarjous, jossa 25.10 asti käyttämällä koodia ZOYA saa 30% alennuksen kaikista  Zoya- ja Qtica -tuoteryhmien tuotteista. Alekoodi koskee myös tarjoustuotteita. 


Lakka lehdistönäyte.

 1. Vastaukset
  1. Satin-kokoelman Ana ja Brittany kyllä saa rakastamaan nudeja-sävyjä! :)

   Poista
 2. Nyt on kyllä kaunis ja hempeä sävy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, henkii sellaista vanhan ajan romantiikkaa. <3

   Poista
 3. Mä tykkään just tälläisistä hennoista ja puuterisista väreistä, tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jäin just miettimään, että kumpi on nätimpi Brittanyt vai Ana, mutta en osannut päättää. Molemmissa puolensa. :D

   Poista
 4. Nimenomaan vanhan ajan romantikko, vaikka ei uskoisi. Kaunis sävy todellakin, mutta Zoya lakat ovat kyllä vielä aivan tuntemattomia, mutta taitavat olla todella laadukkaita. :) Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, varsinkin tämä Satin-kokoelma ja jo lopetut Pixie Dustit ovat jotain aivan ihanaa! Puhumattakaan siitä Stormista, joka on se lakka jota käyttäisin aina, jos voisi vaan yhden valita.

   Poista
 5. On se kyllä nätti. Rakastan tätä lakkaa, se on niin kaunis <3

  VastaaPoista
 6. Aivan upea lakka :) Melko täydellinen arkipäiväiseen käyttöön ja miksei kaikessa ihanuudessaan juhliinkin jos pääpaino ei ole kynsissä! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, sopii tosiaan niin arkeen kuin juhlaankin. :)

   Poista
 7. Mulla on tästä kokoelmasta Ana ja Brittany, aivan ihania nude-sävyjä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! En osaa päättää kumpi olisi nätimpi!

   Poista
 8. Kaunis lakka. <3 Mulla ei ole tästä kokoelmasta yhtäkään lakkaa! Täytyisi varmaan hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös. No joo ainakin joku, tää kokoelma on niin klassikko. <3

   Poista
 9. Onpa kaunis sävy, en ehkä osaisi itse käyttää mutta tykkään katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on. Mähän en osannut kymmenisen vuotta sitten käyttää nudeja lakkoja ollenkaan, mutta joku niissä on alkanut nyt vanhemmiten kiehtoa. :)

   Poista
 10. Tämä on vaan niin kaunis lakka. Itseltä löytyy myös tämä kaunotar :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives