Kohotusta, kiinteytystä ja häivyttämistä


Tässä vuosien saatossa on ollut jotenkin todella hämmentävä todeta se, että on olemassa ihonhoitosarjoja, joihin voin luottaa aina. Ihan sama mitä tuotetta tietyiltä sarjoilta kasvoilleni laitan, ne toimivat aina. Näissä omalla iholla aina toimivissa ihonhoitosarjoissa on mukana niin luonnonkosmetiikkaa, hoitolasarjoja kuin selektiivistä kosmetiikkaakin, jopa apteekissa myytävää. Loppujen lopuksi niitä sarjoja ei kuitenkaan ole ihan hirveän montaa, reilusti alle kymmenen. Juttelin tästä eräs kerta kosmetiikan parissa työskentelevälle ystävälleni, miten se voi olla mahdollista, että ihoni voi pitää yhtä paljon tuotteista, joissa kaikki on luonnollisia raaka-aineita, tuotteista joissa on vain muutama laadukas raaka-aine tai sitten tuotteista, jotka ovat hyvinkin teknisesti valmistettuja ja niihin on pakattu iso määrä vaikuttavia-aineita, mistä minulla ei ole puolistakaan mitään hajua, mitä ne ovat. Ystäväni sanoi minulle, ei se sinun ihosi niitä INCI-listoja lue. No ei lue, siitä olkoon oma ihoni esimerkkinä. Ihoa taitaakin INCI-listoja enemmän kiinnostaa se, mikä sille sopii.


Yksi näistä aina toimivista ihonhoitosarjoista on diego dalla palman RVB SKINLAB, ihan sama mitä laitan merkiltä kasvoilleni, jo viikossa näen tuotteiden vaikutukset heleämpänä, pehmoisempana ja sädehtivämpänä ihona, josta myös epäpuhtaudet loistavat poissaolollaan. Jos iho vähänkään kenkkuilee ddp pelastaa aina. Oma Holy Grail -tuotteeni on detoxifying essential concentratejoka viikossa hävittää kaikki iho-ongelmat, mitä omaan ihooni voi ilmaantua. Tätä on aina pullo kaapissa valmiina paniikkitilanteita varten. Toinen tuote mitä hankin täksikin talveksi kaappiini on sarjan 24 hour active cream, joka on pintakuivan ihon pelastus talviaikaan, täydellisesti kosteuttava voide, joka sopii myös meikin alle. Unohtamatta tietenkään kosteuttavaa naamio suosikkia SOS gel maskia, jota olen käyttänyt jo kolme tuubillista. 

Viime keväänä sarjan voiteet saivan uuden kaverin ikääntyvälle iholle tarkoitetusta 24h Tensor-effect creamista, joka lupaa kohottaa, kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita välittömästi. Voiteen koostumus onkin sellaista täyteläistä, mutta kuitenkin kevyttä, joten se imeytyy ihoon nopeasti. Tuoksu on hyvin ominainen ddp:n tuotteille, sellainen raikkaan ylellinen. Tuoksu on tosi tunnistettava, eikä samanlaista löydy mistään muusta ihonhoitosarjasta. Voide selkeästi koostumuksellaan blurraa ryppyjä näkymättömiin levittäessä ja saa ihon pinnan näyttämään sileältä. Siksi tämä onkin erinomainen voide ikääntyvälle iholle meikin alle. Saa ihon näyttämään välittömästi napakammalta. Voiteessa on myös andioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Itse olen käyttänyt voidetta niin päivä- kuin yövoiteenakin. Kesällä tämä olisi päivävoiteena itselleni liian täyteläistä, mutta syksyllä ja talvella tällainen täyteläisempi voide on omiaan pintakuivalle iholle. Jännintä on, että tätä voidetta käyttäessä ei taaskaan tarvittu kuin viikko, niin jo oli ihon pintakuivuus ja pienet epäpuhtaudet poissa. Jännintä fiilis oli kuitenkin aamuisin, kun olin laittanut voidetta yöksi. Iho näytti aamulla oikeasti sellaiselta kimmoisammalta ja kasvonpiirteet olivat jotenkin virkeämmän näköiset. Tiedän, että mikään voide ei voi tehdä näistä vaikutuksista pysyviä, siihen ei auta kuin kirurginveitsi, mutta tämä voide pystyy luomaan ainakin illuusion siitä, lisäksi kosteustehot ovat tässä erinomaiset. Ei varmaan tarvitse sanoa, että olen tykännyt tästä voiteesta todella paljon.


On todella kiva, että hoitolatuotteita on alettu myymään myös brändien omissa verkkokaupoissa, mistä niitä voi turvallisesti tilata ja tietää varmasti, että tuote on aito. Kuluttajana arvostan tällaista palvelua. Aina ei ole mahdollista lähteä liikkeeseen ostamaan loppunutta tuotetta. Omalla paikkakunnallani ei ole yhtään ddp-hoitolaa, joten ostaminen on mahdotonta. Silloin verkkokauppa pelastaa. Sen verran voin paljastaa, että diego dalla palmalta tilatessa on tullut kyllä aina yhdet kauneimmin pakatuista paketeista, joita olen nähnyt. Joten tämäkin puoli on kunnossa.

Mikä on syksyn suosikkivoiteenne?

Suositushinta:
24h Tensor-effect cream 50ml, 83€


Voide lehdistönäyte.
 1. Kauniisti pakattu on osa ostokokemusta. Diegon tuotteista ei ole ihonhoitopuolella mitään kokemusta. Mutta jos ovat samaa laatua, kuin meikit, niin täydellisyyttä. <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit on ihan mielettömiä, mutta on mun pakko myöntää, että ihonhoito-hulluna fanitan vielä meikkäjäkin enemmän tätä ihonhoitopuolta. ;)

   Poista
 2. Nämä alkoikin kiinnostaa... kiitos kun jaoit näistä juttua :-)

  VastaaPoista
 3. Mun on jo niin kauan pitänyt tutustua tähän sarjaan. Ensi vuoden puolella uppoudun kyllä sarjan maailmaan - lupaan sulle! :D Niin paljon oot näitä tuotteita jo kehunut. Ja tottakai luotan sun arvioihin, meillä on samat sävelet aika monessa jutussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaatko? Varmasti? Ainakin toi DEC-seerumi on sellainen, jota tarjoan kaikille, joilla on ihossa pikkuongelmia: pieniä epäpuhtauksia, ihon sameutta, pintakuivuutta, se on pelastaja! <3 Jään kyllä jännityksellä odottamaan sun mielipiteitä.

   Poista
 4. Tuo viimeinen voide olisi kyllä tämän ladyn iholle kokeiltava - naama vaatii nyt järeitä aseita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on oikeasti hyvä, silottaa levityksen jälkeen ne mun pari otsajuonnetta, luulen, että mitä enemmän ikääntymisen merkkejä sen paremmin toimii, koska se blurraava ja silottava vaikutus on niin loistava. :)

   Poista
 5. ddp tuotteet on ihania ja kaikkia mitä olen testaillut ovat olleet loistavia. Tämä voide kuulostaa todella hyvältä ja täytyykin laittaa nimi ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, unohdin tosta yllä mainita sen ihanan SOS gel maskin, mitä oon käyttänyt jo kolme tuubillista, se on vaan niin loistavaa. <3

   Poista
 6. DDP:n tuotteet on tosi hyviä! Mulla on tuo 24 hour active cream, jo toinen purkki menossa, samoin saman linjan seerumiakin jo toinen pullo kohta tyhjillään :D DDP:n meikitkin kiinnostavat, niiden on pakko olla hyviä jos ihonhoitokin on bueno :) ( ja mun iho on oikeasti sen verran nirso, ettei kaikki tuotteet tosiaankaan käy :P Fanitankin niitä ihoni kelpuuttavia sarjoja sitten ihan kympillä :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, se 24h active cream on ihan loistavaa kamaa. <3

   Poista
 7. Sun suosituksesta mulla on toi DEC-seerumi, SOS-gel mask sekä myös 24-hour active cream. Tykkään kaikista tosi paljon! Varsinkin tuo kosteusvoide, jota käytän yövoiteena, kosteuttaa ihanasti ja pehmentää ihoa ja eikä iho tunnu yhtään kiristävältä levittämisen jälkeen (toisin kuin esim. Lumenen syväkosteuttavan yövoiteen jälkeen). Niin ja kun verkkokaupasta tilaa, tulee kaikkia ihania testereita tilattavan tuotteen mukana ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei smettis tosi kiva kuulla! Voide on ehdottomasti yksi lempparivoiteitani, kiva, että tuotteet on sopineet myös sun iholle. ddp:lla kyllä osataan noi jutut. Testerit on aina hyvä juttu, ainakin mut saa tosi helposti koukuttamaan tuotteisiin niiden avulla, jos vaan joukossa on itselleni sopiva tuote. ^_^

   Poista
 8. Itsellänikään ei ole Diego dalla palmasta ihonhoitopuolella kokemusta. Meikit ovat kuitenkin todella hyvälaatuisia ja peittäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit on huippuja, tykkään niistä myös itse esim. peiteaine on sellainen suosikki, mutta tää ihonhoitopuoli on sitä tosi rakkautta!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives