Michael Kors – Rose Radiant Gold


Lupauksieni mukaan tästä viikosta tulee hieman erilainen. Ma-ke postauksissa perehdytään Michael Korsin tämän syksyn kolmeen uutuustuoksuun, jotka henkivät juhlakauden tyyliä. Gold Fragrance Collection sisältää kolme hyvin erityylistä tuoksua, mutta ne ovat kaikki Korsin tuoksujen tapaan simppeleitä ja ne ovat luotu tukemaan merkin muita tuotteita asusteita, meikkejä... ne sulautuvatkin kaikki tyylikkääksi kokonaisuudeksi, mitä kaikki Fragrantican "tuoksufanit" eivät kaikki välttämättä ole ymmärtäneet. Korsin ei ole ikinä ollut tarkoitus luoda tuoksuistaan 30 erilaista tuoksunuottia sisältäviä jännittäviä syvällisiä ihmeellisyyksiä vaan elegantteja, yksinkertaisin tyylikkäitä tuoksuja, jotka istuvat niin arkeen kuin juhlaankin. Tuoksut henkivät samaa vähäeleistä tyyliä kuin kaikki muutkin Korsin luomukset. Gold Fragrance Collectionin kolme tuoksua ovat keskenään hyvin erilaisia ja niiden joukosta jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa, ehkäpä joku superfani kerää ne kaikki. Kannattaa lukea tämän viikon postaukset huolella. Niistä voitte muodostaa sitten mielessänne oman suosikkinne, jos ette ole jo ehtineet käydä tuoksuja livenä haistelemassa. Suosikin tietäminen helpottaa torstaina alkavaan arvontaan osallistumista.


Koska Korsin tuoksut ovat juhlavan yksinkertaisia, sain ajatuksen, että haluan kuvata niiden kanssa jotain yhtä vähäeleisen tyylikästä ja niihin sopivaa. Niinpä otin yhteyttä Keskisen Kello Oy:n, jolla on varmasti netin kattavimpia, jos ei kattavin Michael Kors korut -valikoima. Sainkin heiltä tämän viikon postauksiini valitsemiani koruja kuvasulainaan. Kauppa halusi tarjota lukijoilleni lisäksi hyvän alekoodin, jos postauksien korut alkavat houkuttaa. Koodista lisää postauksen lopussa.


Viikko aloitetaan Gold Fragrance Collectionin tuoksulla Rose Radiant Gold. Nimensä mukaisesti tuoksupullo on puettu ruusukultaiseen neliskanttiseen metallinhohtoiseen pakkaukseen, joka henkii joka solullaan korsmaisuutta. Houkuttelevan hypnoottinen tuoksu on mielestäni joukon kukkaisin. Tuoksussa on kolme tuoksukerrosta: mausteinen alkutuoksu, kukkainen sydän ja pohjalla vaikuttaa klassinen myski. Tuoksua kuvaillaan kukkais-puu-myski -tuoksuksi. Jännintä on se, että missään ei oikeastaan kerrota, mitä nuo mausteiset tai kukkaiset nuotit ovat, ne jäävät jokaisen oman nenän pääteltäviksi. Rose Radiant Gold on minusta kauniin pyöreänpehmeä tuoksu, enkä havaitse tässä kovinkaan vahvasti mitään selkeää mausteisuutta. Sen sijaan siinä on aavistus sellaista täydellisen puhdasta raikkautta, jota on ihana tuoksutella iholta suihkun jälkeen. Kukista erotan selkeimmin jasmiinin, sen tuoksusta ei voi vaan erehtyä, varsinkin, kun se kuuluu lempituoksuihini. Tämä on tuoksusarjan tuoksuista se, josta kuvittelen suurimman osan pitävän, sillä se on miellyttävä ja helposti lähestyttävä. Eikä siinä ole mitään, mikä saisi helposti perääntymään tai miettimään, että onkohan tämä ihan minun juttuni. Silti se uniikki, mielestäni ehkäpä koko porukan uniikein tapaus. Koitin miettimällä miettiä tulisiko minulle tästä mikään toinen tuoksu mieleen, mutta eipä tullut. 

Tuoksu sopii mielestäni yhtä hyvin töihin kuin iltamenoihinkin. Tuoksu on EdP ja kesto ihollani on kiitettävät kahdeksan tuntia. 


Onko Korsin tuoksut tuttuja?

Alekoodi:
Michael Kors -korut kuvauslainaan antanut Keskisen Kello Oy halusi tarjota lukijoilleni alekoodin. Syöttämällä kassalla koodin KEYWORDLOVE saa -20% kaikista normaalihintaisista koruista ja kelloista 27.11 asti. Kaupan tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus.

Pakko muuten sanoa, että näissä kuvissa näkyi kuvauslainasta olleista tuotteista ihan ehdoton oma lempparini, tuo zirkoneilla koristeltu rannerengas. Se oli kertakaikkisen upea! 



Tuoksu lehdistönäyte. Korut kuvauslainassa yhteistyössä Michael Kors -korut/Keskisen Kello Oy. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta. Alekoodin käytöstä en hyödy rahallisesti.


  1. Hei nyt loppu nää tuoksuhoukutukset! ;D Oon käyny näitä vähän sipistämässä jo.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten voitkin to kertoa, mikä näistä iski eniten. Jos vaikka tuoksuhoukutukset kääntyis onnettaren palkkioksi. :D

      Poista
  2. Ei ole tuttuja, mutta aivan upea tuo pullo ja korut <3 Kelpaisi ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullot on kyllä kaikki mielettömän upeita. Yksinkertaisia. Pitää varmaan pistää toi rannekoru joulupukin lahjalistalle. ;)

      Poista
  3. Tuoksut ei ole tuttuja, mutta pakko oli pysähtyä kommentoimaan, miten ihanat kuvat oot ottanu :)

    VastaaPoista
  4. Tämä Kors voisi olla tuoksuni, kuulostaa kivalta jasmiinia myöten. Pullokin on aivan upea, samoin kultainen rannerangas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole vielä osannut testailuista huolimatta päättää, onko tämä vai eräs toinen oma suosikkini näistä. :)

      Poista
  5. Oi, miten kaunis postaus. Kuulostaa lupaavalta tuoksu - talven työtuoksu on yhä hakusessa. :)

    pienet.suloisuudet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sopii hyvin työtuoksuksi, on sopivan "helppo", mutta silti aika uniikki. :)

      Poista
  6. Pitää muistaa poiketa tuoksuhyllyllä seuraavan kerran Sokoksella poiketessani - jos nyt Korsin tuoksuja sieltä sattuu löytymään. :)

    VastaaPoista
  7. Tuo on kyllä mun lemppari noista Korsin uutuuksista. Muistuttaa fiilikseltään vähän Carolina Herreran 212 Vip Roséta, joka on yksi mun ikuisuussuosikeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että olet lempparisi jo löytänyt. Tosi erilaisia nämä ja jos tykkää tietynlaisista tuoksuista, niin aika äkkiä se lemppari löytyy. En ole muistaakseni koskaan tuoksutellut tuota CH:b Vip Rosèta, pitääkin nuuhkia sitä, jos vastaan tulee, tuoksuuko samantapaiselta. :)

      Poista
  8. Kauniit kuvat <3 Ja huhhuh, pullokin upea eikä tuoksun kuvauskaan kuulosta hullummalta! Tuollainen rannerengas kelpaisi mullekin, hihhii ^_^ En ole yhtään kaulakoruihmisiä, rannerenkaat ja sormukset ovat asusteet, joita käytän silloin harvoin, kun jaksan ylimääräisiä "härpäkkeitä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Sama, en tykkää kaulakoruista, mulla on lyhyt ja paksu kaula ja ne ei vaan sovi mulle. (naama näyttää läskiltä) Mutta sormukset, rannekorut ja korvakorut tänne kiitos. Varsinkin rannekorut on sellaisia, että voisin kerätä niitä vaikka kilon kerralla käteen, niiden kanssa more is more. ^_^

      Poista
  9. Voi tuota rannerengasta, se osui heti silmiin... MK:n tuoksuja mulla ei vielä ole, mutta jasmiini kuulostaa aina lupaavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, meinasin pitää itsellä, enkä lähettää takaisin, koska se oli niin upea.

      Poista
  10. Ruusukulta on syötävän ihana näky missä tahansa, saati sitten koruissa ja hajuvesissä. Ottaisin nuo kaikki korut!
    Tuoksusta en ole yhtä varma, viimevuotinen Sexy Amberini löysi juuri uuden käyttäjän ja pääsin siitä eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kanssa, hankin juuri sen sävyisen kännykän. Nää Gold Collectionin sarjan tuoksut on tosi erilaisia kuin sport, sexy ja glam -tuoksut. Tuo Sexy Amber oli niistä edellisistä vähiten mun tuoksu, Glam Jasmine on ollut eniten käytössä ja kesällä Sport Citrusta tuli silloin tällöin käytettyä. :)

      Poista
  11. Tästä tuoksusta tykkään ja korutkin miellyttää silmää :) Niin kauniita nämä sun kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi erilainen ja ihana. Kiitos Mia! <3

      Poista
  12. Mulla on yksi Korsin tuoksu, mutta voisin hyvin hankkia nämä kaikki 3. :D <3 Rakastanhan Korsia yli kaiken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, mä muistankin, että hankit sen yhden, mutta et saanut sitä laukkua... :/

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives