Parhaat – Lokakuu`15


Niin se kuukausi taas vaan meni ja on aika kerätä lokakuussa ihastuttaneet tuotteet samaan postaukseen. Lokakuussa koin elämyksen erään aiemmin vakuuttamattoman ihonhoitotuotteen kanssa. Käytin koko kuukauden vain yhtä poskipunaa. Kyllä, vain yhtä ja samaa koko kuukauden. Löysin edulliset ja tajunnanräjäyttävän hyvät ripsentaivuttimet. Levittelin iholle meteoriittipalleroilta tuoksuvaa hehkua antavaa voidetta ja nautiskelin kuulaan pinnan jättävästä meikkipohjasta, joka toimii myös primerinä hetkinä jolloin haluan peittävämpää jälkeä.


BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT 

Tutustuin ensimmäisen kerran Islantilaiseen Bioeffectiin reilu vuosi, kun käytin kuukauden ajan sarjan jo legendaksi noussutta EFG-seerumia. Moni kosmetiikkabloggaaja vannoo EFG-seerumin nimeen. Miksi sitä ei sitten näkynyt täällä blogissa? Se ei mielestäni tehnyt iholleni yhtään mitään. Se ei pahentanut ihon kuntoa, mutta en huomannut mitään positiivisesti näkyvää muutostakaan ihossa. En vain tajunnut sen päälle. Olin hämmentynyt. Olenkin aina sanonut, että kirjoitan täällä vain tuotteista, joista pidän, siksi unohdin EFG:n, kunnes aloin reilut kaksi viikoa sitten käyttämään lehdistötilaisuudesta saamaani Bioeffectin 30 Day Treatmentia. Jo nyt reilut kaksi viikkoa kuurin aloituksen jälkeen, olen valmis kääntämään takkini. Bioeffectin tuotteiden vaikutuksethan perustuvat ohran siemeniin ja niiden sisältämään kolmeen solukasvutekijään AGF, KGF ja IL 1a, joita kaikkia on nuoressa ihossa myös luonnollisesti, mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Ne auttavat ihosolujen uusiutumista sekä lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Näin ihosta tulee elastiinisempi, kosteutetumpi ja se on paremmassa suojassa ulkoisilta haittatekijöiltä. 

Vaikka EGF-seerumi ei tuntunutkaan tuovan iholleni mitään uraauurtavia vaikutuksia, tämän 30 Day Treatmentin suhteen asia on toinen. Tehokuuria suositellaan käytettäväksi 1-4 kertaan vuodessa. Tulen kirjoittamaan tästä tuotteesta enemmän, kun kuuri on loppu, tosin odottelen vielä kuukauden päivät lopetuksesta, varmistaakseni auttaako kuuri pysyvimpiin vaikutuksiin, vai lakkaavatko tuotteen tuomat vaikutukset heti, kun kuuri loppuu. Voin kuitenkin jo nyt sanoa, että jo kahdessa viikossa iho tuntuu kimmoisammalta, kiinteämmältä ja näyttää tosi kuulaalta.


CAILAP BY MARIELA SARKIMA THE CURLER

Olen vannoutunut Tweezermanin taivuttumien käyttäjä, mutta täytyy sanoa, että Cailapin taivuttimet saavat hyväksyntäni. En oikeastaan osaa päättää kummat ovat paremmat Tweezermanit vai nämä. Näillä kuitenkin tönkkösuorat ripseni taipuvat jämäkästi ja taivutukset pysyvät hyvänä päivän. Ainoa mistä en pitänyt, oli varakumi, joka oli kiinnitetty taivuttimien varteen. Se oli minusta tiellä, mutta onneksi se oli helppo irrottaa pois.


GUERLAIN MÈTÈORITES OXYGEN CARE MOISTURIZER

Kukapa meistä ei haluaisi sivellä meteooriittipalleroiden orvokin tuoksuista voidetta kasvoilleen... Jos kaipaa iholleen valaisevaa taikuutta, tämä on se tuote. Tämän valoaheijastavat ominaisuudet ovat jotain käsittämätöntä. Vaikka tätä voikin käyttää kosteuttavana voiteena aamulla ja illalla, niin minusta tämän valoa tuovat ominaisuudet menevät hukkaan yöllä, joten minulle tämä on meikinalusvoide päivällä. Tiedän, että valoa tuovat tuotteet ovat monelle tuttuja. Tämä voide onkin sellainen, että sen valoa tuova hehku pitää nähdä omalla kämmenselällä tajutakseen, mitä tällä valoa tuovalla ominaisuudella tarkoitan. Kaiken takana on tietenkin Guerlainin itse kehittämät hienot ja innovatiiviset monimutkaiset keksinnöt, joista minä en tajua puoliakaan. Ei kai tarvitsekaan? Niinpä minulle riittääkin se, kun näen, mitä tämä tekee iholle. Tällä saa ihon näyttämään välittömästi paremmalta, joten primeriäkin voi käyttää sääteliäämmin, joinain päivinä en ole laittanut ollenkaan vaan lisännyt meikkivoiteen suoraan tämän päälle.


ZUII PEACH

Tämä on jo toinen Peachini. Kun kaikki muut bloggaajat pari vuotta takaperin alkoivat intoilemaan Zuiin Mango-poskipunasta, minua kummastutti. Onhan Mango tosi kiva, mutta ei se ole Peach. Minulla on itseasiassa vaikeuksia päättää onko suosikkiposkipunani tämä Peach vai monivuotinen rakkaus Narsin Orgasm. Peach ei ole yhtä kimalteva kuin Orgasm, joten siltä osin tämä on monikäyttöisempi. Jotainhan tässä on, jos käytin sitä kuukauden putkeen. Pinnassakin näkyy taas kulumaa. Pigmenttiä on ruhtinaallisesti, mutta punaa saa halutessaan levitettyä kevyesti. Pysyy koko päivän ja tuoksuu kukkaiselta. Onhan se kuitenkin ideana ihana käyttää poskipunaa, joka on tehty kukista. Poskipunassa on käytetty mm. ruusuterälehtiä ja jasmiinin nuppuja. Sisältää myös rahoittavaa kamomillaa. 



ESTÈE LAUDER C.C

Sain Estèe Lauderin C.C Crèmesta viime syksynä muutaman näytepussin, mutta näytepussit jäivät hautumaan kaappiini, koska minulla oli jälleen omat tyhmät epäilyni. Syynä olivat aikaisemmat huonot kokemukset merkin paljon hehkutetusta BB-voiteesta, joka ei soveltunut pintakuivalle iholleni ollenkaan. Näytepussit saadessani minulle kuitenkin luvattiin, että tämä on aivan erilainen ja soveltuu takuulla iholleni paremmin. Rodoksen lomalle lähtiessä tein jotain uhkarohkeaa, otin meikkipohjaksi mukaani ainoastaan noita näytepusseja tästä voiteesta, jota en ollut kokeillut aikaisemmin ja hyvä että otin riskin. Olisi jäänyt tämänkin tuotteet loistavuus toteamatta. Voidettahan on vain yksi sävy. Se tulee ulos purkista harmaana ja muuntautuu sitten melkein jokaisen ihon sävyyn sopivaksi. Mikä tässä on kivaa, tämä ei tummu iholla tunkkaiseksi edes omalla vaalealla iholla. Rusketuksen edetessä lomalla tämä oli aivan huippu, ei tarvinnut miettiä muuttuuko tämä viikon kuluessa liian vaaleaksi rusketuksen syventyessä. Tuntuu iholla hyvin kosteuttavalta, joten ei tartu kuiviin kohtiin. Peitto on todella kevyt, jättää kuultavan kauniin pinnan. Hyvinä ihopäivinä tämä on käytössäni yksistään, lisään ainoastaan hieman puuteria päälle, koska muuten jälki kiiltelee liikaa makuuni t-alueella. Niinä aamuina kun oloni on kuin Röllillä, käytän tätä primerinä. Levitän voidetta ohuen kerroksen ja päälle lisään meikkivoiteen, jolloin lopputulos on peittävämpi. Mahtava tuote, jonka ostamista ei ole tarvinnut katua.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita tai jotain kiinnostavaa? 

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa itse ostettu.








  1. Mulle ripsientaivuttimet ovat tuote, jota en ole koskaan jaksanut käyttää tai ehkä mulla on vaan tarpeeksi taipuisat ripset jo valmiiiksi. Zuiin Peach näyttää sellaiselta jokapäivään sopivalta väriltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei taas taivu yhtään, ne on ihan tönkkösuorat ja näyttäisivät naurettavilta ilman taivutusta. :D Peach on sävynä tosi monikäyttöinen. <3

      Poista
  2. Hah, minusta taas kaikissa blogeissa on hehkutettu Peachia, enkä minä ymmärrä, kun Mango on niin paljon parempi. :D Musta Peach ei vain oikein sovi mulle ja sitä lipsahtaa helposti liikaa. Zuiin Melon on vähän sen tyylinen, mutta sekin parempi minulle.

    Makuasioita, makuasioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, mä muistan, että kun Zuiit ekan kerran alkoivat muutama vuosi sitten näkymään blogeissa kaikilla oli tuo Mango, mullakin on se, mutta tuntuu, että sitä saa sutia tunnin ennen kuin sitä edes näkee mun poskilla. Todellakin makuasioita! :D

      Poista
  3. Meteorites-kosteuttaja kuulostaa ihanalta ylellisyystuotteelta, joka todella kaunistaa. Kun saisin ensin edes ne pallerot hankittua.

    Outoa, kun nuo taivuttajat tuntuvat minusta niin kovilta! Nämä makuasiat kyllä menevät laidasta laitaan, tärkeintä on tietysti saada joku roti ripsiin, muuten sojottavat suorina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana. Muuten huomenna saattaa olla juttua "palleroista". ;)

      Musta noi on just hyvät kun ne on niin kovat, ne saa munkin jäykät ripset taipumaan. Tweezermanit on pehmeämmät.

      Poista
  4. Bioeffect kuurin aloitan jossain kohden, jahka tosiaan ph hommelit takana jne. .) Eli ei vielä, mutta olipa mielenkiintoista kuulla jo nyt näin positiivisa vaikutuksia. Zui kiinnostaa, mitään en ole sarjasta ikinä kokeillut. .)

    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei kannata ennen kuin ph-hommat on ohi, sittenkin kannattaa odotella jonkun aikaa. Zuii on ihana sarja, paljon hyviä tuotteita. <3

      Ihanaa iltaa Tiia!

      Poista
  5. Hei! Olipa mielenkiintoista kuulla islannin ihmeseerumista. En siis ole pallon ainoa asukki joka ei huomannut ihollaan mitään muutoksia. En edes uskonut kerrasta vaan ostin vielä toisenkin pullon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No et ole. ;) Olet ollut sinnikäs, kun olet vielä toistamiseen kokeillut. Aina sitä ei kerrasta halua uskoa, kokemusta on. En tosiaan odottanut tältä 30 days treatmentilta kummoisiakaan, joten tähän mennessä tulokset on olleet tosi positiivisia. Vaikka tätä kuuria suositellaankin ainoaksi tuotteeksi, olen käyttänyt tätä yksinään öisin ja päivisin yksin meikittöminä päivinä. Meikkipäivinä olen käyttänyt kuurin päälle vielä jotain toista kevyttä voidetta. Tosin ihon pintakuivuus alkaa olla nyt niin paljon parantunut, että tämä toimii myös yksinään meikin alla.

      Poista
  6. Ihania tuotteita! Peach on ihana, tykkään kyllä Mangostakin. Mä en kyllä itse varmaan saa sitä Peachia koskaan loppuun, musta tuntuu ettei siihen ole tullut juurikaan kulumaa, Mango on taasen lähes loppuun kulutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mango kyllä kuluu, kun sitä joutuu laittaan niin paljon tai itse ainakin joudun,e ttä se edes näkyy mun iholla, mutta käytän sitä huomattavasti vähemmän kuin Peachia. :D

      Poista
  7. Tuo poskipuna näyttää ja kuulostaa kyllä tosi hyvältä.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives