Lemongrass Love


Olen usein puhunut siitä, että erilaiset kosteusuihkeet ovat itselleni erittäin tärkeä osa ihonhoitoa, mutta sen lisäksi käytän niitä myös meikin kiinnitykseen. Varmasti eniten loppuun kuluttamiani tuotteita ovat juurikin mistit. Säilyttelin nimittäin huhti-heinäkuun kaapissani loppuneita tuotteita ihan seuratakseni, voisinko aloittaa blogissani kuukauden loppuneet -postaussarjan. Minun kulutustottumuksillani ei valitettavasti näin tule tapahtumaan. Yksi asia kuitenkin roskakasassa pisti silmääni. Olin kuluttanut loppuun kolme kosteussuihketta. Toki mitkään eivät olleet mitään 200ml:n jättipulloja vaan pienempiä, mutta siitä huolimatta, ei ollut vaikeaa huomata, että käytän suihkeita ahkerasti. Pienetkin pullot riittävät pitkään, jos niissä on hienojakoinen suihke. 

Kosteussuihkeissa minulle ei ole Jane Iredalen voittanutta, vaikka käytän toisiakin merkkejä toisinaan. Mikä niistä sitten tekee niin hyviä? Ensinnäkin pakkaus, se on tarpeeksi pieni, jotta sitä on helppo kantaa mukana käsilaukussa. Materiaalin vuoksi sen hajoamista ei tarvitse pelätä. Toiseksi suihke, se on hienojakoinen, eikä ruiski isoja tippoja pitkin kasvoja, mikä varsinkin meikille loppusilausta antaessa on tärkeää. Kolmanneksi tuoksumaailma, Iredalen suihkeet vaan yksinkertaisesti tuoksuvat ylellisiltä. Neljänneksi vaikuttavat aineet, kosteussuihkeissa on käytetty seftifioituja ainesosia, jotka oikeasti hoitavat ihoa. Tämän huomaan aina, kun suihkusta tullessani suihkautan mistiä kiristeleviin kasvoihini.  Eipä kiristele sen jälkeen. Viidenneksi tuotteet ovat cruelty-free. 


Kirjoittelin pari vuotta sitten ihastuttavasta Smell the Roses -kosteussuihkeesta, joka ilmestyi lokakuun rintasyöpäkampanjaa tukemaan. Täksi vuodeksi Jane Iredale yllätti tuomalla syyskuun alussa markkinoille jotain vihreää tutun vaaleanpunaisen rinnalle. Uusi Limited edition -suihke kantaa nimeä Lemongrass Love*, tuotteen ostamalla tekee myös hyvää. Sillä koko suihkeen myyntivoitto lahjoitetaan lyhentämättömänä Living Beyond Breast Cancer -rintasyöpäjärjestölle. 

Lemongrass Love tuoksuu nimensä mukaisesti sitruunaruoholta, joka saattaa olla Jane Iredale -tuotteiden käyttäjille tuttu vuoden alusta lanseeratusta BeautyPrep -ihonhoitosarjasta. Odotin jopa voimakkaampaa sitruunaruohon tuoksua, mutta suihkeen tuoksu olikin sopivan maltillinen. Hieman sitruunainen, vihreä ja raikas. Kosteussuihke sopii erinomaisesti ärtyneelle, punoittavalle ja kuivalle iholle. Sisältää sitruunaruohoöljyä joka elvyttää ja virkistää ihoa, sekä kamomillauutetta joka rauhoittaa. Erinomainen tuote juuri nyt, kun lämmityskausi käynnistyy ja ainakin omaa pintakuivaa ihoa alkaa kiristellä kunnolla.


Käytättekö kosteussuihkeita?

Jane Iredalen tuotteita voi ostaa valtuutetuilta jälleenmyyjiltä tai suomalaisista verkkokaupoista.


*Tuote PR-näyte. 1. Kosteussuihkeet ovat aktiivisessa käytössä myös täällä, noihin Jane Iredalen suihkeisiin en ole itse tutustunut, mutta pitää ehdottomasti joskus tehdä näihin lähempää tuttavuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oikeasti kuluu. Huomaan varsinkin, että tässä koneella istuskellessa, on välillä suihkautettava kasvoihin jotain. :)

   Poista
 2. Mäkin kannan joka päivä laukussa mukana kosteussuihkeita! Olleet mulla jo pari vuotta aktiivikäytössä, enkä enää pystyisi olemaan ilman niitä. Suihkauttelen niitä pitkin päivää iholle, kun meikki kaipaa "kohennusta" ja freesausta ;) Jane Iredalen suihkeet kuuluu omiinkin lemppareihin!

  VastaaPoista
 3. Sitruunaruohon tuoksu kuulostaa taivaalliselta! Mulla on hmm... varmaan kymmenen kasvosuihketta käytössä ja kaapissa muutama odottamassa käyttöä :D

  VastaaPoista
 4. En ole oppinut käyttämään kosteussuihkeita, mutta nyt kyllä kiinnostuin kovasti! Talvella varsinkin iho on ärtynyt ja kiristää, ja punoittaa myös. Hieno juttu tuo hyväntekeväisyys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvet on kyllä pahoja Suomen olosuhteista, tosin suihkeet ovat sitten kesäkuumalla myös ihanan viilentäviä ja rauhoittavia, joten ympärivuotista käyttöä löytyy. :)

   Poista
 5. Kosteussuihkeita olen oppinut käyttämään tässä parin vuoden aikana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun oppii, niin miettii mitä teki ennen niitä. :)

   Poista
 6. Nykyään käytän ihan jatkuvasti, mutta oli näihin oppiminen. Illallakin tykkään suihkauttaa ennen nukkumaan menoa ja kipeänä oli ihan mahtava freesata hikistä naamaa. Tuo Lemongrass on aivan ihana, mutta silti taitaa Pomegranate olla suosikkini, vaikka muutoin aina sitrustuoksuihin kallistunkin.

  Ihanaa päivää, nyt aurinko paistaa niin kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, mulla on yöpöydän laatikossa pullo, josta suihkauttelen. :) Pommist on kyllä ihana, samoin Smell the Roses on ehdoton lemppari, koska ruusut, mutta tää uusin on sitten ihanan raikas.

   Aurinkoista iltaa sinne!

   Poista
 7. Mulla on käytössä muunlaiset kosteutustuotteet, mutta aamuisin meikkipuuterin laitettuani alkaa hieman kiristämään. Sitten vielä enemmän kun hieman vielä hikoilee. Kosteuttaisiko tämä jo meikatut kasvot ilman, että meikkipohja menee pilalle? Voisiko tämä tai vastaavanlainen tuote olla avuksi mun ongelmaan? Kosteusvoidetta ei oikein voi meikin päälle laittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Jane Iredalen suihkeet ovat vielä nimenomaan suunniteltu mineraalimeikkipohjan kiinnitykseen, etkös sä käyttänyt oikeastaan vain mineraalipohjia? Itsehän ruiskin näitä ihan kaikkien meikkipohjien päälle, hyvin tuloksin. Pitää vain suihkauttaa tarpeeksi kaukaa, kädenmitan päästä kasvoista. Ja huoletta voi suihkia päivän aikana lisää, niin itse teen.

   Poista
  2. Juu, bareMinerals on käytössä. Kosteuttaako tuo tosiaan vaikka niin kaukaa joutuu suihkauttamaan? :) Olis kyllä huippu, kumman aikaisin syksystä on nyt alkanut kiristelemään.

   Poista
  3. Kosteuttaa, koska levitää sellaisena tasaisena pienenä "sateena" sitten kasvoille kun suihkuttaa kauempaa. Itse suihkautan aina käsivarren mitan päästä, en nyt ihan suoraksi kättä laita, sillain, että on hieman taivuksissa kyynerpäästä. :D Lupaan, että näet myös eron siinä miten meikkipohja asettuu iholle, sellainen satiinisempi yleisilme, kun suihkutat ihan lopuksi, kun olet saanut meikin valmiiksi. Sitten jos kiristelee, niin lisää vaan päivän mittaan. :)

   Poista
  4. Mä en taida voida vastustaa tämän tuotteen ostamista! Melkein jo pistin verkkokaupasta tilaukseen, mutta kun lisäsi hintaan vielä postikulut niin alkoi hirvittää. ;) Taidan käydä huomenna keskustassa jollain jälleenmyyjällä.

   Poista
  5. Mene ihmeessä katsoon kivijalkakaupan jälleenmyyjältä, jos on mahdollisuus. Ei tarvi maksaa postikuluja. :) Sitten pääset samalla nuuhkimaan muitakin Iredalen Mistejä. Tämän lisäksi voisit tykätä ainakin Pommisstista. :)

   Poista
 8. Olen elänyt tynnyrissä, enkä tiedä mikä on kosteussuihke:D Enkä ole sellaiseen aiemmin törmännyt. Suihkautetaanko sitä meikittömille kasvoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä kaikkea voi tietää. :) Kosteussuihketta voi suihkuttaa ihan puhtaille kasvoille, meikin alle tai meikin päälle. Itse suihkauttelen päivän mittaan ihan meikin päällekin. Iredalen suihkeet ovat suunniteltu myös kiinnittimään mineraalimeikki kasvoille. Kannattaa pitää käsivarren mitta, ettei suihki liian läheltä, niin meikki ei kärsi mitenkään. Päinvastoin tuo pohjaan sellaista extra glowta ja saa sen näyttämään nätimmältä.

   Poista
 9. Minulla suihkutettavat kasvovedet pakollinen ihonhoitorutiini, lienee sama kuin nämä kosteussuihkeet, tai en tiedä, miten kasvovedet sopivat meikin päälle, en tarvitse niitä siihen. Oletko Jonna kokeillut Tata Harperin Floral Essence kosteuttavaa kasvosuihketta, sitä on ylistetty?
  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele, en ole kokeillut Tata Harperin Floral Essencea, mutta olen kyllä lukenut siitä, muutenkin sarjan kiehtoo kovasti, mutta en ole vielä ehtinyt tutustumaan siihen. :)

   Poista
 10. Mulla käy näiden kanssa niin, että unohdan suihkuttaa niitä :D Roudasin töihin yhden pullon ja joudun skarppaamaan, että muistan sitä joskus suihkia. Kun tauot on oikeastaan ainoa aika, jolloin niin voin tehdä. Ja silloin tulee monesti keskityttyä syömään :D Mutta ehkä mäkin vielä skarppaan jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli alussa sama ongelma, mutta se on korjaantunut ajan myötä. Toki jos on oikein hektinen päivä niin silloin helposti unohtuu, vaikka just silloin suihke toimisi parhaiten. :)

   Poista
 11. Tuoksu on varmasti koukuttava, olen hulluna tällaisiin tuoksuihin. Ainoa huono puoli näissä on hinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iredalen suihkeet eivät ole edullisimmasta päästä, mutta ovat parhaita. Toinen suosikkin Sensai maksaa sitten vieläkin enemmän. :p

   Poista
 12. Oi että! Sitruunaruohosuihketta olisi melkein pakko kokeilla!

  VastaaPoista
 13. Käytän kosteussuihkeena lähinnä suihkutettavia kasvovesia, ja nyt onkin pienoinen kriisi, kun sellaista ei kaapista löydy. :D Olen kuullut niin paljon hyvää näistä Janen tuotteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, että toi on kriisin paikka. :D Iredalen suihkeet ovat yksinkertaisesti parhaita, toinen suosikkini on Sensai, mutta se makssa Janeakin enemmän.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives